Beezi,V+J |
|
|
12.3.2009 14:31:43
Lotko, předpokládám, žes rodila v porodnici. Tys nebyla připravená i na to, že může nastat situace, že zemřeš ty nebo dítě? Já teda jo, porod už je holt taková trochu rizikovější činnost, při které se občas umírá.
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
12.3.2009 14:28:29
Lotko, přečti si Andělin popel, autentické vzpomínky na počátek 20.století jedné hodně chudé irské rodiny. Bolelo to stejně, jen s tím víc počítali.
|
amálkaZ |
|
|
12.3.2009 14:26:20
Lotko-nejsi sjetá? Když měla dřív žena deset dětí,tak ji nebolelo,že jí některé zemřelo?
|
|
|
12.3.2009 14:25:59
Lotko, to si jenom myslíš, že je to jiné, když máš víc dětí a jedno ti umře, ono to bolí úplně stejně, jen do budoucna máš možná větší šanci to nějak zvládnout než matka, která zůstane úplně bez dětí.
|
|
|
12.3.2009 14:21:47
Ty Lotko,
ty mě fascinuješ svojí tezí, že to matce tak nepřijde, když má 10 dětí. Takže abychom si narodily děcka do foroty, jo? zeptej se Mili, jestli jí to nepřijde, když má 4 děti. A jsi mimo s tím, jak pracuješ s informací o tom, jak dítě zemřelo na vrozenou záležitost, u níž by smrt nastala i při porodu v porodnici, což potvrdili lékaři. |
zuzini |
|
|
12.3.2009 14:12:19
Matka, která rodí v nemocnici musí být také připravená na to, že může ona nebo dítě zemřít.
|
|
|
12.3.2009 14:06:56
A proč si myslíš, že připravená není?
|
|
|
12.3.2009 14:05:37
Singero, přidám další věc, která komplikuje vyřízení porodu doma. Dnes jsem byla vyjednávat s naší pediatrou možnost převzetí domarozence do její péče. Takové dítě přijmout nemůže, protože je to zakázané. Je to zakázané tím dopisem zmiňovaným na konci článku. Takže místo toho aby měly obě mé děti jednu dětskou lékařku která nás již několik let zná a ordinuje v sousední ulici, budou mít (dá-li PB a dohodneme se) novou lékařku ve městě vzdáleném 30 kiláků.
|
Lotka |
| • |
12.3.2009 14:03:59
Já nikoho neočerňuji - to je můj názor. A matka, která se rozhodne rodit doma musí být připravená na to že ona nebo dítě může zemřít (nedostane se jí pomoci včas a 15 mimut co trvá převoz do nemocnice je dost dlouhá doba kdy se v sanitce nic neděje a v nemocnici by se už třeba operovalo..)Jinak když v rodinách měli třeba 10 dětí tak jim to tak nepřišlo jako v dnešní době když matce která má jedno nebo dvě děti jedno umře. Jinak vás musím zklamat bulvár nečtu a o úmrtí toho dítěte jsem se dočetla až tady
|
|
|
12.3.2009 13:59:34
Nechtěla jsem tím říct, že nemáme chodit k lékařům, jen ukázat nesmyslnost té argumentace o hazardu a sobectví.
![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.