| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Můj poslední porod

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 975 [Dalších 935 >>]
Hannah 1 dcera
  • 
29.6.2009 13:07:58
Neeeee, rodící ženy nechám, ať si samy zvolí, jestli ho chtějí, nebo ne. Psala jsem jak jsem to měla já! A bludy to nejsou, celkem rychle a vpohodě jsem porodila, něměla jsem žádný psych. blok že bych nechtěla tlačit.
29.6.2009 13:03:31
Irčo, po prvním přečtení Vašeho příspěvku mi zatrnulo. Vyznělo to, jakoby v Čechách nebyl možný "přirozený" porod v porodnici (on asi ani možný není...). Překvapuje mě, že se o autorce článku vyjadřujete, že je hloupá, já bych řekla, že vystresovaná mamina může zmatkovat a další nátlak od personálu stres ještě prohloubí... Nevím, neznám autorku ani vás, ale jak psala Libík, stálo by za to, kdybyste (samozřejmě anonymně) napsala článek na hlavní stránku, jak to vypadalo z vašeho pohledu.
maria marice, mudr.,3 dcery
  • 
29.6.2009 12:45:14
samozrejme, ze nehanim veskery zdravotnicky profesional v ceske republice, jen jsem v zapalu psani zapomnela napsat, ze jde o jednotlivce a je zde plno skvelych lekaru a sester a dalsich, se kterymi je radost spolupracovat i byt plne v jejich moci jako pacient... dekuji.
maria marice, mudr.,3 dcery
  • 
29.6.2009 12:35:07
Petro Novotna,tohle vam ale opravdu neverime.je to jasne uz ze stylu vasi reakce.je neskutecne,co si zdravotnikcy personal v tehle zemi dovoluje. neni nas problem,ze vy mate preplnene porodnice. neni nas problem,ze jste za svou praci spatne placeni. za takove jednani byste jinde sli do vezeni. a kdyby tam byl byval nejaky jiny impulsivnejsi typ manzela,tak byste zarucene nemeli po takto odvedene praci klidne spani. a ani si nemyslim, po zkusenostech s vasim ceskym zdravotnickym systemem, ze jde o "vyhoreni" zdr. personalu. je hezke, ze jste to probirali po cele nemocnici, pravda by se ukazala podle toho,co by vsichni vypovidali na policii a u soudu, ono krive svedectvi preci jenom neni jen tak. slusni a vetsinou sokovani po takovemto zazitku lide si tohle ale radeji odpusti a nejdou do boje. ale ono se to casem zmeni, nebojte. tuhle praci proste casto od zacatku delaji lide, ktere to proste otravuje. je zde opravdu malo profesionalu, doufam, ze rozumite, co to slovo znamena, a prosim reakce typu: "... ze si mam rodit v jinem state..." me nenastvou...
29.6.2009 9:25:07
Veroniko, ty se mi snad zdáš. Prosím tě, kam na to chodíš? Že by ženy nevěděly, že porod bolí?
A že některé rodičky odmítají léčbu? No, možná je to tím, že je nikdo neinformoval o tom, že by byly nemocné. Většina lidí léky ochotně přijme, pokud je to odůvodněné. Pravda jsou i tací, co si berou léky i jen tak.
Tulka
29.6.2009 9:24:07
veronikanepo,to si snad děláš legraci,ne?Vykládat ženský,která rodí svý čtvrtý dítě,že porod bolí,je kapku trapný.A zesměšňovat někoho,kdo měl prostě smůlu na personál taky.Nikde autorka nepíše,že měla strach z porodu,jen z toho blázince okolo.Vážně nechápu,co je to za poťouchlý hrdinství,nechat si všechno líbit a být vděčná,že jsem přežila~a~
Anna a 3deti
  • 
29.6.2009 9:14:05
Kdo to nezazil, ten to nepochopi. Bohuzel je spousta porodnic, kde se tohle deje. Ja mam taky podobnou zkusenost.
anemon
29.6.2009 9:11:25
Podle průběhu zdejší diskuze Vás čekají neradostné zítřky. Nikdy by mě nenapadlo žen je ochotno riskovat své děti odmítáním Vaší péče - nechci to ani tohle a nechci léky, podepsat to ale nechtějí. Pak rodí a jé ono to bolí, tak to né! Udělejte mi císaře! Já jsem riziková!
Prosím, vydržte u své práce, spousta lidí jí umí ocenit!
29.6.2009 8:42:31
Pavlo, to je něco číst ten tvůj příspěvek. To fakt jako vážně takoví lidé chodí mezi námi nebo je to jen provokace? To jsi nemyslela vážně, to co jsi napsala, že?
29.6.2009 8:36:47
Pavlo, kam chodíš na takové bludy, že císař smí být jen dvakrát. A ty, které po dvou císařích znovu otěhotní, ty zmizí ze světa, nebo co se s nima stane? ~a~

A nechápu, proč tvrdíš, že paní podle článku trvala na císařském řezu, když ona tam píše, že ho nechtěla. Nebo jsme četly každá jiný článek?
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 975 [Dalších 935 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.