zuzini  | 
| 
 | 
 12.3.2009 15:52:17 
na jeho stupidity jsem zvyklá, ale tohle je opravdu moc.  
Ale máš pravdu ![]()  | 
Cow :-)  | 
| 
 | 
 12.3.2009 15:48:59 
Zuzini, klíd...přece tě nebude štvát "hůlka jakou svět neviděl" 
![]() Pěkný den ![]()  | 
zuzini  | 
| 
 | 
 12.3.2009 15:46:09 
Mystiku, ty jsi neskutečné hovado.  
 | 
Tulka  | 
| 
 | 
 12.3.2009 15:43:23 
jsi opravdu větší trapan,než jsem si myslela.Dej pokoj ty 
![]()  | 
Cow :-)  | 
| 
 | 
 12.3.2009 15:23:47 
Hm, ačkoliv jsem 4x rodila ve zdrav. zařízení, budu nejspíš taky vyznavač řitníhoalpinismu, neb všem přeju, aby jim byla dostupná ošetřovatelská péče dle jejich přání a představ. 
   | 
zuzini  | 
| 
 | 
 12.3.2009 15:20:55 
Co to zas meleš? Mám takový dojem, že nerozumíš psanému textu.  
![]()  | 
zuzini  | 
| 
 | 
 12.3.2009 15:14:32 
  řiťolezkyTakže každý, kdo má s kýmkoliv stejný názor odlišný od tvého, je řiťolez? Zajímavé zjištění. Singero, tak kde konkrétně domarodky někoho přesvědčují, že rození doma je skvělé? Nikde, proto ležeš a vymýšlíš si hovadiny ![]()  | 
| 
 | 
 12.3.2009 15:13:15 
Singero, teď pominu všechny urážky, které teď vypadly z tebe. Nechci být ani sprostá, ani vulgární jako ty, i když ses mě teď velmi dotkla, protože jsem shodou okolností také domorodka. Nikde nezmiňuju svůj počet dětí, ani jejich porody, protože moje osobní zkušenost není podstatná, když se bavíme o celkové koncepci porodnictví a výsledcích lékařských výzkumů. Prostě bych se nikdy neodvážila paušalizovat a vydávat svoje zkušenosti za obecnou pravdu.  
Reaguju na tebe, protože tě prosím - zkus porozumět tomu, co ti výše psala Grainne. Pro diskuzi je pochopení rozdílu mezi vyjádřením vlastního názoru a vyslovením ověřené skutečnosti klíčová věc. Vzniká z toho mnoho zbytečných nedorozumění.  | 
singera  | 
| • | 
 12.3.2009 14:38:02 
jo,i kdyby měl člověk deset dětí, tak je má rád všechny stejně, jen s některým si může víc rozumnět... 
 | 
singera  | 
| • | 
 12.3.2009 14:35:47 
nelžu, hovadiny nevymýšlím... 
No prostě "drahá" Susini a tobě pár podobných (říťolezků, jak už tu někdo psal) prostě nemůžete vydejchat názor jiných a budete pořad klobat a kvokat. Je mi to opravdu šumafuk jestli někdo rodí doma nebo v nemocnici. Akorát jsem napsala, co si myslím o tom, kde tato debata směřuje a v mnoha případech se nepletu. Tak s tím něco dělejte, když jste nespokojené. Sepište petici atd A né jen kvokejte v diskuzích. Statistiky jsou Vám k ničemu. Jinak krásnou další diskuzi o statistikách, o tom kde rodit...........Mějte se ![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.