| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vyjádření Hnutí za aktivní mateřství k případu úmrtí dítěte po porodu doma

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 788 [Dalších 648 >>]
zuzini
12.3.2009 15:52:17
na jeho stupidity jsem zvyklá, ale tohle je opravdu moc.

Ale máš pravdu ~;)
Cow :-)
12.3.2009 15:48:59
Zuzini, klíd...přece tě nebude štvát "hůlka jakou svět neviděl"~w~
Pěkný den~;)
zuzini
12.3.2009 15:46:09
Mystiku, ty jsi neskutečné hovado.
Tulka
12.3.2009 15:43:23
jsi opravdu větší trapan,než jsem si myslela.Dej pokoj ty~Rv
Cow :-)
12.3.2009 15:23:47
Hm, ačkoliv jsem 4x rodila ve zdrav. zařízení, budu nejspíš taky vyznavač řitníhoalpinismu, neb všem přeju, aby jim byla dostupná ošetřovatelská péče dle jejich přání a představ.~d~
zuzini
12.3.2009 15:20:55
Co to zas meleš? Mám takový dojem, že nerozumíš psanému textu. ~d~
zuzini
12.3.2009 15:14:32
~t~ řiťolezky
Takže každý, kdo má s kýmkoliv stejný názor odlišný od tvého, je řiťolez? Zajímavé zjištění.

Singero, tak kde konkrétně domarodky někoho přesvědčují, že rození doma je skvělé? Nikde, proto ležeš a vymýšlíš si hovadiny ~y~
12.3.2009 15:13:15
Singero, teď pominu všechny urážky, které teď vypadly z tebe. Nechci být ani sprostá, ani vulgární jako ty, i když ses mě teď velmi dotkla, protože jsem shodou okolností také domorodka. Nikde nezmiňuju svůj počet dětí, ani jejich porody, protože moje osobní zkušenost není podstatná, když se bavíme o celkové koncepci porodnictví a výsledcích lékařských výzkumů. Prostě bych se nikdy neodvážila paušalizovat a vydávat svoje zkušenosti za obecnou pravdu.

Reaguju na tebe, protože tě prosím - zkus porozumět tomu, co ti výše psala Grainne. Pro diskuzi je pochopení rozdílu mezi vyjádřením vlastního názoru a vyslovením ověřené skutečnosti klíčová věc. Vzniká z toho mnoho zbytečných nedorozumění.
singera
  • 
12.3.2009 14:38:02
jo,i kdyby měl člověk deset dětí, tak je má rád všechny stejně, jen s některým si může víc rozumnět...
singera
  • 
12.3.2009 14:35:47
nelžu, hovadiny nevymýšlím...
No prostě "drahá" Susini a tobě pár podobných (říťolezků, jak už tu někdo psal) prostě nemůžete vydejchat názor jiných a budete pořad klobat a kvokat.
Je mi to opravdu šumafuk jestli někdo rodí doma nebo v nemocnici. Akorát jsem napsala, co si myslím o tom, kde tato debata směřuje a v mnoha případech se nepletu.
Tak s tím něco dělejte, když jste nespokojené. Sepište petici atd
A né jen kvokejte v diskuzích. Statistiky jsou Vám k ničemu.
Jinak krásnou další diskuzi o statistikách, o tom kde rodit...........Mějte se :-)
[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 788 [Dalších 648 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.