| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jedno a jedno nejsou vždycky dvě

[<<Předchozích 540] Příspěvky 541550 z 937 [Dalších 387 >>]
štěpánka
  • 
16.10.2009 22:34:57
Jo a nikde jsem nepsala, že rozumím problematice skorodvojčat. Vlastně ani to že rozumím problematice dvojčat nemůžu napsat. Vím jen, jaký je život s dvojčaty mojí rodiny a spousty rodin mých známých a kamarádů. A opravdu jsem ještě ani jednou neslyšela, že by někdo dvojčata upřednostnil před 2 různě starými dětmi poté, co s námi prožil byť jen půl dne (mluvím o předškolácích).....
Líza
"A hlavně oba dostávají téměř všechno stejně,aby druhému nebylo líto,že jeden dostal a druhý ne." To už ovšem není věc potřeby, ale pusté rozmazlenosti. ~d~
tinas
Protože syn má to skákací kolo a na něm ona nikdy skákat nebude a hlavně ona má stěží 23 kilo a obávám se,že to kolo je těžší.
Lyže,taky nedědí,protože to nemám kde skladovat a hlavně ona je malá a,než doroste do synovi výšky uběhne hodně hodně let.
Teraza Horáková
16.10.2009 22:34:34
TINAS, to se blbě odlišuje. U dvojčat a vícerčat vycházejí testy blbě tak nějak docela běžně.

Pak často vyjdou testy hrozné, opakované líp, plodovka na hraně.

No a občas se stane, že vyjdou testy dobře a stane se.

Takže povedeme statistiky těch, co testy vyšly špatně a přesto se narodilo zdravé miminko, nebo těch, co testy byly v pohodě a miminko nezapadlo do tabulek, nebo těch, co testy špatně a starají se???

No, pro účely pojistného a HLAVNĚ TO POSUZOVÁNÍ - mi tak nějak vrací interrupční komise a to je znám jen z doslechu.
16.10.2009 22:32:57
Bavily jsme se o vybavení na sport, peníze za kroužky, pobyty apod. :-) :-)
Tutenstein
16.10.2009 22:32:12
Lido,rada jsem si predstavila syny v holcicich suknich a ruzovych puncoskach:-)
Ikdyz ten starsi (skoro3 roky)si dneska chtel nandavat gumicky(po te co je rozmlatil detskych kladivkem tedy)a lakovat nehty...Coz vidi u sester.Tak treba u nas bude klika na ruzove obleceni i u nej:-)))))Pokud na me neposlou socialku sousedi pak ale:-)
&
16.10.2009 22:31:42
No tak mam klid.. Jinak bys me, jako rodina museli vyhlasit bankrot.~;)
tinas
16.10.2009 22:30:30
Lído,
já vím,že u vás to asi fakt nehrozí,ale u nás jiná barva,než růžová neprošla. Teď vzala na milost občas tyrkysovou a fialovou,protože ta se teď bude nosit. :-)))))
Věřmi,že nic klučičího bych na ní nedostala a hlavně bych to ani nechtěla. Když už tu holčičku mám chci si jí užít a strojit i když ona už frfňá,že tohle ne a tamto jo. Když byla menší a nedržkovala bylo to nějak jednoduší. To třeba hodinu stála před zrcadlem a jenom se oblékala. :-)
Věci po synovi rozdávám kamarádkám a něco dávám ségře až kluci dorostou,takže nazmar nepřijde nic .
štěpánka
  • 
16.10.2009 22:30:30
Nikdo situaci dvojčat nenafukuje. Jestli si myslíš, že situace skorodvojčat je problematická, co ti brání se zasazovat o nějaké zlepšení, ozvat se....
16.10.2009 22:29:51
Mě tak teď napadlo, že finančně je to na začátku s dvojčaty asi tak jako bych si šla koupit auto a měla jsem na výběr buď dvě a nebo nic. Taky jsem měla možnost si našetřit, připravit se na to, že si auto koupím :-) A co je komu do toho, že se rozhodnu si koupit dvě :-) :-) :-)
[<<Předchozích 540] Příspěvky 541550 z 937 [Dalších 387 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.