Cow :-) |
|
|
27.6.2009 0:24:41
ježkovi oči, docela málokdo mě dokáže takhle vytočit.
Co k tomu říct...běž si dát klystýr, pořádně se po*ser, bys nemusela defekovat zde na komentářích, narvi si do žíly flašu oxytocinu, třeba se ti začne vyplavovat hormon štěstí a začneš se chovat normálně k rodičkám a udělej si epiziotomii, předtím si nezapomeň oholit hermu, at to není blé a fuj. Pak mi přijď napsat, jaký spokojený život bez následků žiješ. Božátka vyhořelá . |
|
|
27.6.2009 0:03:40
...už je to vcelku ohraná fráze...
![]() |
|
|
27.6.2009 0:02:51
Kočajdo, ještě jsi zapomněla, že slavná novoroz. statistika má "zásluhy" v selektivních interupcích pro VVV a za další tzv. sušení novorozenců na přisrojích, ikdyž jde o stav neslučitelný se životem...
Aby se tu zase někdo nepřišel se mnou dohadovat, tak netvrdím, že se to děje všude a systematicky, ale děje. |
Jíťa |
| • |
26.6.2009 23:27:42
Jak to bylo v reálu skutečně nedokážu na základě jednostranného popisu posoudit. Navíc autorka nereaguje a na doplňující otázky, které jí byly zde v diskuzi položeny neodpovídá.
Nezastávám se popisovaného chování zdravotníků. Ale nejsem si vůbec jistá, že se to odehrálo tak jak je popisováno. Proto se stavím do opozice proti všem, kteří je jen na základě jakéhosi článku odsuzují. Lékaři a ostatní zúčastnění se totiž sami takovému nařčení nemohou příliš bránit, protože jsou vázáni lékařským tajemstvím. |
kili |
| • |
26.6.2009 22:31:33
Což je má věc a Vaše zbytečná starost.
|
|
|
26.6.2009 22:15:30
Nejen při porodu je vnímání "zkresleno". Mají to i šestinedělky. Zpravidla pokud se ti stane nějaké "bezpráví" v šestinedělí, tak se to těžko "stravuje". Žena vnímá jinak. Vlastní zkušenost.
![]() |
Grainne |
|
|
26.6.2009 21:57:22
Ještě dodám - písemným projevem jsem nemyslela nějakou tu chybku, nebo nepřesné vyjádření apod, ale to co popisuješ - bezmeznou hloupost a hulvátství a rozhodně jsem nemyslela tebe.
|
Grainne |
|
|
26.6.2009 21:55:04
fanyno, díky.
Chtěla jsem ti poděkovat už včera, ale nějak jsem se ztratila v té změti příspěvků. |
Grainne |
|
|
26.6.2009 21:52:46
Jíťo, to je veselý důvod - stavět se v tomto případě na stranu slabšího.
Jenomže karambol a kámen úrazu bude právě v tom, že ten slabší v reálu - tedy jednoznačně pacient, či klient, to zkrátka odnese, pokud jenom trochu připustí, že je slabší. Potom se ošetření a léčba zvrhne v boj o to, kdo je silnější. To je přesně to, co se nesmí profesionálům nikdy stát. To, že lékař a ostatní zdravotnický peronál rozumí své věci považuju za samozřejmost až do okamžiku, kdy tu důvěru ztratí, nejen v otázce odbornosti, ale i v otázce přístupu. Jestliže se někdo chová jako hulvát, nesvěřím mu svou tělesnou schránku i kdyby se pyšnil všemi tituly světa prostě proto, že ztratím důvěru. |
|
|
26.6.2009 21:41:53
Já si taky už něco neodpustím,včera jsem si slíbila že si pouze v téhle diskuzi počtu ale už nebudu reagovat,at tady neprovokuju svým písemním projevem ale to se nedá.
BAARA -jestli ty opravdu si zdravotník a PA ,stejne jako irča tak je nejvyšší čas přestat chodit na školení,semináře,sbírat body ,vzdelávat se v porodnictví ale prchnout a to co nejdál,a začít se pěkne rychle učit něco jiného.pár bílých vran totiž k nejaké viditelné změne nepomůže.Je mi z vás opravdu zle,nevím jak se chováte v práci ale jestli v praxi uplatňujete to co tady bránite,jste tak drzé,sprosté,posměšné,ironické,zpátečnické a sorry ale hloupé.U nás v práci byli kolegyně taky různeho ražení-některé hodné,některé drsnejší,nesmlouvavé i laskavé ale takové jako vy osobně neznám.Nikdy jsme nemluvili o rodičkách tak sprostě-dokonce jsme bylo od vedení napomínani že je blbé když jim říkame -baby-a to jen mezi sebou.když se situace hrotili tak se dá snad s pac.komunikovat citlivě ale důrazně.upozornit na rizika,někdy přitlačit na pilu ale proboha ne se k nim chovat jak nejakým nesveprávným osobám-a i na ne by to bylo moc.Zásady komunikace,etiky,práva pacientů jsme brali ve škole na zdrávce.Pamatujete?Psychologie,cvičení,praxe,org,zdrav.....neznámé pojmy co?Čím dál víc se se bojím odpovídat na otázku-co deláš?díky podobným vám už mne to nenaplnuje hrdostí ale cítím to jako ostudu.nechápu kde žijete?to v zájmu klidu v práci postupujete dle pravidel starých 60 let?podobné kecy o klystýru,holení,pomocí u porodu ....v dnešní medicíne nemají místo. Ale i kdyby profesně jste byli k ničemu co slušné vychování?Jste dokonalá ukázka toho jak je něco špatně.Bohužel je to všude,rozlejzá se to všude jak mor.Moc vám milé-kolegyně-přeju at se vám to vrátí.Ať se k vám někdo chová jako k onuci...možná by vám to pomohlo.Howgh ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.