Tulka |
|
|
24.6.2009 19:52:15
Nevím,jestli si někdo přeje víc zdravé dítě nežli jeho matka?Pochybuju,že se paní vyžívala v tom,že bude dělat drahoty a dobrovolně ohrozí své dítě,jen aby mohla napsat strhující příběh.Bylo to její čtvrté dítě,patrně si nepřála nic víc,nežli v klidu a beze stresu porodit.Což by se jí patrně povedlo,když by k tomu dostala příležitost
![]() |
Lenelka |
|
|
24.6.2009 19:20:02
Priorita je snad zdrave dite A zdrava matka, ne?! A to zdrava fyzicky i psychicky... No a dite postizene vlivem urychlovani porodu je snad lepe prijatelne?
![]() |
rena |
| • |
24.6.2009 19:19:11
Ani tak v šoku nejsem mám dvě děti a měla jsem podobnou zkušenost jako druhorodičku se mě na nic neptali jak bych si ten porod přála vést,jen jsem chtěla epidurál ten mě sestra odmítla že jsem již druhorodička a pár hodin to není jak u prvorodičky musím podotknout že jsem diabetička takže porod pro mě je vysilující.Po několika urgencích až jsem to řekla doktorce a pak byl epidurál ale porodní asistentka se mě aspon pomstila tím že mě nebude nastříhávat protože jsem kus ženský krev a mlíko tak mimčo projde .Mimčo mělo4300 takže prošlo ale byla jsem potrhaná tak že mě pul hodiny doktor zašíval.Musím podotknout že diabetes jsem měla stab.celé těhotenství utěchou mě je pouze to že mě tam již nikdo neuvidí.
|
dimi |
|
24.6.2009 19:14:17
Pokud se jedná o paní staniční, docela bych tomu věřila...
Uvědomuje si někdo, že nezáleží jen na vnitřních pocitech rodičky, ale především na zdraví dítěte (pro zdravotníky velmi citlivé téma, zvláště při porodu!!) Žaloba by asi paní neuspokojila, kdyby se jí narodilo postižené dítě, vlivem protrahovaného porodu!!! Přeji paní hodně zdraví, štěstí a zdravotníkům pevné nervy!! |
kili |
| • |
24.6.2009 18:50:48
neznám dětské oddělení, na kterém není možný přístup rodičů k dětem
|
igrain |
| • |
24.6.2009 18:45:00
Mam uplne tu samou zkusenost: v noci na infekcnim s PODEZRENIM na rotavirus mi odebrali dite. Nebylo placici, protoze vysilenim spalo, ale rovnez mi nedovolili s nim zustat ani prijit na navstevu. Vysledkem bylo ze se spletli, misto ocekavaneho prujmu mela dcera cely pobyt v nemocnici zacpu. Kdyz jsem pro ni sli, cekali jsme dve hodiny. Cele dve hodiny tam plakalo osamele a nemocne dite, po hodine a trictvrte sestra ucinila opatreni: zavrela za nim dvere. Tak asi proto nepousti rodice do detskych oddeleni. Priste uz ji tam taky nedam pokud nebude opravdu zle.
|
Alice |
| • |
24.6.2009 18:24:10
Jo, už jsem to dočetla.....Takže příspěvek byl asi s křížkem po funuse. Ale naivita některých zde mě fakt dostává ;-)
|
MartinaNov (dva rošťáci |
|
|
24.6.2009 18:12:45
nejsem zdravotník a nemám v nemocnici ani porodnici žádné známé.
Při dvou porodech i při nedávné operaci žlučníku se mnou bylo vše dopředu detailně konzultováno. Nevím ve kterých porodnicích či nemocnicích máte takové zkušenosti, asi by stálo za to, kdyby se konkrétně vždy jmenovalo + přesný termín - ono se dá snadno dohledat, kdo tam v té době sloužil... Tak si můžeme dát "pozor" anebo na druhou stranu se zjistí, kdo z rodiček/pacientů (nechci říct kecá, ale třeba zveličuje). Spousta mých známých i kamarádek totiž rodily ve stejné porodnici jako já a je zvláštní, že ty, co jsou rozumné a v pohodě, neměly žádné problémy a křivdy, a ty, o kterých vím, že neustále řeší nějaké problémy (hlavně samy se sebou), byly neskutečně týrány, ponižovány, apod... A to nemluvím o zkušenostech mé matky - zubařky.... Co někteří pacienti zvládnou při blbé prohlídce... |
lock |
| • |
24.6.2009 18:08:16
alice, fakt nejsi první, koho to napadlo... přečti si diskusi.
|
Alice |
| • |
24.6.2009 17:31:28
Nechci se nikoho zastávat ale mám otázku : Opravdu ani trochu nepochybujete že pod nickem Dr.Vokroj je opravdu onen doktor? Jméno si při zasílání příspěvku mohu dát jakékoliv (klidně třeba prezident Václav Klaus) a nic mi v tom nezabrání. Internet je tak anonymní a Vy ani trochu nepochybujete, zda se za nickem skrývá ten, o kom si myslíte že to je. Nemůže to být prostředek ke zmanipulování diskuse? A není náhoda, že se v příspěvku objevují zrovna fráze, které některé z Vás tak bytostně nesnášejí? Opravdu si myslíte, že nějaký porodník bude reagovat v diskusi takovýmto způsobem přestože ví, že ho rozcupujete? Já si to nemyslím.....Zamyslete se, jestli je to opravdu on a ne někdo jiný (netvrdím, že třeba autorka článku, ale někdo, kdo tu chtěl popíchnout diskusi....)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.