| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Můj poslední porod

[<<Předchozích 190] Příspěvky 191200 z 975 [Dalších 775 >>]
Evka
  • 
25.6.2009 23:13:20
Z nudy ne, jen třeba z nevědomosti ;-))
Vaal
25.6.2009 21:47:48
Insulo, podle všeho jde opravdu o Apolináře. Mě to také překvapilo, myslela jsem, že je to nejmodernější a nejpokrokovější porodnice u nás.(pochopitelně stran léčby, ne vybavení) Co jsem pochopila z textu níže, tak je tam několik oddělení a Evík "chytl" zrovna to špatné. PROTO ZŘEJMĚ TY ROZDÍLNÉ ZKUŠENOSTI S TOUTO NEMOCNICÍ. Tamní přednosta by si tam měl udělat evidentně pořádek a personál PROŠKOLIT VE SPRÁVNÉM JEDNÁNÍ S PACIENTY.
25.6.2009 21:40:14
Takže jde o porodnici u Apolináře???? Nedávno jsem četla jednu diskuzi právě o této porodnici a bylo tam hodně negativních ohlasů. Což mě dost překvapilo.
tamie
25.6.2009 21:32:25
Aleno, a jak víš, že rodička nechtěla rodit v porodnici? Kdyby nechtěla měla dost příležitosti si to rozmyslet. Zřejmě tam rodit chtěla. Chtěla mít jistotu,že v případě komplikací jí a jejímu dítěti někdo pomůže. Ale je víc než evidentní, že se se stal spíš pravý opak. Vystresovali jí natolik, že ohrozili jí i miminko.
Jana
  • 
25.6.2009 21:16:05
A jak jste to poznali? Když jste se tam na ni všichni vyřítili, jak jste mohli poznat, jestli je porod fyziologický nebo ne? Vy jste přišli s tím ještě dřív, než jste ji viděli. Prostě jste to chtěli uspíšit a ona nechtěla, tudíž to nebyl pro vás fyziologický porod.
Jana
  • 
25.6.2009 20:48:33
Irčo, tak tos nedala!!! Říct o někom, že je hloupý, když ho přitom vůbec neznáš, tak to je fakt hnusný. Vlastně to o tobě vypovídá, jaké povahy asi musíš být. No a to, že jsi zrovna porodní asistentka, mne fakt děsí!!!! Ještě, že bydlím daleko od Prahy a doufám, že se nikdy nestane, abys rodila mé dítě. Asi jsi ta staniční, že? Hned jsem si o tobě udělala obrázek. To , co jste tady s vaším dr. Vokrojem napsali, vás prozradilo. Fuj! Chce se mi z vás zvracet!!!
Alena
  • 
25.6.2009 20:47:36
Já souhlasím s Irčou.Mám dvě děti a nepracuji ve zdravotnictví.Kdybych nechtěla lékařskou pomoc při svých porodech,nevyhledávám ji.Stejně jako když nechci brýle tak nejdu k očnímu lékaři...
Lucie a tri deti
  • 
25.6.2009 17:12:23
Zazila jsem podobne chovani personalu. Napsala jsem svuj poznatek s porodnici v Usti nad Labem na net a byla jsem ihned narcena z pomluvy. Zrejme nejaky zamestnanec z porodnice. Proste nemam pravo na kritiku jejich nejlepsi porodnice.
Neznam a nechci znat jmena vsech tech doktoru. Prezili jsme porod v teto porodnici. Mam tri zdrave deti. Uz nikdy nechci rodit. Jedine co me vzdy bude mrzet, ze jsem si nechala libit nadavani o svepravnosti ze strany personalu. Ja uz nemela silu na vzdor a manzel se bal ze mi jeste ublizi. Budu ale kazde mamnce rikat, co jsem zazila, aby ony se dokazaly branit.
kili
  • 
25.6.2009 16:44:36
2 sluníčka
24.6.2009 13:42:08
anemon
25.6.2009 16:35:50
A leckerý laik, že je doktor~j~
[<<Předchozích 190] Příspěvky 191200 z 975 [Dalších 775 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.