Hannah 1 dcera |
| • |
26.6.2009 20:13:19
Máte moje sympatie, nenapsala bych to líp!
|
|
|
26.6.2009 20:01:10
Niko, jestli ještě nakoukneš, díky za napsání o tom snu, je to zvláštní. Kdybys mi chtěla ještě něco napsat, mám v nicku email a na diskusi Budulínci určitě najdeš nějaký můj příspěvek.Mili
|
|
|
26.6.2009 20:01:09
Niko, jestli ještě nakoukneš, díky za napsání o tom snu, je to zvláštní. Kdybys mi chtěla ještě něco napsat, mám v nicku email a na diskusi Budulínci určitě najdeš nějaký můj příspěvek.Mili
|
|
|
26.6.2009 19:49:11
Dalilo díky, vždycky když se najde někdo ze zdravotníků, který je schopen před takovými věcmi nezavírat oči a neomlouvat je, nějak se mi uleví. Stejně tak když dovede přiznat chybu a poučit se z ní. Hrůza mě naopak jímá, když si vlastní selhání odmítají přiznat a chovají se bohorovně, když moje zkušenosti hodně svědčí o tom, že slepá důvěra ve schopnosti lékařů je naprosto zavádějící.
|
Dalila |
| • |
26.6.2009 19:05:54
Jíťo, nevím, kde pracuješ ty, ale já jsem zdravotník a můžu Tě ujistit, že něco takového se OPRAVDU DĚJE! Ale neříkám, že to dělají všichni.V některých zdravotnických zařízeních se opravdu snaží, jsou to ale vesměs zařízení soukromá. Tam si totiž něco takového dovolit nemohou. Ale nebuď pořád taková naivka a nezastávej se stále jen zdravotníků. Jsou to jen lidé, jako každý z nás. Osobně, když jsem byla v porodnici a PA zjistily, že jsem zdravotník, tak kolem mne skákaly, jako bych byla manželka ředitele, ikdyž jsem o to nestála. Hold, zdravotníci drží pohromadě a když se jich sejde na sále pár, kteří vstali ráno levou nohou z postele, tak to dopadne tak, jak jsme si mohli přečíst. A to není horor, ani smýšlené drama, ale z vlastních zkušeností můžu říct,že TOTO JE KRUTÁ REALITA.
|
anemon |
|
|
26.6.2009 18:26:23
souhlasím s vámi, dobře napsané
|
veronikanepo |
| • |
26.6.2009 18:23:40
souhlasím s vámi, dobře napsané
|
connie3 |
|
26.6.2009 16:33:32
Andy, proč mám takovej dojem, že ve skutečnosti nejsi vůbec žádná rodivší žena u Apolináře, ale asistentka přímo tamodtud? A že máš tento týden službu a nenápadně se snažíš vysomrovat navíc ještě nějaké chlebíčky a bonboniérku?
![]() |
Sandy |
| • |
26.6.2009 15:56:49
Mně přijde, že Dr. Vokroj neodpoví, skoro mi připadá, že to někdo takhle schválně napsal jeho jménem a formuloval ty "největší prohřešky" (já jsem vás porodil, odrodil jsem tisíce dětí), aby zastánci komunikace s rodící ženou mohli nadskočit 2 metry nad židli a zvolat: "No neříkáme to pořád, že jsou ti Dr. sebestřední ignoranti? Tady máte jasný důkaz!" Nějak mi to nesedí, že by se dotyčný lékař vyjádřil právě takhle. Čímž pana Dr. nehájím.
|
|
|
26.6.2009 14:45:37
Jenže se to všechno musí brát případ od případu. A nadávat na manžela oné diskutérky, to je tak jednoduché. Já vím prostě své. A když jsem sama musela rozhodnout za někoho a rozčílit se a přemýšlet, jaké důsledky to pak může pro dotyčného mít, není to jednoduché. A to právě proto, že do druhého nevidím, ale chci pro něj to nejlepší.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.