| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Můj poslední porod

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 975 [Dalších 915 >>]
28.6.2009 18:03:20
zažila jsem něco podobneho nebylo to tak starsny.na me naopak křičely že budu rodit až oni řeknou že mužou.byla jsem v nemocnici o ktere se rika že jsou tam jedni z nejlepsich gynekologu ale je to tam jen banda dementu.
pani je mi lito vytrpela si masakr
MM, 2 kluci
  • 
28.6.2009 17:15:32
... - v některých situacích se člověk prostě musí obrnit, nedat se a "otravovat" tak dlouho, až dosáhne svého práva! Ale přesně znám taky ten blbý pocit z toho, že takový spor vůbec nastal... :-/

Jíťa
  • 
28.6.2009 15:04:35
Ty si taky meleš svou.
Paní byl nabídnut odvoz kamsi do stromovky, který odmítla :-) Tam by možná měla ten klid co jí tak přeješ. Asi o něj zas až tak moc nestála.
28.6.2009 14:53:46
No nemůžu si pomoct, ale tohle mi přijde teda hodně přitažené za vlasy.
28.6.2009 13:51:55
Po tom, co si s velkou pravdepodobnosti autorka prozila, je prece jasne, ze popis bude velice, velice emocionalni, jakpak by ne. Mozna bylo nekde neco malinko jinak a mozna ne, to je zpusobeno prave tou emocionalitou. Naprosto neomluvitelne je vsak chovani personalu. A pravdepodobne to zpusobilo takove emoce u Evika.

Eviku, vubec se Vam nedivim! A obdivuji Vas, ze jste vydrzela takovou dobu nic neric (ja bych se uz asi davno rozbrecela a to mam hobu jinak dost proriznutou a po zkusenostech jsem o neco odolnejsi). S velkou pravdepodobnosti me za 8 mesicu take ceka porod (prvni) a tohle bych nerada zazila, je to jeden z duvodu, proc se rozhoduji o porodu doma. Nedovedu si predstavit, ze bych ze sebe vytlacila dite na koze s tlupou lidi kolem a svetly nad sebou bez moznosti jakehokoli soukromi. A podle me porod je HODNE intimni zalezitost. Chci se soustredit na svoje telo a na detatko a ne na podepisovani lejster, poslouchani protivnych sester a doktoru atp.

Je pravda, ze ne vsude jsou takovi zdravotnici. Kdyby slo pri porodu jen o me, tak coz, jdu klidne k Apolinari, jenze tady jde i o me dite a tohle beru jako jeho ohrozeni, a to velke. Mam s lekari zkusenosti ruzne, treba skvelou, kdy pri nefunkcnosti leve ruky (prsty) se me ujal samotny primar HavlBrod. nemocnice a fakt se mi snazil pomoci, ikdyz s timhle zrovna jde maloco delat. Na druhou stranu, jisty obvodak v Caslavi mi "zmrsil" lecbu mykoplasmy pneumoniae (ci co to bylo za potvoru) a to tak, ze jsem pul roku prolezela s neklesajicimi teplotami a bolestmi hlavy, nemohla fakt nic delat ani se svou nemoci ani s obvodakem ani se ucit, nic. Nasadil mi troje antibiotika (co nezabrala) po sobe, aniz by mi bral krev a pod. Ja blbec holka se neozvala! Jo, byla jsem blba, ale v tu chvili, kdy s clovekem nekdo takovy manipuluje, casto mu to nedojde a nebrani se. Chodila jsem hodnekrat za sebou a pak uz jsem jen slysela z ordinace: Jezismarja, ta holka je tu zase!! (proc asi?) Pak mi to vsak docvaklo, ze su tupa, vyzadala jsem si svou kartu a odkracela si to za svym DETSKYM lekarem, ktery mi teprve pomohl, jesteze je opravdu "zlaticko".

Ale stale se jednalo "jen" o me, ve Vasem pripade ti doktori myslim ohrozovali Vase dite. Chapu, ze se stiznost podava tezce, zvlast kdyz nemate v ruce nic nez vlastni hruzu (jako Xantipa). Preji Vam, abyste na tento zazitek zapomnela a nenechala si jim uz nijak kazit radost ze sveho detatka, at uz podate stiznost nebo ne.

Urcite patri velke podekovani vsem zdravotnikum, kteri dodrzuji prisahu. Ano, to jsou pak andele v bilem plasti bez kridel a jsou pro tenhle svet pozehnanim. Vsem ostatnim preji brzke prohlednuti, nez se jim stane presne totez, co provedli svym pacientum. Nesnazili se pomoci, ale jen ziskat "procenta" a neprepracovat se.
kili
  • 
28.6.2009 13:43:08
prvně není zřejmé, že se vůbec něco takového stalo. Dohadování se tu vede o neověřitelné hypotetické situaci, popsané ve stati anonymní autorky.
Dalila
  • 
28.6.2009 13:30:26
Víš co, ty si nedáš říct, pořád meleš jen tu svou, tak si trhni nohou a přeorienruj se na jiný článek. Mimochodem, kdyby ji v té porodnici odmítli, což by si staniční sestra jistě nějak vyřídila se svým průbojným charakterem, paní by sice asi porodila v autě, ale měla by to v klidu a byla by ušetřena tohoto hnusného zážitku.A když paní neznáš a nic o ní nevíš, tak ji pořád nesnižuj, protože to slušní lidé nedělají.
Vaal
28.6.2009 11:40:27
Omlouvám se za zkomolení Nicku
Vaal
28.6.2009 11:38:23
Paní Nová, jak už tu někdo psal, každý zločin je něčím vyprovokován...vražda ze žárlivosti, pro peníze, sexuální provokace...ale i při sebevětší provokaci OBĚTI se VRAŽDA omluvit nedá! Stejné je to i u tohoto případu. Zdravotníci mají být připraveni na sebeextrémnější reakce a mají si s nimi umět PROFESIONÁLNĚ poradit. Je přece normální, že rodička ochromená bolestí a strachem o své dítě, se může chovat VŠELIJAK.
PROFESNĚ JSTE POCHYBILI, včetně vašeho pana profesora. VÝŠE ZMÍNĚNÁ STANIČNÍ BY V ZAHRANIČÍ ZA TOHLE DOSTALA URČITĚ VÝPOVĚĎ A URČITĚ BY MĚLA VELKÉ PROBLÉMY SI ZNOVU NAJÍT PRÁCI.
28.6.2009 9:37:59
Svůj názor jste mohla napsat i slušně! Tolik neslušných výrazů se neobjevuje ani v článku Evíka, i když by na ně měla nárok po tom, co jsem si přečetla, že prožila!!!
Žádný lékař, PA nebo zdrav. sestra NESMÍ mluvit sprostě a vyhrožovat svým pacientům, ať si o nich myslí cokoli.
Jestli vy pracujete na té nejmenované klinice a jednáte s rodícími ženamy stejným způsobem jako pan profesor nebo staniční, tak se divím, že k vám ještě ženy chodí rodit!!!
Žena má právo na to, aby si určila, jakým způsobem své děťátko porodí (proč by se jinak sestavovaly porodní plány?)a personál musí ženě vysvětlit (V KLIDU!!!) proč zrovna tento zákrok, medikament či vyšetření, je nutné!
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 975 [Dalších 915 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.