| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jedno a jedno nejsou vždycky dvě

[<<Předchozích 170] Příspěvky 171180 z 937 [Dalších 757 >>]
Kimmy, 2 deti
  • 
19.10.2009 13:09:05
ja myslim, ze tu moznost ma - at klidne 2 hodiny denne chodi nekam uklizet nebo doma zehli ci vari pro nejakou jinou rodinu... .

a bernak by je mel nechat na pokoji...
Kimmy, 2 deti
  • 
19.10.2009 13:02:31
a platis si jako OSVC nemocenske pojisteni?
Blanka
  • 
19.10.2009 13:02:06
Tady se vždycky mluví o státu, o poslancích, jak si hrabou do své kapsy, atd. Jsem přesvědčená, že 99% lidí, kteří sem přispívají by dělalo to samé. Našim politikům nefandím, ale prostě to tak je. To jsme prostě my, Češi.
Blanka
  • 
19.10.2009 12:54:19
Já souhlasím, proč si každý myslí, že stát mu musí něco dávat ?
Kimmy, 2 deti
  • 
19.10.2009 12:53:45
Stát by měl dát – ale šance a jak už tu bylo řečeno, vyjít rodinám s dětmi vstříc. Ne zvyšováním přídavků, ale možností zkrácených úvazků, zlepšením situace se školkami, jeslemi…

ale Vaclavko - problem je presne v tom, ze tak, jako ty, smysli jen mala mensina lidi - ja za ty roky, co se v techle diskusich pohybuju, mam dojem, ze zeny nechteji castecne uvazky, protoze se nevyplati a nechteji jesle, protoze prece dat deti do kolektivniho zarizeni driv nez ve trech letech, je barbarstvi....

v tom je zakopany pes
tinas
19.10.2009 12:50:55
Václavko,mě je absolutně jedno jestli má někdo dvě,tři nebo čtyři děti a je mi jedno jestli jsou to dvojčata trojčata nebo jakákoliv jiná kombinace. I to kolik má,kdo dětí je jeho osobní věc,ale trvám na tom,že by se měla rodina nejdříve zamyslet nad tím,zda je schopná se o děti postarat a ne stát a čekat,co jí dá stát.
Kde je nějaká osobní odpovědnost? Možná to mám nastavené blbě já,když si myslím,že nejdřív se mám pokusit něco udělat sama a pak teprve,když vyčerpám všechny možnosti mohu žádat o pomoc,ale ne dlouhodobě zneužívat sociální systém.
Jasně stát selhal a nenabízí matkám zkrácené pracovní úvazky a nepodporuje brzký návrat do práce,ale jsi si skutečně ,tak jistá,že o to české matky stojí. Já už po přečtení článků na Rodině vážně pochybuji. Nicméně faktem prostě je,že stát nemá peníze na to,aby to takhle táhl dál.

Kimmy, 2 deti
  • 
19.10.2009 12:48:50
mozna to bude tim, ze maminky vicercat by radeji zustaly doma dele, ale nemusely by chodit do prace... a nebo to jeste mohou byt matky, ktere si vydelaji cisteho stejne, jako je RP... ?????? takze jim logicky prijde nespravedlive, ze ony na svych 7 a pul tisice mesicne musi chodit do prace...
Grainne
19.10.2009 12:45:14
tinas, Paroubek ještě pořád nevládne a vládnout nemusí, ostatně, netuším, za koho prchal Krejčíř, ale na Paroubka při tom zcela určitě nemyslel~:-D, na to klidně vsadím to jmění, které za chvíli hodlám hodit do chřtánu nějakým těm nenažrancům, protože určitě vydělám.
tinas
19.10.2009 12:44:42
Proč bych měla vyhrožovat to je moje zkušenost. Stačí vyjet za hranice a vidíš ceny potravin,bydlení atd. Nebo se stačí zajet podívat na Slovensko. Byla jsem tam v lednu. Známá učitelka na gymnáziu šla akorát do důchodu a říkala,že se pomalu bojí jít nakoupit,protože všechno se zaokrouhlilo směrem nahoru k euro. V lednu tuším 30,-kč.

Kimmy, 2 deti
  • 
19.10.2009 12:44:23
Ivco - presne tohle uz dlouho rikam a narazim na naprosty nezajem matek o kratsi RP vymenou za lepsi pracovni podminky - je to bohuzel v lidech... politici nepremysleji a lidi je k tomu nenuti a porad je vic tech, kterym se libi byt doma na RP, nez pracovat na castecny uvazek...
[<<Předchozích 170] Příspěvky 171180 z 937 [Dalších 757 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.