|
|
12.3.2009 0:14:54
No Hnutí v článku cituje idnes. Tenkrát jsem se válela na Rodině, předstírala práci a taky četla zprávy. Než se začlo mluvit na aktuálně založené diskusi o tradičním klystýru, idnes to dementovala.
(souvislost domácího porodu se smrtí dítěte) Jinak tedy spíkři komerčních stanic jsou zábavní, ale ještě jsem nepotkala nikoho, kdo by je bral vážně. Nepočítám, žes to slyšela na Radiožurnálu nebo na Vltavě. |
Milada. |
|
|
12.3.2009 0:09:20
Libiku,
ale nesmysl. Jaké vzápětí? Co třeba zpráva v rádiu? Jsem si pustila zprávy v autě v rádiu a fakt nikde neřekli, že byla srdeční vada. Jasně řekli, že: Dnes ráno se v Praze X stala tragedie, dítě v té a v té ulici zemřelo při domácím porodu. Další zprávy jsem už neslyšela. Ty píšeš, že to vzápětí bylo upřesněno. Prdlačky, nic jsem neslyšela, takže bych klidně z toho rádia mohla mít dojem, že to zavinil porod doma. |
Petra , 2 deti |
| • |
12.3.2009 0:03:55
Mam tdvě deti, porody probehly normalne...Jsem zastancem novych veci, vyzkouset se ma vsechno, ale moznych komplikaci pri porodu, ktere mohou ohrozit matku je prilis mnoho.
Budiz, o svem zivote at si rozhodne sama, ale ohrozit dite, ktere se tak muze stat obeti rozhodnuti matky, ktera uprednostnila sve pocity intimity a jakehosi "rodinneho" pocitu pri porodu (na ktery se nikdy clovek 100% neda pripravit/2 deti=2 ruzne prubehy porodu co do rychlosti, intenzity bolesti atd./)- JE NEVYSLOVNY HAZARD:( |
|
|
11.3.2009 23:51:57
na idnesu proběhla zpráva o kritickém stavu dítěte, převozu a smrti a vzápětí o tom, že tato nebyla v souvislosti s domácím porodem, ale v důsledku těžké srdeční vady.
Hnutí se vyjadřuje samoúčelně a s křížkem po funuse. I naprostí ignoranti všech porodů, co o případu slyšeli maximálně z Novy, si zapamatovali, že umřelo miminko s těžkou srdeční vadou. Pokud se Hnutí zviditelňuje překrucováním toho, co se napsalo o tragédii, je to na hraně možnosti toto neštěstí využít pro svůj zájem. Pokládám to za neetické. |
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
11.3.2009 23:21:25
Cizinko, tak to je fajn, mně Poláci přišli obecně takoví otevřenější neobvyklým tématům
![]() |
|
|
11.3.2009 23:08:44
Pravda, Jílková nebyla nestranná ani omylem. Ale nějaký prostor dostaly a nepřesvědčily by ani žábu. A to jsem docela s napětím čekala, co z nich vypadne. Měly třeba říci o situaci v našich porodnicích, že se některé ženy díky špatné zkušenosti v porodnici, rozhodly pro porod doma, apod. Ale mně přišlo, že vůbec nebyly připravené, nebo je přepadla tréma.. V té době jsem ještě věřila, že porod doma za jakýchkoliv okolností je blázinec. Vůbec se mi jejich vystoupení nelíbilo. Tedy to je můj názor, možná se najdou lidi, kterým se to líbilo. A určitě nejsou v televizi naposled.
|
cizinka1 |
|
11.3.2009 23:06:33
Marketo, ja trochu polsky rozumim a v Polsku nekdy byvam. Funguje tam jiz prvni porodni domy (ci mozna zatim jen dum?). Medialni diskuse jsou ponekud v rozumnejsim duchu. Jako v CR je vse na zacatcich, ale rekla bych, tak trochu v otevrenejsim a zdraveji soutezivym duchu. Polaci jsou o hodne zcestovalejsi, krmit je povidkami o holandskych sanitkach by neslo.
|
cizinka1 |
|
11.3.2009 23:02:36
Ale Singero, muj nazor neni posvatny, to vubec ne. Ale nemuzes utocit proti nejake osobe nebo skupine lidi lzivym pomluvacnim tvrzenim, jako delas ty nebo Alena. Ty nemuzes dolozit svuj prvni prispevek, protoze jednoduse ti chybi citacni material, Alena nemuze obhajit sve kalkulace, protoze jednoduse v CR chybi data, aby se srovnalo srovnatelne.
Je to jak jsem ti psala ja a jam pise Grainne, jedna vec je vas osobni pocit, jak je to dobre pro vas s Alenou, to vam nic nebere a nikdo s nim by nemel polemizovat. Druha vec jsou obecne statisticke danosti - tyhle jiz nejsou veci subjektivniho nazoru. O tech je treba neco vedet a neco umet, skloubit cislo z UZIS s vyjadrenim Cikrta jiz nestaci. |
|
|
11.3.2009 23:00:44
To je jasné, ono to blbne.
Je tedy dobře, že se dostáváte do médií. Ale arogantního člověka od slušného člověka poznám. Ty ženy mě posílaly někam a nadávaly do . Byla noc, tak možná měly něco upito, ale samozřejmě jsem si o nich pomyslela své. Všude máme dobré lidi a ty špatné, takže o nic nejde. ![]() |
zuzini |
|
|
11.3.2009 22:59:13
Rezinko sorry, ale v pořadů Jílkové jaksi nedostaly prostor.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.