| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jedno a jedno nejsou vždycky dvě

[<<Předchozích 250] Příspěvky 251260 z 937 [Dalších 677 >>]
Brebina, E+M
18.10.2009 23:31:08
né roce a půl, ale ve dvou a půl.
Už se mi to plete
Díky za pokec a dobrou noc
Brebina, E+M
18.10.2009 23:30:13
JO, to sis taky užila. Já jsem to jednou počítala, bylo to asi tak v tom roce a půl a to jsem vstala za noc 10x, což bylo skoro každou půlhodinu~q~~q~~q~
Proto se mi kamarádka malá zdá jako andílek, když od 2 měsíců spí 6 hodin v kuse~t~
Brebina, E+M
18.10.2009 23:28:28
Malýmu nedat v noci mlíko??? Jooo, to bych si dovolila moc, to by byl slyšet přes půl města, jaký by spustil ječák - to víš, že jsem vyzkoušela naprosto vše, co se vyzkoušet dalo, abych si mohla v noci užívat víc spánku, ale bohužel to jaksi nezabíralo~a~
18.10.2009 23:28:00
Ty děti mám od sebe dva a půl, ne rok a půl...
18.10.2009 23:27:02
Já mám děti od sebe skoro rok a půl a noci u nás byly takové tak do devíti měsíců mladšího, že k mladšímu jsem vstávala tak 7-15x za noc-podle nálady. Takřka jsem si lehla a vstávala z postele znova a do toho jsem šla se starším 2x za noc čůrat. K ránu se mi nacpaly do postele, tak v půl čtvrtý a v šest jsme vstávali. Taky dobrý ~t~
Brebina, E+M
18.10.2009 23:26:13
Já bohužel mlíko brzy ztratila, nemohla jsem vůbec kojit, proto jsem musela dávat Nutrilon.
Samozřejmně že jsem zkusila takové ty sytící mlíka na noc, jenže bez úspěchu, pořád to bylo co 3 či 4 hodiny a to jsem měla štěstí, že se mi syn budil o půl hodiny dříve než malá, takže jsem stihla nakrmit, přebalit, položit do postýlky a pak jsem se postarala o dceru.
Ještě i dnes se mi stává, že se v noci někdo z nich vzbudí a pláče, že chce pití, syn mrčí ikdyž je odkopaný a není schopný se zakrýt, tak to musím vstát také, takže celé noci jsou pro mě dosti luxus
18.10.2009 23:22:15
Tak to vidíš, to jsem ještě neslyšela, že děti na UM se budí v noci až do tohoto věku. U kojení to znám. Ale většinou ta lahvičková děťátka se naučí celkem brzy prospat celou noc. Ještě když je to mamina učí třeba od půl roka prospat bez UM, tak většinou se to brzy naučí. Tak to klobouk dolů, že jsi to tak dlouho vydržela, to já bych byla větší mrcha a UM bych nedávala v noci.
Brebina, E+M
18.10.2009 23:21:28
Když už jsem dětem vařila, nevymejšlela jsem nic, prostě jedli to co jsem vařila pro sebe, základ byl polívka (žádné pytlíkové nebo přesolené!!!) a z druhého si vždy jen ďobli a to přetrváva dodnes.
Přesnídávky jsem také dělala domácí, oni mi totiž žádné skleničky Hammi či jiné polívky a hotové jídla nechtěli, to jsem zkusila jednou a plivali to hodně daleko~t~~t~~t~
Brebina, E+M
18.10.2009 23:19:27
ono to taky nejde dávat dvojčatům to stejné~z~
jedno by ještě pilo mlíko, druhé už nechce.
Jedno jí zeleninu, druhé nechce ani vidět.
režim je hezká věc, ale musí na to přistoupit obě děti, já měla to štěstí, že byli ochotní zároveň přijímat tutéž potravu. Ovšem ve spaní to bylo jinak, dcera mi spávala jednou denně 3-4 hodiny, zato syn byl přesně 2 hodiny vzhůru a půl hodiny spal, takže když se zadařilo, tak jsem měla aspoň půl hodiny denně pro sebe a v klidu~t~
Brebina, E+M
18.10.2009 23:16:12
já nekojila, dávala jsem Nutrilon. V porodnici jedli 7x za den, při příchodu domů (bylo jim 6 týdnů) si to upravili na 8x za den, což bylo pravidelně, přesně jak švícarský hodinky, vstávat co 3 hodiny - 2 hodiny spát, hodinu krmit děti.
Tohle jim vydrželo do 4 měsíce, pak to stáhli co 4 hodiny denně, to jim vydrželo do 9 měsíce, celou noc jsem začala spávat až když jim bylo něco kolem 2 a 3/4 roku, takže jsem jen tiše záviděla maminkám kterým děti (až už jedno či dvojčata nebo dvě po sobě) spávaly od miminek více než 5 hodin v kuse
Každé dítě je jiné....
[<<Předchozích 250] Příspěvky 251260 z 937 [Dalších 677 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.