|
|
11.3.2009 22:11:28
Dobře jsi napsala, že tomu není naše zdravotnictví otevřené, potom se ani nedivím ženám, které nejsou pro porody doma. Je tam hodně překážek, jak píšeš. Předsudky rodiny, (moje matka by se asi zbláznila, kdybych navrhla porod doma
), dále postoj personálu porodnice, postoj personálu záchranné služby. A když si člověk představí, že doma rodí nějaké promile až jedno procento žen, což je minimum.. Prostě se nedivím, že v takových podmínkách to české ženy haní, nechce se jim do toho, nevěří tomu. Neříkám, že je správné tomu nevěřit a bát se, když to asi v cizině funguje, ale té nedůvěře se nedivím, v naší republice je oprávněná. |
Alena |
| • |
11.3.2009 22:11:10
Máš pravdu, ale já je kašlu. Spánek je pro mě důležitější než "debata" s nevychovanci. Měj se, dobrou noc.
|
Grainne |
|
|
11.3.2009 22:11:07
Singero, už to začíná být skutečně únavné. Ty tu přednášíš "všeobecné a jediné pravdy" a když jsi žádána, abys je doložila, nekolik hodin se dohaduješ, zdy jsi byla, nebo nebyla uražena a co kdo myslel...a kdo komu přikyvuje...a kdo a co.....
Pokud nehodláš své tvrzení podložit věrohodnými daty a skutečnostmi, odkazy atd., nevydávej svůj názor za jedinou správnou pravdu. Názor je jedna věc a skutečnost mnohem pestřejší, než názor jednoho člověka. Pokud řekneš, že ty to vidíš takhle, přes to vlak nejede. Pokud tvrdíš, že toto je jediné správné, musíš to doložit. Jinak to nefunguje. Tohle není osobní bitva, takže narážky "nevíš s kým mluvíš" sem opravdu nepatří. Nevíme, s kým tu mluvíme, tady se prezentují názory, ne osobnosti. |
zuzini |
|
|
11.3.2009 22:08:31
Tak v tom případě neumíš ani číst
![]() ![]() |
singera |
| • |
11.3.2009 22:08:21
Aleně napsala, že je negramotná. Opravdu ti to příjde normální? Uráží lidi kolem sebe. Teda né všechny. Jen ty, co mají jiný názor.
|
cizinka1 |
|
11.3.2009 22:08:04
Kreditko, no fajn, ale co s tim? Bud budeme to A tolerovat a prijimat to za soucast normality, nechat citlive a intimni veci propirat dennim tiskem, ktery si rika "informacni", nebo budeme B se nad tim pohorsovat, novinare a agentury peckovat za neserioznost a zadat po nejake urovni. Ja jsem pro variantu B.
|
singera |
| • |
11.3.2009 22:06:18
A. si určitě dá tu práci a v diskuzích minulých článků ti to najde.
|
Alena |
| • |
11.3.2009 22:06:13
Já nejsem tak sprostá jako ty, takže bych mu nevydala. A za svým názorem si stojím, protože jsem se divala na statistiky ÚZIS z roku 2007 a z toho jsem si to vypočítala. Kdy jsi mě následně urazila, že jsem negramotná atd.
|
singera |
| • |
11.3.2009 22:04:10
Vypsala to A.
|
singera |
| • |
11.3.2009 22:03:41
Doložila to Adelain.
Tvé příspěvky na mne mi příjdou urážlivé. Vůbec mne neznáš, nevíš s kým si dopisuješ. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.