|
26.6.2009 10:57:08
nejsem laik....
|
|
26.6.2009 10:56:08
jistě, ten začátek byl totiž ironický
![]() |
|
26.6.2009 10:53:57
ještě jsem zapomněla - samozřejmě, že maminkám záleží na zdraví dítěte - tedy většinou. Nicméně mám občas pocit, že jim jde hlavně o to, aby se s někým přely. Pokud se dítě narodí zdravé, co řešit? Porod je sice krásná věc, blabla, intimčo a tak, ale pokud mohu soudit podle sebe, důležitější je to, co mě s tím mrňousem čeká a těšit se na budoucnost, než propírat jednu událost.... Moc ty články nečtu, občas na něco kouknu a nestačím se divit, jak se to řeší a řeší...
|
Belatrix+A(10/09)+J(09/11) |
|
|
26.6.2009 10:52:29
Baaro, když pochybuješ, že to dělá personá jen tak, tak mi prosím hoď odkaz na nějakou studii, která by potvrdila opak.
To, že někdo něco řeší, z něho dělá hysterku? Někdo řeší hadry, někdo řeší chlast, někdo vztahy, někdo zase porody. Nikdo ti porody nevnucuje. |
|
|
26.6.2009 10:51:53
nikdo Tě nenutí mít v porodnici nějaké požadavky. Klidně poslušně vykonávej vše, jak Ti zdravotníci radí či přikazují bez toho, abys zapojila svůj mozek a instinkt, oni přece všechno vědí líp. Klidně se dívej na zdravotníky jako na všemocné bohy a sestry jako anděle bez křídel, je to Tvá volba. Ale tohle je diskuze pro ty, které se nechtějí přizpůsobit systému, ale chtějí, aby i zdravotníci pochopili, že každý je osobnost a pakliže je svéprávný, má svá práva a nikdo mu nesmí do jeho práv zasahovat, protože on to přece ví nejlíp.
A je lépe být dopředu připraven než pak být v šoku z toho, že "tohle přece není možný, nikdy jsem nečekala, že se to vůbec může stát" a pak si vyčítat, že jsem nebyla připravena. |
zuzini |
|
|
26.6.2009 10:51:46
Ale jinak souhlasíš s Irčou
![]() |
zuzini |
|
|
26.6.2009 10:50:49
Hysterický mi přijde leda tak tvůj příspěvek.
Ale je fajn, že jdeš rodit bez toho, aby sis zjistila, co všechno můžou "zachraňující" procedury podělat. ó jak sladká je nevědomost. |
|
26.6.2009 10:48:31
Belatrix, psala jsem, že spousta ženských jsou hysterky, protože pořád porody řeší...což je pravda, nebo ne? Samozřejmě, že se zdravotní personál musí - nebo měl by - chovat slušně. Ostatně jako lidé v jiných profesích...
Ale k tomu vymýšlení - neustále dokola řešíte klystýr, nástřih, oxytocin... OK, pokud žena nechce, neměla by k tomu být nucena, ale pochybuju o tom, že zdrav.personálu jde o to, aby těmito zásahy prudili nastávající matky... |
Belatrix+A(10/09)+J(09/11) |
|
|
26.6.2009 10:39:15
Baaro, co máš konkrétně na mysli, těmi spousty věcí okolo, které si hysterky vymýšlí? Mě by zajímalo, které matce nejde především o zdraví své a dítěte. Můžeš hodit nějaký příklad z diskuze?
|
|
26.6.2009 10:28:24
Je opravdu veliké štěstí, že je tu taková spásná duše, jako ty, která všem na světě klystýr zatrhne. Opravdu díky za to
![]() Co by si jinak všechny ženy, které to tak děsně řeší, počaly? Ty toho asi nemáš moc na práci, viď. Taky nechápu, proč by Češky, žijící v Anglii, nemohly psát s diakritikou. Takové ty řeči typu "už jsem tolik a tolik let v zahraničí, nevzpomenu si, jak se to a to řekne" , jsou póza. Znám spoustu Čechů, žijících v zahraničí a mluví česky výborně; včetně dětí, které se tam narodily... Btw, souhlasím s Irčou. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.