|
25.6.2009 1:02:25
Já teda rodila první dceru s klystýrem, taky mi to nevadilo, nevim, jak by to mohlo uškodit porodu, u druhá dcery po letech jsme dojeli do porodnice v Liberci za minut a klyzma se nestihlo, behem tlaceni, to ze me pokaždý vyšlo, bylo mi trapně, zápach na celý sál a jedna sestra, co tam vešla a nevadila pronesla -fuuuj, tady to páchne, bylo mi děsně, pokud bych ještě někdy rodila, ráda bych klystýr stihla.
|
mary |
| • |
25.6.2009 0:59:58
Od kdy je kvantita zárukou kvality? Jestli si je odrodila jako ta staniční, tak potěš!
Pokud je porod přirozený, rodička může na toaletu dle své potřeby, tak tam bude naprosté minimum, mimino má na víc své ochanné vrstvy. N2kdo argumentuje studiemi, Ty říkáš, že jsou k ničemu, a neargumentuješ ale vůbec ničím, jen sama sebou. |
mary |
| • |
25.6.2009 0:56:13
Ty seš ale blbá a bezcitná.
Jak to dokázaly naše matky a babičky, že rodily 10 dětí bez oxytocinu, klystýru a hlavně bez doktora? Pravděpodobnější je porod bez komplikací, pokud u toho bude i laik, než debil doktorm, který zkomplikuje všechno, viz např. tento článek, a porod se zastaví, nebo zpomalí. Každá samice rodií lépe a snadněji v bezpečí, žádná když ji honí smečka lvů. Evidentně jste ve svých znalostech biologie hodně mimo. |
|
25.6.2009 0:53:46
Nečetla jsem celé vlákno této diskuze, jen na obhajobu irči, rodila jsem v Prosinci v Bristolu /The UK, Anglie/ a klystýr mi dali hned po příjmu, jen se zeptali, zda nejsem proti, ale řekli mi, že je to čistější pro porod, zmírní riziko možné infekce plodu, tak jsem souhlasila,a nechápu o co vám jde tady, protože ten klystýt trval asi 30 sekund a na záchodě jsem byla asi 15minut, nebylo to nic, čemu bych se měla důvod příště bránit.
|
Mickey16 |
|
|
25.6.2009 0:52:45
Irčo řekla bych že jediný kdo se narodil s odpáleným mozkem jsi ty, taková arogantní pí.a by neměla v porodnici ani uklázet hajzlíky, při představě že přijdeš do styku s rodičkama je mi k zblití
![]() Každopádně pokud někdo pochyboval nad autenticitou příběhu, tak vystoupení tvoje a doktora včera naprosto potvrdilo že paní píše naprostou pravdu, z vašich příspěvků ta arogance přímo kape ![]() |
|
|
25.6.2009 0:46:23
Ale ty nemůžeš o své tímméně konkrétní pacientce říkat, že je hloupá. Mohla ses vyjádřit v protičlánku. Slušně, profesionálně.
|
Lenelka |
|
|
25.6.2009 0:43:04
To budu, urcite priznaji, ze jdou proti doporucenim NICE, to by byla pokuticka jedna radost!
|
Lenelka |
|
|
25.6.2009 0:42:19
Navic, kdybyste se takhle nejak podobne jako se chovaji u Apolinare (pokud je clanek o te porodnici) chovala v Manchesteru, moc dlouho byste tam nepobyla, nemocnice by si po par stiznostech na vas, ktere by se urcite jen hrnuly, nemohla dovolit vase pojisteni, takze byste byla ve zdravotnictvi nezamestnatelna!
|
|
25.6.2009 0:41:49
protože jsem od pani dostaly dopis s odkazem clanku na web.stranky rodina.cz
|
|
25.6.2009 0:40:37
tak se informuj v Saint Mary´s hospital in Manchaster na obstetrics -maternity ward
Tel: +44 (0) 161 276 1234 Adresa: Saint Mary’s Hospital for Women & Children Whitworth Park Manchester, M13 OJH |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.