|
|
11.3.2009 22:37:57
A nebo splň, co už dlouho slibuješ a jdi si hodit šlofíka
. A zkus se nechovat jako malé uražené dítko, co mu sebrali hračku. Fakt je potřeba rozlišovat, jestli podáváš jen svůj osobní názor na základě svých porodů či porodů kamarádek nebo diskuse na základě studií za použití čistě rozumových úvah a citového odstupu. S tebou je to zatím pouze to první. A těžko takto diskutovat, nedivím se, že dojde k nedorozumění. |
|
|
11.3.2009 22:36:49
Ono by to chtělo spíše než tyto hádavé diskuze nějaký ten výzkumek v naší republice. Já jsem ze začátku byla přesvědčená, že porod doma je jen a jen hazard. Když se však začtu do statistik ze zahraničí, které vychází poměrně pozitivně pro porod doma, tak vidím, že u zdravé ženy se i tato varianta porodu nabízí. Že to někde fungovat může. U nás to však vypadá na dlouho.
|
Puma |
|
11.3.2009 22:32:10
Je to jinak, ty prezentuješ svůj názor, Cizinka předkládá fakta (nebo je má v záloze) - je neskutečně vyzbrojená.
![]() V tom je váš spor a nedorozumění. Vypadá to tak, že cizinka se zlobí, že nejseš schopna do další diskuse zahrnout nová fakta a ty se zlobíš, že ona se zlobí, nemá na to nervy a posílá tě na vyšetření. ![]() Nechci za nikoho mluvit, pokud jsem se sekla, beru to. |
Šešule |
|
|
11.3.2009 22:30:28
![]() ![]() ![]() ![]() |
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
11.3.2009 22:30:01
Rezinko, validní výzkum u nás nepůjde udělat do té doby, dokud nebude porod doma uznávanou alternativou k porodům v porodnici. Na takový výzkum musíš mít smlouvy se spolupracujícími pracovišti, schválení etické komise, (grantové) peníze na lidi, kteří ta data budou sbírat ... dovedeš si to představit v současné situaci?
|
Grainne |
|
|
11.3.2009 22:29:42
Singero, patrně jsi nepochopila můj text.
Jsou dvě roviny diskuse. Jedna, kdy prezentuješ vlastní názor na základě vlastních pocitů a druhá, kdy prezentuješ svůj postoj na základě doložených relevantních informací, zdrojů a statistik. Ty směšuješ tyto dvě roviny a vzniká diskusní paskvil. Jednouše tě upozorňuju na chybu, kterou děláš. Nic víc, nic míň. Tvůj uražený pocit nic neřeší, je to jen zdlouhavé a únavné, nikam nevedoucí. Zkus změnit styl diskuse, vyber si jednu rovinu a té se potom drž. Bude se ti líp diskutovat a možná se ti i podaří obhájit svůj názor. |
zuzini |
|
|
11.3.2009 22:26:04
Singero dej si panáka, to tě možná uklidní ![]() |
|
|
11.3.2009 22:23:25
Pravda. Ještě udělat pár výzkumů u nás.
|
zuzini |
|
|
11.3.2009 22:23:22
Markét, to mi je vcelku jasné, jen jsem to potřebovala upřesnit.
Takže se opět srovnávalo nesrovnatelné ![]() |
singera |
| • |
11.3.2009 22:22:23
Můj názor NENÍ POSVÁTNÝ. ALE TVŮJ NÁZOR TAKY NENÍ POSVÁTNÝ!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.