anemon |
|
|
25.6.2009 16:32:55
Pájo 100% souhlas
|
anemon |
|
|
25.6.2009 16:29:08
Pájo 100% souhlas
![]() |
2 sluníčka |
|
|
25.6.2009 16:21:43
Ať hledám, jak hledám, nemohu tu najít příspěvek, který jsem včera vkládala a BYL tu!!! Psala jsem, že by mě zajímalo, proč se autorka ještě neukázala a pak, že doktor Vokroj může být jen smyšlená a zcela virtuální provokace.. A někdo pak jen čeká, jak se to tu pěkně rozjede!!
Jak to, že můj příspěvek tu najednou není? Pokud jsem fakt slepá, tak se omlouvám! |
Samarlu |
|
25.6.2009 15:10:06
Fanyno, lepší pozdě, než nikdy
. |
Libena |
| • |
25.6.2009 14:49:40
No, tak tento clanek me tedy sokoval. Myslim, ze hlavne jsi tohle vsechno mela sepsat a dat k soudu, nebo i jako stiznost na tuto kliniku a treba klidne i na Ministerstvo zdravotnictvi. Ja jsem rodila v roce 1996 v NSR. Mela jem velice komplikovany porod. Vse jsem prezila diky milemu a ochotnemu personalu, o tom se nebudu rozepisovat. Mela jsem rizikove tehotenstvi. Prvni 3 mesice jsem byla v "peci" lekaru v jedne prazske nemocnici a muzu jen s radosti konstatovat, ze jsem rada, ze jsem tam nerodila. Mozna by muj porod probihal stejne jako ten tvuj. Anebo by ani k zadnemu porodu nedoslo, protoze bych diky nim potratila a skoncila v blazinci.
|
|
|
25.6.2009 14:41:53
Samarlu-to je logické,a naprosto tě chápu.Jen jak koukám,vidím,čtu je realita bohužel jiná.Ale třeba přide nejaká změna,nejaká nová krev......no jo třeba to oceníme až budeme umírat v hospicech,nebo léta ležet v LDN.
![]() |
|
|
25.6.2009 14:33:28
Nejdříve moje osobní zkušenost - pokud jde opravdu o zmiňovanou porodnici v diskuzi, tak já tam byla 2x naprosto spokojená. Při "normálním" porodu jsem si v podstatě dělala co jsem chtěla. Strávila jsem tam při porodnu příjemných 5 hodin, které utekly ani nevím jak.
A k tomu, že si personál porod pamatuje - pokud byl takový jak jej popsala autorka, tak bylo jistě na supervizi co probírat. A věřte tomu, že to jistě probraly, zepředu, zezadu, shora i ze spoda ![]() |
Samarlu |
|
25.6.2009 14:24:44
Fanyno, tuším, že termín "bussinesmanka" se tu ujal jako pokus o vtip.
A já bych opravd ráda v nemocnici potkala slušné lidi, kteří mně vyslechnou, ano, ráda bych nestandardní postup (zkusit přirozený porod po 2 císařských řezech), mám k tomu své důvody, mám jisté důvody, proč něco nechtít (holení mi několikrát zhoršilo mykózy, špatně snáším ten na půl oblblej stav po lécích proti bolesti apod., a to vím já, ale ne personál, co mě vidí prvně v životě). Takže až to bude aktuální, ráda bych svůj stav probrala s někým dostatečně erudovaným, protože si uvědomuju, že to není bez rizik a že na to jsou třeba znalosti, které já nemám, a rozhodla se pro variantu, která mně přijde nejlepší. Ale trvám na korektním přístupu, skutečně bych se bála, že s popisovanou staniční by mi dítě mohlo umřít. |
|
|
25.6.2009 14:14:16
Samarlu...proboha já nejsem bussinesmanka.to fakt ne!!!!!!
![]() ![]() ![]() Ani bych ji nikdy nechtěla být.Jsem normální-teda snad -PA co jste mohli donedávna potkat na sále.A jako všichni zdravotníci nemám ráda hon na nás,ale zase na druhou stranu si myslím že jestli se něco podobného dejě v porodnictví-tak je potřeba tlouct do zvonu na poplach-a tohle o čem se tady diskutuje je hrozný extrém-teda doufám že to není běžná rutina. Myslím že se do zdravotnictví nevrátim po md-miliony proti a málo pro.Taky si myslím že když nemá o práci v zdrav.zájem a chybí mu lidský faktor tak by měl jít dojit krávy-tam může být sprostý jak se mu chce.Ale ta popisovaná staniční-nevím i těch krav by mi bylo líto.![]() jo a k těm soukr.PA-já s nimi v podstatě nesouhlasím a asi bych nikdy nechtěla asistovat u porodu kdyby jsem za zády neměla lékaře.Uvědomuju si rizika.Ale na druhou stranu mne už nepřekvapí to že rodit doma je in,protože to jak se na sále personál hraje na boha je k zoufaní. |
Samarlu |
|
25.6.2009 13:29:30
hbf, asi to autorka neuvedla úplně, ale ruku na srdce, vymyslí si to máma 4 dětí jen tak? S konkrétními kecy o tom, jak by raději neměla mít děti, že ho má nechtěné, že jedna sestra se vždy jen mihla s poznámkou o dítěti, o titulech lidí...
Hele, buď teda chtěl zavařit někdo kolegům, nebo je to sice asi zkreslené, ale přesto příšerné líčení. Do prd..., to je tak těžký pochopit, že rodička je v docela zátěžový situaci a tak se na ní NEŘVE?! Jo, i myslivci vědí, že bachyně a medvědice jsou nejhorší, když maj právě mladý, a nevrhaj se na ně tím větší silou, ale vědí, že jediná cesta je NEDRÁŽDIT a když už vydráždí, tak ZDRHAT. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.