| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Můj poslední porod

[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 975 [Dalších 725 >>]
Hanka
  • 
25.6.2009 10:57:29
Samarlu,

to, co popisoval článek, je rozhodně neomluvitelné a není divu, že porod vázl. Myslím, že je skvělou vizitkou té maminky, že za takových okolností vůbec porodila vaginálně.
25.6.2009 10:53:50
Souhlasím s Veronikou, já také rodila na stejném sále a žádné křičení a vulgarity nezažila, u sebe ani u jiných,naopak všechny maminky po porodu chválili, jak to dobře zvládly.

Ale uznávám, šestinedělí bylo horší, některé sestry byly lepší a jiné naopak příšerné.
25.6.2009 10:51:57
Chování té staniční nemluví nic a nikdo. Ta paní by neměla ve zdravotnictví pracovat, možná je odborně způsobilá, jinak by asi nedělala staniční, ale emoční IQ, schopnost empatie, což je ve zdravotnické profesi naprosto rovnocenná složka, jí bohužel chybí.
25.6.2009 10:48:33
Magdaleno, panu doktorovi jsi zřejmě jen popíchla egíčko a on neustál, že budeš rodit jinde. Já jsem taky chodila na monitory jinam, než jsem rodila a nebyl s tím žádný problém...
25.6.2009 10:47:12
Na poslušné a bezproblémově spolupracující tzn. nic neodmítající není důvod se mračit a být nepříjemné. Dokud jsem taková byla, nikdo se nechoval nepříjemně, ale ve chvíli, kdy jsem chtěla něco jinak a já jsem chtěla jen maličko jinak a to až ve chvíli, kdy jsem viděla neúspěch jimi zvoleného postupu a už jsem byla svérázná a najednou bylo po příjemném přístupu, chovali se ke mně tak, že mě i spoluležící litovali. Týkalo se to tedy kojení ne porodu.
Samarlu
25.6.2009 10:46:49
Hanko, takhle zvýšit hlas, beru, ale minuty a minuty řvát hnusárny, to u mě fakt nikdo neobhájí.

Vždyť tomu dítěti, jehož dobrem a zdravím se všichni ohánějí, ten matčin stres mohl vážně uškodit!
Samarlu
25.6.2009 10:45:18
Já nevím, když jsem na vejšce u zkoušky tvrdila, že něco není a zkoušející že je, tak jediné řešení bylo dodat zdroj.

To ty 6 let děsně studovaný medici nejsou schopný dohledat název a číslo zákona, kterej upravuje JEJICH kompetence???~a~

Jako neříkám, že maj to číslo umět z hlavy, ale to mi teda taky hlava nebere.
Hanka
  • 
25.6.2009 10:44:54
Já vím, mili, i jsem to psala, že popisovaný porod byl jiný (ten posaný přístup považuju za hrozný!), jenže už tu zaznívají i názory, ze kterých mám pocit, že na rodičku se nesmí za žádných okolností zvýšit hlas. A já mám pocit, že přece jen existují mimořádné okolnosti, které k tomu PA opravňují.

Ovšem k demonstraci moci, k vulgaritě, k výhružkám, že zdravotníci úmyslně ublíží dítěti a podobně, k těm neopravńuje nikoho nic nikdy.
Samarlu
25.6.2009 10:41:52
Mili, souhlas.

Nevím, komu by pomohlo vystoupit z hysterie, kdyby na něj někdo úplně cizí řval, že nemá rád svý děti.

Kurník, to je ten rozdíl tak nezřetelnej?!

Zhurta na někoho houknout, aby se probral, to beru, to jo, to může bejt na místě.
25.6.2009 10:41:44
~t~ přesně!!! Na dotaz můj dotaz: "Mohli bychom se domluvit, že na průběžné kontroly a monitory po termínu porodu budu chodit k vám, protože to sem mám blízko, a k porodu pojedu do mnou preferovaného 80 km vzdáleného pracoviště?"
Odpověď (zvlášť k tomu přivolaného lékaře): Dle zákona musíte chodit na kontroly tam, kde budete rodit!
no a pak už to jelo:
- Takový zákon není!
- Je!
- Není!
- Je to doporučení gynekologicko-porodnické komory o...
- Tak vidíte, že není.

co myslíte, kam jsem jela na příští kontrolu? Správně, do 80 km vzdáleného pracoviště... ~q~
[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 975 [Dalších 725 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.