| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O předškolní péči

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 940 [Dalších 890 >>]
21.5.2009 17:06:13
Mojpol, hlavně nemuseli debilně diskutovat o výhodách či nevýhodách jeslí, že???U necek toho probraly se sousedkou maminy víc než dost...
21.5.2009 17:00:24
Maminky v padesatych letech s nepomerne tezsim staranim o deti a rodinu taky tu situaci brali jako hodne lepsi nez kterou ony pamatovali z detstvi se pralo v neckach a na valse.
21.5.2009 16:59:49
Mojpol, jdi už diskutovat na toto téma jinde, nazvala bych to už docela trapným okecáváním...srovnávání doby co je teď a bylo před tím úúplně nenávidím, ještě napiš, že za ty pračky co ženské neměly a musely prát v neckách mohli komunisti a už je to všechno....:-©:-©
21.5.2009 16:38:47
Na nekterych starsich diskusich nektere maminky si stezovali jak jsou skoro udrene a ze to neni jak si nekdo mysli ze je to dovolena.
Tak by meli zazit treba padesata leta kdy nebyli automatky,mikrovlnky,micky,jednorazove pleny,hotova jidla ani polotovary. Zkraje nebyl ani sunar a i takove kakao bylo tezsi udelat a mleko se muselo kupovat denne a prevarovat. Pradlo se muselo vyvarovat v kotli protoze bubnovky starsi bubnovky nemeli elektricke ohrivani.
I sporaky a trouby nebyli tak ucinne a vsechno maminky zvladli.
ivet+tom+vašík
20.5.2009 23:22:00
Díky za perfektní článek. Tohle téma asi bude zajímat hodně maminek. Máme skoro ročního kluka a já uvažuji o návratu do práce. Ale je to těžké se rozhodnout, protože ten čas s dítětem je sice někdy ubíjející,ale většinou ohromně naplňující a krásný. Podobné pocity mi ale přinášela i práce. Takže jak si vybrat. Zajímalo by mě, kolik se tak platí za hlídání dětí u nějaké soukromé osoby. Měla bych se totiž každopádně do práce vrátit až budou malému dva roky, vybrala jsem si totiž nejrychlejší mateřskou, a chci vědět na co se připravit. Jesle samozřejmě nikde v okolí nejsou, babičky využít nemůžeme,takže potom nám asi nic jiného nezbyde. Díky za info a ještě jednou vyjadřuji svůj obdiv ke všem kdo se rozhodnou dělat všechno co je mají rádi. Iveta
Ráchel, 3 děti
20.5.2009 21:15:49
já ale nechápu, proč by tříleté dítě mělo být stresované tím, že bude v nemocnici s tatínkem a ne s maminkou? pokud jsou v rodině zdravé vztahy, tak v tom v zásadě žádný problém nevidím.
madelaine
19.5.2009 17:00:56
Víš, co je to paradox? Že této blbé době se bude za pár let říkat staré dobré časy...:-)
Markéta
  • 
19.5.2009 13:33:02
Právě, že si to představit neumím (ač mám jinak dost velkou fantazii) :-) Takže mě zajímají takové informace jako uvázaný na dvoumetrovém špagátě :-)
markéta
  • 
19.5.2009 13:30:34
Já reagovala na to, že Anca psala, že kdyby jí rodiče nepomohli, šla by na potrat.
&
19.5.2009 13:23:03
Marketo,

Muj manzel byl privazan ke kulu na dvoumetrovem spagate, jako koza nebo pes, aby nikam neutekl nebo nespadnul. Bylo to v 60 letech minuleho stoleti na severo nizozemske vesnici. Dohromady jich doma bylo pet, manzel byl nejmladsi jeho nejstarsi segra bylo sedum, kdyz se narodil. Tak si predstav diti 1, 2, 4, 6, 7. Do toho meli hospdarstvi, a dum kde netekla tepla voda, a topilo se v kamnech.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 940 [Dalších 890 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.