| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jedno a jedno nejsou vždycky dvě

[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 937 [Dalších 687 >>]
susu
  • 
19.10.2009 7:52:10
Colorlight, hypotéka, stejně jako děti je tvoje rozhodnutí, musíš se rozhodnout sama, kolik dětí zvládneš uživit současně s hypotékou. Prostě v životě nemůžeš mít všechno.

Navíc, ne každý s vyššími příjmy tu hypotéku má.

"Takže ve finále je jejich rozpočet našponovanější než rozpočet těch, kteří na přídavky a jiné dávky "dosáhnou"... "

Tohle může a nemusí být pravda, záleží na konkrétním případu.
19.10.2009 7:51:51
Možna větší RP pro matku dvojčatek,protože ma jistě víc prace a zodpovědnosti,ale jednou tolik se mě zda moc...Ale jinak bych řekla,že ostatní zvýhodnění jako je sleva školkovneho a tak není na místě- každy kdo ma více dětí za sebou taky musí vše platit...Nevím člověk nechce být zlý,ale něco je přehnane~2~
19.10.2009 7:40:50
Susu-oni to moc dobře vědí a o to jim take jde-chtějí větší RP protože prace s dvojčaty je větší,proto si myslí,že si zaslouží větší RP.Jako nahradu platu matce,ktera ma vetší zodpovědnost a praci s dvojčatky nebo trojčatky...možna je chapu~p~~p~~p~~p~~p~~p~~p~~p~
susu
  • 
19.10.2009 7:25:37
A myslíš, že stát může za tvé osobní problémy s manželem ? Nebo je to tvoje věc? Proč by to měl řešit stát? Je to tvůj život a ty ho řešit musíš sama. takových jako ty je v této republice mraky a kdyby se měl "stát" o všechny starat, tak už nedělá nic jiného a zbankrotuje hned.

19.10.2009 5:58:51
Ne, tak to si teda fakt nemyslím ~d~
Brebina, E+M
18.10.2009 23:47:03
Dávky??? Co to je??? to je jen výsměch, to není pomoc!!!!
a ještě se na Vás tváří jako na chudáka, když si dovolíte o ně požádat - kdybych nemusela, tak na ten úřad ani nelezu, ale bohužel trávníku kolem baráku se nenajíme a z něčeho se musí hypotéka zaplatit, když je chlap bez místa z důvodů krize
Brebina, E+M
18.10.2009 23:44:45
Ahojky Plíce,
ať žije úžasné cestování vlakem s dvojčaty.
Jsi borec, že sis na to troufla sama, já jela vlakem vždy s manželem, bez něj ani ránu.
Teď jezdívám jen se synem s golfákem a i tak jsem vystresovaná z nástupů a výstupů z vlaku - natož je sebou brát oba....
Brebina, E+M
18.10.2009 23:36:57
a zkoušela jsi dát sedačky vedle sebe? Tchýně má oktávku a my tak jezdíme, dám sedačku ke dveřím, druhou na střed a pak se tam natlačím ještě i já, uvážu se a zabouchnu dveře. Kdybych si měla sednout doprostřed, tak to by neklaplo ani náhodou~a~, to by se tam nevlezla ani taška
18.10.2009 23:34:07
Jojo, mně starší (byl taky flaškovej) spinkal od čtyř měsíců celou noc. S tím kojeným to bylo horší. Dobrou
18.10.2009 23:32:49
Tak to u nás fungovalo. Chvíli to trvalo-pár dní, že hudral (starší), ale pak pochopil, že prostě ne a vyprd se na to. A mladšího jsem měla naučenýho spíš na to, že chtěl bejt u mě. Mlíko jsem mu v noci nedělala nikdy-kojila jsem ho do devíti měsíců a pak už chtěl bejt jen přitulenej. To se odnaučil až letos po dovolený, když jsem se vrátila do ložnice a on je s bráchou v pokojíku. Teď už chodí jen starší, že se bojí a každou noc nás budí.
[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 937 [Dalších 687 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.