tinas |
|
|
16.10.2009 22:41:43
Lízo,
nemám pocit,že bych měla rozmazlené děti. Dědit po sobě nemůžou,protože,jak už jsem tu psala holčička má 23 kg/128cm a lezou z ní žebra a kluk má asi tak 50kg/ 158 cm. Jak jistě uznáš malá nemůže nosit bráchovo oblečení. Na schovávání nemám prostory a hlavně malá by asi nechtěla nosit po bráchovi jeho skejťácké hadry. ![]() |
Tvoje horší já |
|
16.10.2009 22:41:34
Z toho mám pocit, že s dvojčaty je to nějak k nepřežití.
![]() Doufám, že my se sestrou jsme rodiče tak netrápily. Aspoň si nikdy nestěžovali. A mimochodem - v té době byly maminky dvojčat v ještě komplikovanější situaci. Moje maminka se dozvěděla o tom, že čeká dvě děti, pár hodin před porodem. A třeba jedna známá, co má děti o rok mladší než jsme my se sestrou, se to dozvěděla, až se narodila první holčička. Pak se teprve zjistilo, že je tam i druhá. K dokreslení - ta paní měla v té době dvouletou holčičku a desetiměsíčního chlapečka. |
genova |
|
16.10.2009 22:41:20
Asi neměl srovnání ve skorodvojčatech! Jinak by si vybral variantu 1, pak dlouho nic a pak možná ještě 1
. |
štěpánka |
| • |
16.10.2009 22:41:20
Anarad,
taky si myslím, že RP mají mít rodiče stejný, bez ohledu na počet dětí. Ostatní problémy řeší např.porodné, přídavky, soc. příplatky, apod... |
štěpánka |
| • |
16.10.2009 22:39:22
Tinas,
kolik let jsou od sebe Tvé děti? Mě třeba kolegyně přinesla tašku triček a džínů po své dospělém synovi, který udělal probírku v šatníku a usoudil, že 10 džínů a 100 triček už nepotřebuje, když do práce musí v obleku a kravatě. Kluci to oblíknou až tak za 3 roky... |
Tvoje horší já |
|
16.10.2009 22:37:52
Trošku mi Tinas připomíná trošku naivní snahy mé nebožky babičky.
Když jsem čekala prvního, asi v osmém měsíci ji popadlo, že bych si prý měla zajít na genetiku. Nechápala jsem proč. A pak jsem zjistila, že babička naivně věří, že doktoři poznají všecko a že jsou dokonce schopní zoperovat vrozené vady ještě v děloze. Chudák babička, moc se koukala na futuristické populárně vědecké pořady. Myslela to dobře, naše milá babička, ale byla asi tak sto let dopředu. |
genova |
|
16.10.2009 22:37:17
Rozhodně si nemyslím, že je situace skorodvojčat nějak extra problematická oproti jiným víceméně srovnatelným situacím. To samé si myslím i o situací dvojčat. Takže nechápu proč by někdo jen kvůli tomu měl dostávat dvojitý RP. Tot´ vše.
|
Líza |
|
|
16.10.2009 22:36:45
Tinas, jak si představuješ věkový rozdíl, kdy dědit lze? 3 a půl roku to zjevně není - proč? To ti přijde moc nebo málo?
A sorry, kdybys prostě neměla prachy, tak by ses dcerunky neptala, jestli je pod její úroveň jezdit na klučičích lyžích v klučičí kombinéze, prostě by jí nic jinýho nezbylo. |
tinas |
|
|
16.10.2009 22:35:18
Protože syn má to skákací kolo a na něm ona nikdy skákat nebude a hlavně ona má stěží 23 kilo a obávám se,že to kolo je těžší.
Lyže,taky nedědí,protože to nemám kde skladovat a hlavně ona je malá a,než doroste do synovi výšky uběhne hodně hodně let. |
štěpánka |
| • |
16.10.2009 22:35:04
Jo a nikde jsem nepsala, že rozumím problematice skorodvojčat. Vlastně ani to že rozumím problematice dvojčat nemůžu napsat. Vím jen, jaký je život s dvojčaty mojí rodiny a spousty rodin mých známých a kamarádů. A opravdu jsem ještě ani jednou neslyšela, že by někdo dvojčata upřednostnil před 2 různě starými dětmi poté, co s námi prožil byť jen půl dne (mluvím o předškolácích).....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.