| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vyjádření Hnutí za aktivní mateřství k případu úmrtí dítěte po porodu doma

[<<Předchozích 110] Příspěvky 111120 z 788 [Dalších 668 >>]
Cow :-)
12.3.2009 20:09:01
Nemůžu komentovat tento konkrétní případ, ale jinak paní I.K. klade velký důraz na pečlivou předporodní přípravu.
Cow :-)
12.3.2009 20:07:02
Jane a tys do toho nějak zainteresovaný? Kde čerpáš informace, které jsi právě zveřejnil?
amálkaZ
12.3.2009 20:06:53
jane-taky mi běhá mráz po zádech.Jak takové věci víte??Nevyzrazujete něco,na co nemáte právo?
Jan
  • 
12.3.2009 20:00:25
Paní měla naprosto nedostatečnou predporodní péči, chyběly ultrazvuky, poslední ultrazvuk měla ve 12. týdnu. Byla v péči paní Koningsmarkové, která nedělá ultrazvuky, nenabírá kultivace.
Mohla mít klidně vcestnou placentu, jakoukoliv vrozenou vadu dítěte, mohla mít známky nedostatečnosti placenty. Mohla mít v pochvě streptokoka B.
Až mi běhá mráz po zádech, žena mohla vykrvácet a umřít, "naštěstí" zabili jenom vnouče 4 lidí, kteří se na něj těšili a chtěli mu věnovat svou lásku a nejlepší péči, na rozdíl od "rodičů".

Je od paní Koningsmarkové trestný čin, že povolila, aby žena s naprosto nedostatečnou předporodní péčí rodila doma. Na ultrazvuku by se vada zjistila a dítě při porodu v Motole mohlo mít obrovskou šanci na úplné vyzdravení.

Zabili ho. Doufam, že paní Koningsmarkovou konečně zavřou, aby již neměla šanci někomu ublížit. Rodina.cz to smaže, proto prosím všechny racionální lidi, aby chránili své blízké před HAM a jinými zvrácenostmi.
12.3.2009 19:57:14
Myš, to není ani provokace ani trapárna, to je normální srabáctví.
Kdysi tady na Rodině paralelně s mým těhotenstvím proběhl příběh miminka, které umřelo asi ve 30 tt. Jak mně se tenkrát chtělo křičet:"dej s tím pokoj, nechci to vědět"

Omlouvá mně, že jsem to A) neudělala B)byla jsem těhotná.

Kdosi virtuální s neregistrovaným nickem se bojí jako zraněnej prašivej hraboš, bojí se vědět, co je život, co může být, že může o něco přijít a tak útočí.

Věřím, že silného a krásného člověka jako je Mili,se podobná zbabělá ubohost nemůže dotknout.
Jan
  • 
12.3.2009 19:52:56
Nádhera, rodina.cz mi smazala přízpěvek.
Děkuji, vidím s kým máme tady co dělat.
jana38
12.3.2009 19:02:29
catsocks: řekl ti už někdo, že mimino v břiše mění polohu z minuty na minutu? ~t~~t~~t~~t~

Já takhle měla dítě na UZV hlavou nahoru a o den později při pohmatu PA hlavou dolů (prostě se v noci otočilo) a taky netvrdím, jak je UZV naprd, pže ukázal polohu dítěte blbě.~y~
Tulka
12.3.2009 18:14:45
Tak z tvého příspěvku vyplývá,že asi opravdu ty porody doma nejsou tak"strašně rizikové"jak nás tu děsí,protože i přes to všechno jsou výsledky u nás,s tím přísně doktorským přístupem,a jejich volnějším,srovnatelné.:-)
catsocks
12.3.2009 17:56:54
Tak k tomu Holandsku. Porod doma je jedine co tu hradi pojistovna a vetsinou jsou k tomu vlastne matky donuceny i kdyz chteji rodit v nemocnici,jelikoz se o prevozu do nemocnice rozhoduje az uz se skoro rodi a casto uz proste neni cas do nemocnice dojet.A sanitka za rohem vubec neceka.Doprava je vlastnim autem,nebo v aute porodni asistentky.Uzasny zazitek je take pouze vysetreni pohmatem behem celeho tehotenstvi(sahaji vam na bricho),kdy vam presne reknou jak dite lezi.Zaplatila jsem si radsi ultrazvuk ktery mi potvrdil ze dite lezi v uplne jine poloze.Ale oni neprestali tvrdit ze je uplne jinak obracene. Fakt se divim ze jsem to tu cele prezila i miminko a ze tu neni vysoka umrtnost pri techto porodech.Tot ma zkusenost.
myš
  • 
12.3.2009 17:36:58
Mystiku

ty jsi totální kr..tén. Normálně nejsem sprostá, ale na tebe se v tomhle případě nedá reagovat jinak. Nech Mili na pokoji.
Fakt legrační, jak ujetej podivín, co sám potřebuje psychologa radí jiným aby se šli léčit. Tvoje příspěvky tady vždycky nesvědčí o tom, že bys byl normální chlap. Podle mě jsi hodně divnej.
[<<Předchozích 110] Příspěvky 111120 z 788 [Dalších 668 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.