Samarlu |
|
26.6.2009 12:51:09
Jo, BaaroP a ostatní zdravotníci, ještě taková poznámka: pokud nejde akutně o život, tak jste zavázáni zákonem respektovat souhlas pacienta. Takže když se rodička rozhodne, že nechce klystýr, tak pokud jí ho cpete, jednáte protizákonně.
I kdyby pak měla stokrát hovna na hrázi. |
Samarlu |
|
26.6.2009 12:48:45
Sylvo Š., ale ve správné porodnici se přece rodí nohama nahoru, to nevíš?!
|
Grainne |
|
|
26.6.2009 12:45:21
Baaro, no jestli si necháš zdravotnický personál skákat po hlavě, je to celkem tvůj problém.
Jen bych se příliš neoháněla IVF a podobným, to je totiž skvělý byznys, nic víc, tak aby za ty peníze neodvedli pořádnou práci, že? Porod je neproti tomu víceméně ztrátová záležitost, slávy na něm nenasbíráš, takže ze strany zdravotníků patrně nezaslouží tolik pozornosti, studia a invence. Kdo jim kazí zrychlený a rutinní postup, je hysterka. Zdržuje. Peníze, peníze, peníze.........tak uvidíme, až skončí to, čemu se říká baby boom a porodnice se budou muset přetahovat i o to málo peněz. Vsadila bych se, že rázem všechny porodnice začnou být vstřícné a vlídné až budou muset o klientky bojovat. |
zuzini |
|
|
26.6.2009 12:43:14
![]() |
zuzini |
|
|
26.6.2009 12:42:05
A) chlupy jsou nechutné?
B) nějak nepředpokládám, že budu muset být po porodu šita. A pokud má někdo problémy se zarůstajícími chloupky, tak pro něj asi není holení to pravé ořechové. Je snad každého věc, zda se ohlit chce nebo ne. Ad klystýr - posrat se můžeš i po něm a to je potom chuťovka, nemyslíš? |
Apolena. |
|
26.6.2009 12:41:55
Překvapuje mě,že gramotnej dospělej člověk věří bludům typu "fekálie v poraněné hrázi". Co takhle gravitace?
|
Samarlu |
|
26.6.2009 12:40:51
A je personál tlustej?
Podle toho by se dal odhadnout počet spokojených klientek . Nic ve zlým. |
|
26.6.2009 12:22:35
ježiš, já teda nemám náladu číst celou diskuzi, kt.je asi kilometr dlouhá, ale co se týká holení a klystýru,tak holení je snad za A - protoze chlupy jsou nechutny a za B u porodu, pt pripadne siti hráze a chlupy v tom nejdou dohromady chluy v rane rovná se spatne hojeni rany a ke vsemu i neprehlednost pri siti, holi se vsude, kde se sije, at jed o opearci bricha, nohy, ruky, hlavy at u doktoru, stejne tak zvirat u vetrinaru a doholovat chlupy u rany až v pripade ze hraz praskne nebo se udela nastrih je fakt nic moc.
a klystyr? nejde jen o dite, ale jde zas o ranu, fekalie v rane na hrazi fakt mit taky nemusim. A co se tyka apolinare, rodila jsem tak jiz 3x a dá li buh tak budu jeste po 4,pernonal byl velmi mily, nezda se mi, ze by nekdo byl hruby na kohokoliv, naopak my jsme personalu ze salu vzdy koupili chlebicky a bonbonieru, za to, že s o nas starali dobře |
zuzini |
|
|
26.6.2009 11:37:10
Xantypo, Bára je zdravotník, takže na ni sedí nejspíš toto:
nevstřícný a zkostnatělý nebo pohodlný personál, který říká ženám - prudičky. |
zuzini |
|
|
26.6.2009 11:35:05
Báro, mně šlo o odkazy na studie.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.