lock |
| • |
24.6.2009 23:40:50
jíto, tak si polož otázku, proč se vaginální vyšetření při porodu dělá... důvodem je zjistit, jaký je stav děložního hrdla, tj. jak moc je rodička otevřená. není důvod to dělat každých pět minut, to ničemu nepomůže. a nakonec si představ, že na západ od našich hranic se od vaginálního vyšetření v průběhu porodu vůbec upouští, nebo se naprosto minimalizuje - např. kvůli riziku zavlečení infekce do porodních cest, dále kvůli oné nadbytečnosti. zdravá rodička pozná moc dobře, kdy má tlačit.
|
Lenelka |
|
|
24.6.2009 23:40:17
Booze, ja asi vyvratim me fish and chips! Navrhuji porodni turistiku pro vsechny svobodne a samostatne myslici zeny do zemi zapadni Evropy, pac evidentne vsechny PA, ktere za to stoji, odchazeji tamtez a v CR zustava tenhle povl! No a tem zbylym na urovni 21. stoleti myslicim PA se tu nadava do dementnich bussineswomen, kdezto Irca je zrejme placena od Pana Boha a ne od svych KLIENTEK a ZAKAZNIC (pac to by z ni delalo taky dementni bussinesmonster!).
|
Tulka |
|
|
24.6.2009 23:35:59
Irčo,tím se netrap,my ti taky nerozumíme
![]() |
zuzini |
|
|
24.6.2009 23:35:40
3000 dětí, ty jo kolik ti je? Já myslela, že nejstarší člověk světa má jen přes sto let.
![]() |
Vaal |
|
|
24.6.2009 23:35:10
Oprava : "pracuješ", ne "prcuješ"
..I když podle tvého projevu tam možná opravdu jen s někým prcuješ ..omlouvám se všem přítomným za vulgaritu![]() |
Samarlu |
|
24.6.2009 23:35:02
Jíťo, nikdo nespekuluje ve prospěch personálu, protože řvát na rodičku je hnusné. Je to jako podrážet nohy kulhající stařence na přechodu. Taky nebudu spekulovat nad tím, co tím dotyčný hulvát mohl dokázat prospěšného.
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
24.6.2009 23:34:44
Tak já mám odrozeny děti pouze tři a zkušenosti úplně jiné ;) Je fakt, že po 3000 porodech bych měla okolí vaginy vytahané pravděpodobně tak, že bych stolici neudržela vůbec ;)
Nemluvila jsem o medline a o posledních pěti letech, ale o Cochrane a o velkých metaanalýzách. |
|
|
24.6.2009 23:33:52
No mně se ani nechce věřit, že je to PA nebo tak něco, to je snad provokace...A jestli ano, tak to potom zachraň se kdo můžeš
. |
Tulka |
|
|
24.6.2009 23:33:23
Jo, Mili,jako odstrašující případ
![]() |
zuzini |
|
|
24.6.2009 23:33:13
Můj ty světe, ty jsi PA? Jestli jo, tak potěš...
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.