Chytracka |
| • |
8.6.2009 10:15:07
Jesteze se vzdy najde nejaky znalec cervene knihovny a telenovel, ktery odhali Pravdu.
|
Grainne |
|
|
8.6.2009 10:06:24
Liv, to mně ani nenapadlo, jen jsem navázala na své předchozí příspěvky.
|
* Liv |
|
|
8.6.2009 10:05:13
Graine,
věř tomu, že jsem prof. pafkovi nikdy hospodyni nedělala ( ani nikomu jinému), jen jsme jaksi sdíleli WC v zaměstnání... |
|
|
8.6.2009 10:02:25
No to máš teda kliku, moje děti jsou už velmi odrostlé, ale velmi dobře si pamatuju na stres s prohlídkou v šestinedělí v nemocnici, manžel hlídal a já čekala asi 2 hodiny na doktorku, a ještě mě tam vezl tchán. Chudák dítě, byli jsme odloučeni ach ach, ale citové strádání?????????
|
Grainne |
|
|
8.6.2009 10:00:30
Liv, právě proto bych nemohla dělat hospodyni - jsou určité věci, které o lidech opravdu nemusím vědět a to včetně prof. Pafky.
![]() |
|
|
8.6.2009 10:00:19
Libik, je ale fakt, že jsou lidi, kteří o zodpovědnost vůbec nestojí enbo se jí rovnou bojí, případně vidí těžiště své realizace úplně někde jinde než v práci
. Případně jim vyhovuje flexibilní pracovní doba, možnost organizovat si práci po svém...Nepopírám, že tyhle "pomocné" profese spousta lidí jako podřadné vnímá. Taky je fakt, že je to považované za práci nekvalifikovanou a pokud někdo vystuduje SŠ nebo VŠ, tak je pravděpodobné, že bude preferovat práci úměrnou své kvalifikaci. Ale já osobně to nepovažuji za práci, za kterou by se bylo nutno stydět a myslím, že v mnoha ohledech tam může být větší prostor pro seberealizaci než u té kancelářské myši. Určitě to záleží hlavně na tom, jak to bere ta daná osoba, věřím tomu, že to někdo může považovat pro sebe za naprosto neúnosné. A souhlasím s Tebou, že Grainne je mimo, pokud se týká zaměstnavatelů hospodyň (en bloc, jistě se i mezi nimi najdou zakomplexovaní debilové, co to s chutí dají hospodyni "sežrat", ale silně pochybuji, že by takoví byli všichni bez výjimky). |
Katla |
|
|
8.6.2009 9:58:51
![]() ![]() ![]() |
Grainne |
|
|
8.6.2009 9:58:43
adelaide, Kudlo, na všechno ostatní jsem už opravdu odpověděla a to včetně těch spoďárů.
Nemá smysl se točit v kruhu. |
Grainne |
|
|
8.6.2009 9:53:34
Libik, nezazlívám, jen mě tak trochu a malinko vyprovokovala ta pohádková idylka, to je všechno.
Beru na vědomí, že pokud bude poptávka, bude nabídka. |
|
|
8.6.2009 9:41:36
Co je to práce s odpovědností pro středoškoláka?
Napadá mě strojvedoucí. Z charakteristiky povolání hospodyně mimoděk vyplývá, že je to "nižší level", při tom kancelářské myšky mnohdy dělají práci pro práci, bez jakékoliv odpovědnosti rp. odpovědnosti za to, že někdo jinej zkontroluje nějakou hovadinu, která bude zbytečně dobře. A to, že se většina místních cítí hospodyňově nenadána, je také zvláštní. Myslím, že to se naučí každej medvěd. Trvám zkrátka na tom, že se to společností cítí jako podřadná práce, že je falešné říkat, že ne, ale že je Grainne mimo, pokud její existenci zazlívá těm, kteří si jí kupujou. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.