| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Můj poslední porod

[<<Předchozích 210] Příspěvky 211220 z 975 [Dalších 755 >>]
Samarlu
25.6.2009 13:23:01
Myslím, že můžeš mít čisté svědomí.
Ať píšeš jakkoli, je to smysluplné, věcné, empatické - může se s Tebou normálně souhlasit nebo nesouhlasit, diskutovat, odpovídat...

Ale musíš uznat, že v tom moři lze Tvé příspěvky přehlédnout - už jich je strašně moc.

Jen tak dál, my, potenciální rizikové rodičky, co potřebují v těhotenství a při porodu klid a ke své složité zdravotní situaci kvalifikované vysvětlení, proč to a ono dělat nebo naopak raději vůbec nedělat, TĚ VELMI POTŘEBUJEME.

Já si bohužel další dítě s bussinessmankou doma nemůžu dovolit, přesto stojím o vlídné zacházení, prostě ho potřebuju zcela nutně. Věcnou diskusi a doporučení taky potřebuju.
Baruna
  • 
25.6.2009 13:08:36
No, tak já tedy nevím, co si o tom mám myslet.
Já jsem u Apolináře rodila 2x a pokaždý byli všichni O.K....Nikdo na mě neřval, odpovídali na dotazy, které jsem měla a že jich bylo.. Navíc jedno z dětí potřebovalo po porodu zvýšenou péči (zjistili to už v průběhu těhotenství) a starali se o něj tak, že jsem jim za to vděčná...Pokud bych někdy měla rodit potřetí, tak zase určitě tam.
Jednou jsem tam rodila s manželem, jednou jsem tam byla bez doprovodu, chovali se vždycky slušně. Moje porody nebyly bezproblémové, aby mi nikdo nemohl říct v diskuzi, že to se mi to povídá, když všechno šlo samo jak po másle... komplikací bylo dost a z toho plynoucích dotazů z mojí strany taky, před a poté - v průběhu jsem si tedy dotazy odpustila :-D...
Nějak si nedovedu představit, že by se stejní lidé z téže porodnice chovali najednou takhle neurvale k jiné mamince... Chápu, že ke konfliktům může docházet a i jinak vstřícní lidé můžou "vytéct", ale aby takhle davově došlo k takové hysterické scéně, jakou popisujete...
Každopádně je asi škoda, že to maminka takhle vnímala, ale spíš bych se přikláněla k tomu, že autorka to myslela dobře a chtěla pro své děti taky všechno dobré, ale že skutečně někdy to, co si myslíme, že je nejlepší nemusí být opravdu tak a třeba jenom nemáme dost informací...
Lenelka
25.6.2009 12:41:21
Lassie, presne! Trosku se to teda zlepsilo s detma, ale co ja obcas pouzivam za vyrazy, to je hruza~a~ No, deset let mimo CR je holt znat~n~
zuzini
25.6.2009 12:39:19
:-) taky díky
Lassie66
25.6.2009 12:33:13
Jestli žiješ v UK delší dobu, pak asi někdy hledáš dlouho ten pravý český ekvivalent, že jo? Já to měla dřív, už jsem dlouho zpátky, tak jsem se srovnala.:-)
Lenelka
25.6.2009 12:32:27
No jasne~;) Uz jsem to cetla...
zuzini
25.6.2009 12:31:58
A moc děkuji
zuzini
25.6.2009 12:31:30
Mohu to zkopírovat na diskusi o holení před porodem?
Lenelka
25.6.2009 12:30:55
Lassie, super rychlopreklad~R^ To ja neumim, vzdy prekladam vsechno az moc slovo od slova~a~
Tulka
25.6.2009 12:26:50
Lenelko,díky:-)
[<<Předchozích 210] Příspěvky 211220 z 975 [Dalších 755 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.