| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jedno a jedno nejsou vždycky dvě

[<<Předchozích 550] Příspěvky 551560 z 937 [Dalších 377 >>]
štěpánka
  • 
16.10.2009 22:28:26
Hele, Tinas, fakt po sobě nic nedědí? Po mých klukách dědí nejen synovec, ale i neteř občas přijde v tričku nebo tepláčkách, které "poznávám"(je jí 5). A proč nemůže mít po synovi třeba lyže nebo kolo? Florbalku, to chápu, asi florbal nehraje, že?
tinas
16.10.2009 22:27:22
Hm,
to ani náhodou. Já jsem tu několikrát psala,že těm kdo nemůžou je třeba pomáhat. Je to svobodné rozhodnutí každé ženy,zda dítě mít nebo ne.

Jenom je mi prostě proti srsti,že stát to vede,jak vede a na potřebné nezbyde!
16.10.2009 22:27:04
Tinas, a to jako JAK "nechtěla by jezdit v klučičím vybavení"?? Kdyby nic jinýho nedostala, byla by ještě nakonec ráda. ~;) Tenhle směr dědění je ten lepší, problémy jsou s opačným - těžko bude kluk chodit v sukýnkách nebo v růžové bundičce (pokud je mu víc než cca 3 roky).
16.10.2009 22:26:19
Tinas, pokud se v těhotenství při testech zjistí vrozená vada, jakpak se jí dá zákokem předejít? Resp. kolik testů se v těhotenství dělá, kterými lze zjistit vadu dřív, než se vyvine?

Tutenstein
16.10.2009 22:25:05
tak ja kupuji bud vse 2+2 (holcici a nebo klucici),pripadne 3+1 (pro vetsi smecku a samostatne pro mladsiho)...Rvou se o to stejne vsici:-)
Ale ze bych kvuli tomu musela dostavat vetsi rodicak?
Nejak nechapu proc:-(Asi mi starne mozek a ano...
genova
16.10.2009 22:24:15
Když jsou rok po sobě, holka a kluk tak nezdědí téměř nic. A kluk za 2 roky holku dožene, tak vše kupujeté dvojitě, dochází vám to už? Je vidět, že si situaci maminek skorodvojčat malujete tak jak se vám to hodí.

Je jasné, že obě situace (dvojčata a skorodvojčata) mají svá úskalí a výhody, ale uměle nafukovat problematiku dvojčat je absurdní.
&
16.10.2009 22:23:58
Tinas,
o tom tady snad nikdo nemluvi, ted se bavime o penezich. Je rozdil mezi vysetrenim a genetickyma testama. Se priznam, ze se bojim ze propagujes at sama zaplati, kdyz to umyslne.
štěpánka
  • 
16.10.2009 22:21:43
Plíce!
No nevím, kamarádka se 4mi dětmi například - prvnímu našetří na kolo, nové, kvalitní, a pak ho dědí další 3. Pokud přežije, pokračuje do bazaru nebo do další rodiny. Totéž oblečení a dlší sportovní vybavení. Já to kupuji 2x a pak prodávám - dávám dál, dle stavu.
Kdysi jsem nenáviděla věty: Malé děti, malé starosti, velké děti velkéstarosti. Malé děti jsou drahé, velké ještě dražší. Dnes je považuji za jednyy nejpravdivější. Nechci se tě dotknout, ale když byly klukům 3(jako tvým holkám, jestli jsem to dobře postřehla - navíc u vás to "zdědí" ještě 3 mimčo - ale to je mimo debatu), možná bych napsala to co Ty......Promiň...
Tutenstein
16.10.2009 22:21:09
Ja bych rodinam s dvojcaty,trojcaty klidne pridala...Proc ne?
Rodiny s detmi po sobe meli moznost volby...dvojceci rodiny nemeli...Bylo jim dano a je to krasny.Ale moc je obdivuji,myslim,ze mit dvojcatka je uplne neco jineho nez mit deti po sobe (a ze mam 4 v rozmezi 1-8let:-))).Tak myslim,ze maminka dvojcatek a vicecercatek patri hluboky obdiv.
tinas
16.10.2009 22:20:58
Hm,
to,že když žena nejde úmyslně na vyšetření nemůže se pak divit,když se vyskytně nějaká komplikace,které šlo třeba lékařským zákrokem předejít. Nebo se pak nemůže vymlouvat na to,že neměla možnost volby.
[<<Předchozích 550] Příspěvky 551560 z 937 [Dalších 377 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.