|
25.6.2009 0:17:38
nejsem PA a jdu spát, dobrou noc všem a jen vás prosím, až odmitnete radu lekare a narodi se vam postižené dítě, nezalujte pak lekare k soudu, ze muze za vas spatny porod a postizeni ditete.
|
LENKA+K+K |
|
|
25.6.2009 0:12:17
Pročítám a nedá mi to - paní/slečna Irča282 je podle mě jenom taková provokace. Díky jejím příspěvkům nevěřím, že opravdu pracuje jako PA ...
|
Lenelka |
|
|
25.6.2009 0:11:36
Ne, ma to byt tak, ze vy NABIDNETE oxytocin a pokud ho pani nechce, nemate pravo ji ho dat! Tim padem na tom cisari mozna zkonci, ale mozna taky ne, pokud se vsichni vytratite nebo alespon schovate za roh.
|
|
25.6.2009 0:10:45
souhlasim, chvilka klidu je dulezita, ale riskni, kdyz vidis, ze plod uz není ok, zda ta chvilka klidu zabere lip nez oxytocin.
Lékař je zodpovědný a před soudem bohužel neobstojí, když řekneš, myslela jsem, že chvilka klidu pomůže víc než oxytocin. |
|
25.6.2009 0:07:45
ale to vubec není pravda, my nejsme vubec proti prirozenemu porodu, kdyz porod bezi sam, je to radost pro vsechny i pro lekare, PA.
Jen nerozumim, proc neveri nekdo lekari, kdyz mu radi, my skutecne nedavame oxytocin a jine leky pro legraci, z nudy. U teto pani slo o to, ze oxytocin byl nutny, aby rychle porodila, ptz slo o dite a ona ho odmitala, ptz ze zasady oxytocin nechtela, ale tim riskovla jeho zdravi, coz je nejhorsi, vec co matka muze udelat. |
|
|
25.6.2009 0:07:13
Přesně tak, kurňa jak mohla porodit, když tam byl snad celej špitál??? Mám dva porody za sebou a pokaždé, když mě něco rušilo, přejezd do porodnice, když mě vyšetřovali, monitorovali, někdo něco chtěl, tak se porod zastavil. Copak je to tak těžký pochopit???
|
|
|
25.6.2009 0:04:35
Tulko
, tak to by byl fórek sezóny . Ale bohužel to tak asi nebude a z toho mě fakt mrazí. A autorce věřím, že to byl horror. |
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
25.6.2009 0:03:57
A nebo taky jen dát jí chvilku pokoj ...
|
|
25.6.2009 0:02:20
císař je poslední řešení, když už není zbytí, ale pokud se miminku nedaří nejlépe, ale ještě mu není nejhůř,aby byl nutný akutní císař, snažíme se rychle porodit spontánně - spodem, protože operace je operace a nese další rizika.
Je doba, kdy víme že plodu není už dobře, ale pokud porodíme do blízké doby, nehrozí mu postižení. Pak jsou situace, kdy plod už je v takové tísni, že snažit se porodit spodem, by byl hazard o jeho zdraví a je tak indikován akutní císař. U paní šlo o ten případ, kdy už mu dobře nebylo,ale byl ještě čas rodit spodem a k tomu byl nutný oxytocin. |
Tulka |
|
|
25.6.2009 0:01:41
A možná za chvíli sama autorka napíše,že rodila úplně jinde
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.