| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Můj poslední porod

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 975 [Dalších 895 >>]
Hanka 75
27.6.2009 21:36:09
jo děkuju Lízo, k pověsti Vinohradech též vím, že před cca rokem byla Vinohrady jedna z mála porodnic, kam se šlo dostat, ještě v době, kdy jiné už byly dávno plné, např. Podolí, Apolinář, Motol - to jsou nejžádanější porodnice v Praze s nejlepší pověstí.. (ale i odtamtud znám maminky, na kterých se spáchala pěkná zvěrstva, např. mojí příbuzné v Podolí tak zmršili kojení, že skoro nekojila a trpěla hrozně,...) naopak Vinohrady moc dobrou pověst nemají a žádané nejsou, proto měli volno a šlo se tam zaregistrova tještě v době, kdy jinde už ne.
Petra Vondrušková
27.6.2009 21:25:09
Dobrý večer,chci podotknout,že si práce lidí z Apolináře velmi velmi cením,zachránili mi před časem život a já se jim i na podruhé svěřila do rukou.
Článek, který jsem dočetla bez dechu mě vyděsil,musím však napsat, že více Vaše reakce,netušila jsem, že někdo kdo se stará o porod,kdy je žena zranitelná a o její děťátko posléze, dokáže takto promlouvat jako vy,vaše odpověď se mi zdála vulgární,ať je pravda kdekoliv.Zároveň popis situace rodičky se mi zdál silně subjektivní,emotivní.jediné co vím, je že to mohlo být jakkoliv,ale kdyby na mě promlouval v tak intimní chvíli jako je porod, někdo s Vaším slovníkem byla bych v šoku a pravděpodobně bych se úplně stáhla.Netušila jsem , že je vůbec možné aby někdo kdo zná informace o rodičce je tímto způsobem mohl zveřejňovat.A odpověď na Vaší otázku proč jít rodit do porodnice: mám spoustu přítelkyň které rodily doma, jsou to ženy silné,přesvědčené a přijímající osud - já nejsem na takovéto úrovni,nedokážu odevzdat zdraví svého dítěte plně do rukou osudu a spolehnout se jen na své tělo - i když si myslím, že to tak má být - proto jsem byla ráda,že mám jistotu, že kdyby cokoliv je tu někdo povolaný kdo mi bude schopen poskytnout informaci, radu,ale nemůže ode mě čekat, že ji ihned bez rozmyslu přijmu.je zde právo říct ne a pak tedy na sebe vzít zodpovědnost.Rozumím obavě lékařů o život dítěte,ale co myslíte záleží ženě méně na životě vlastního dítěte než lékaři,který vede porod?Snad jsem to napsal srozumitelně.Děkujeme že nám dáváte prostor a možnost odmítnout vaši radu.
Grainne
27.6.2009 21:07:52
Jíťo - vyprovokovala? To snad ne, jak chceš omluvit takové chování u dospělého člověka? Tou provokací? Každý zločin byl taky něčím vyprovokován - touhou po cizím majetku, mstou, nevhodným chováním. Kdybychom takové jevy začali chápat a omlouvat vyprovokováním, jsme na nejlepší cestě takové chování začít omlouvat a netrestat, ve finále bude viníkem ten, kdo se "vyskytl" a vpodstatě už tím poskytl záminku k provokaci.
Jíťa
  • 
27.6.2009 20:54:55
V první řadě si myslím, že je dost málo pravděpodobné, aby se celé oddělení ten den špatně vyspalo.

Na základě této své domněnky si myslím, že v následném šoku autorka některé drobné detaily, které předcházely těm hororovým scénám, pozapomněla nebo nepovažovala za důležité se o ně také podělit.

To sice neomlouvá popisované jednání, ale pokud ho autorka nějak vyprovokovala, tak by bylo celkem pochopitelné, i když neprofesionální.
kili
  • 
27.6.2009 20:40:10
nevím, co máte za vážně nemyšlené
27.6.2009 20:20:16
Janino tohle snad ne!~a~~a~~a~~a~~a~
Grainne
27.6.2009 19:40:03
kili, předpokládám, že TOHLE nemyslíte vážně.
kili
  • 
27.6.2009 15:58:54
chybička se vloudila, děkuji za opravu.
27.6.2009 15:52:43
"dicet" - "licet"
Quod licet Iovi non licet bovi - Co je dovoleno Jovovi (Bohovi), není dovoleno volovi.
Jen pro upřesnění. ~t~
Cow :-)
27.6.2009 15:45:27
:-©~a~~a~~a~~a~~a~
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 975 [Dalších 895 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.