| 
 | 
 12.3.2009 16:48:05 
Já si taky sofistikovanou provokaci představuju jinak. A právě proto si myslim, že tenhle člověk si nezaslouží ani ty ostré reakce. Nevím, proč mu dělat radost a dávat příležitost k dalším invektivám. 
 | 
| 
 12.3.2009 16:33:10 
Kaede, mně by byly Mystikovy cancy celkem u zadnice, ale v okamžiku, kdy cíleně a sprostě napadá konkrétní lidi, cítím potřebu vyjádřit názor, že tohle se fakt nedělá. 
Pro mě je to i vyjádřením podpory pro napadené nicky.  | 
Tulka  | 
| 
 | 
 12.3.2009 16:32:49 
Řekla bych,že Mystik je duševní mrzák.A tohle mě nepřijde jako pošťuchovačka,ale totální ubohost 
![]()  | 
amálkaZ  | 
| 
 | 
 12.3.2009 16:30:23 
Kaede-za mě.Pošťuchovačky mě nechávají chladnou,provokatéři-kterých je tu víc-taky.Všechny diskuze tady,beru s rezervou.Ale Mystik nepošťuchuje jako běžně.Píše hnusně,zle a adresně... 
 | 
Lassie66  | 
| 
 | 
 12.3.2009 16:26:14 
![]() ![]() ![]()  | 
| 
 | 
 12.3.2009 16:20:12 
Mystik je zdatnej provokatér. Nechápu, že na něj reagujete. Copak nevidíte, jakou z toho má radost? 
No, možná se pletu, tyhle pošťuchovačky patří k místnímu koloritu a jsou potěšením pro obě strany ;)  | 
amálkaZ  | 
| 
 | 
 12.3.2009 16:07:53 
mystikku-asi ti nejsme dost "free" a představuješ si všechno jasně-jinak bys tu neprudil.Ježišmarjá,panebože jakej ty musíš bejt duševní chcípák,když tu takhle dementně exhibuješ... 
 | 
bravad  | 
| 
 12.3.2009 16:07:51 
Mystiku, já myslím, že teď je nám to všem jasný. Fakt jsi mě naprosto přesvědčil. Akorát nechápu, že se s takovým plevelem zahazuješ a mrháš svůj vzácný čas. Neměl bys sis teď raději prohlubovat své rozsáhlé znalosti?  
![]() ![]()  | 
amálkaZ  | 
| 
 | 
 12.3.2009 15:53:59 
Mystiku-sranda je jen do určitejch mezí,dokonce jsi mi někdy přišel i vtipnej.Ale teď už bys měl jít do pr..le. 
 | 
bravad  | 
| 
 12.3.2009 15:53:27 
Ó, velký, tys tu chyběl. Zdá se, že ti drobátko ujíždějí nervy. (Už jsi slyšel o tom, že člověk nemusí číst všechno?) Očistec už jsi zmínil, kdy přijde rozkaz odebrat se ke dřezu?  
   | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.