|
26.6.2009 10:08:23
S vaším příspěvkem naprosto SOUHLASÍm!!!!
Mám totiž pocit, že některým matkám jde o vlastní "pohodlí" u porodu, což je samozřejmě důležité, ale kromě toho si vymýšlí spoustu věcí okolo.... Především jde přece o zdraví dítěte a rodičky. A ženský jsou hysterky, poněvadž kdyby nebyly, tak to neřeší pořád dokola... |
anemon |
|
|
26.6.2009 9:58:47
Pokud zevšobecnˇuji, tak jen na základě zkušeností svých a zkušeností maminek v mém okolí (které znám osobně). Mě mnohem víc vadí strašit mamky, které to teprve čeká na základě jednoho článku anonymní pisatelky. S dvojčaty jsem otěhotněla v 38 letech, v té porodnici jsem absolvovala spoustu vyšetření, ležela jsem na riziku a přímo na sále 8 dní (dohromady asi měsíc), byla jsem vynervovaná a neustále ubulená (mám ještě 3r. dceru), neměla jsem pocit, že bych tím personál obtěžovala, naopak mi pořád říkali -zvoňte radši zbytečně, než pozdě. Za tu dobu se tam vystřídalo hodně mamin a některé vyváděly dost hustě a opravdu jsem neslyšela, že by na ně někdo řval. Jedině jídlo
mi museli nosit z domova, ale za to personál nemůže. Pisatelku jsem nebvinila ze lži, píšu jen mojí zkušenost, reaguji na diskuzi ne na článek.Veronika |
Hanka 75 |
|
|
26.6.2009 8:57:48
Tohle opravdu nemám ráda. Protože u vás vše 2xproběhlo v pořádku, tak to v porodnici určitě vždycky chodí takto a jinak si maminka vyzmýšlí. Ze své zkušenosti zevšeobecňuji.
Já mohu říct, že mám také zkušenosti od Apolináře, docela dobrou, ale nezebšeobecňuji. A když se podívám do okolí, tak ano, v každé porodnici v Praze, jsou spokojené maminky a maminky s hrozným zážitkem. Nemyslím si, že ty co zažili neprofeisonální přístup personálu si vymýšlí, jen proto, že jiné tam přeci byli oprváněně spokojené. To by bylo lhářek...znám takto, maminy dvě s hrozným zářitkem z Podolí, jednu od Apolináře, docela dost z Bulovky. Z Vinohrad nic, tam se obecně nechodí moc nadšeně rodit, ta má špatnou pověst všeobecně... no nebudu to rozepisovat... |
Jana |
| • |
26.6.2009 8:41:21
Myslím, že chodíme rodit do porodnice, protože očekáváme, že porod tam bude pod lékařským DOHLEDEM, ne tyranou. V nadějí, že v případě KOMPLIKACÍ lékaři zasáhnou. No a po přečtení tohoto hrozného zážitku taky s nadějí, že se tam nesetkáme s někým podobným jako jste vy, nebo dr. Vokroj!
|
|
26.6.2009 0:45:46
Ono ani na smrtelnou nehodu se prijit nemusi. Jednou prisel manzel domu s tim, ze tento tyden uz takhle byl zabit druhy pacient v jejich nemocnici (o kterem vedel).
Muj deda zemrel v nemocnici a kdyz jsem se ptala babicky, na co umrel, tak "pry mu bylo spatne, lezel nekolik dni v nemocnici, doktori mu dali vecer neco na uklidneni a rano ho nasli mrtveho". Nejsem jedina z rodiny, komu se na tom "neco nezda", ale nikdo se nechce dohadovat s nemocnici, protoze babicka umrti manzela nesla i tak hodne spatne. |
|
26.6.2009 0:19:37
![]() ![]() I já jsem pochopila ,že porod se odehrál u apolináře na druhém porodním oddělení.Hlavním asistentem na tomto porodním sále je mudr Bedřich Kratochvíl a je to podle me špička mezi gynekology.Nevěřím ,že by takový přístup trpěl svým podřízeným a spolupracovníkům. Já přivedla letos v březnu na svět děvčátko.Byla jsem prvorodička plná obav a očekávání a strachu,ale jen díky kladnému přístupu personálu jsem v pohodě odrodila a sledovala jsem dění okolo sebe.Manžel mi tam málem omdlel tak ho tam div nekřísily a na to ,že ej bybyboom a denně tam rodí spoustu maminek nikdo nebyl nervozní,hektický.mám jen ty nejlepší zkušenosti tak se budoucí maminky nebojte.Beda Kratochvíl je kolík a profik a má opravdu proškolený tým. E.S. |
|
25.6.2009 23:42:50
Proc, kdyz si clovek povinne plati pojisteni?
|
|
25.6.2009 23:37:45
Bobek vypada dle meho nazoru esteticteji a objektivne se lepe cisti nez srajda.
|
|
25.6.2009 23:36:26
Pokud zena nebyla delsi dobu na velke, tak klystyr opravdu pomuze.
|
|
25.6.2009 23:32:04
Kvuli sekci je potreba byt vyholena minimalne vepredu. Zespodu nevim, tam je to spise kvuli nastrihu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.