| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jedno a jedno nejsou vždycky dvě

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 937 [Dalších 877 >>]
20.10.2009 12:06:58
Kimmy, svým dětem koupím bramborové pole, to je nejjistěší investice do jejich budoucnosti, neumřou hlady a budou si mít kde postavit chatrč. Jsem hnusný pesimista.

Ale houby, Grainne. Kdybys OPRAVDU byla pesimista, tak jim žádný políčko nekupuješ, ptž by ti bylo jasné, že beztak přes něj jednou povede dálnice, bude tam letiště, továrna či tak něco, takže jim ho stát stejně vyvlastní
Kimmy, 2 deti
  • 
20.10.2009 12:01:15
coz o miru zavineni - o tu mi ani tak nejde - spis o to, jestli se to auticko bude nadale zahrabavat hloubeji a hloubeji, nebo konecne nekdo prestane to sebedestruktivni otaceni a zacne s radikalnim pristupem, ktery znamena vystoupit z pohodlne sedacky, plivnou si do rukou a zacit poradne makat na tom, aby se z toho marastu auto dostalo...
adelaide k.
20.10.2009 11:56:52
Pribin, ale je dost takových, kterým se to nejmladší prostě "přihodilo" jako se přihodí dvojčata. Třeba ho taky neplánovali, antikoncepci používali... to se holt stává. Měl by jim teda stát připlácet, že mají dítě se kterým nepočítali ~d~
Grainne
20.10.2009 11:52:20
Kimmy, pravdu máš, jen se nezhodneme ve způsobu a míře zavinění v zahrabávání autíčka.
Každopádně autíčko už dlouho (z hledika dějinných kontextů) nepojede, takže se připravme. Možná jenom dřív dojde ropa?~j~
20.10.2009 11:50:56
Jano Budilko a proč by stát měl zvedat RP rodinám které maji starší dítě? Pokud vím tak nikdo nikoho přece nenutí aby si další dítě pořizoval. Na starší dítko rodina už RP pobírala ne? a to že dítě mají ještě před vypršením první RP? to je jejich věc....ale co rodiny dvojčat? ty si to nerozhodly, tak to prostě je.
Kimmy, 2 deti
  • 
20.10.2009 11:44:49
jo jo - kolecka se toci i u auta, ktere je zasekle v pisku a kazdym otocenim se jeste vic zahrabava do marastu - a cim vic se otaceji, tim hur se bude auto vytahovat...
Grainne
20.10.2009 11:40:26
Kimmy, svým dětem koupím bramborové pole, to je nejjistěší investice do jejich budoucnosti, neumřou hlady a budou si mít kde postavit chatrč. Jsem hnusný pesimista.
Zatím není třeba takové kolonie vytvářet, protože kolečka se sice blbě, ale točí.
Kimmy, 2 deti
  • 
20.10.2009 11:35:36
Grainne - vol podle sveho svedomi - ale premyslej, jakou situaci pripravujes svym detem - a vsem ostatnim detem.
Grainne
20.10.2009 11:20:48
Kimmy, jinou přijatelně levicovo-sociální stranu nemáme. Beru, co je.
Kimmy, 2 deti
  • 
20.10.2009 11:20:22
Xantipo - ja souhlasim - vubec nejsem zastancem ODS - ja jsem jen zastance pravicove politiky, ktera je podle mne v soucasne situaci nutnosti. Ale ODS bych taky nevolila, volila bych nekterou z mensich pravicovych stran. Souhlasim s tebou, ze to, co ty strany predvadeji, je ostuda nejvetsi...

Nicmene lidi jsou uplne stejni - uz jsem tady psala o petici, ktera vyzadovala, aby si poslanci snizili platy - videlo ji par tisic lidi - a podepsaly to dve stovky.... to se pak nemuzeme divit, kdyz je lidem zatezko udelat neco, co by jim zabralo 5 minut...

Proste dokud lide budou volit porad ty same strany - nezmeni se nic a oni si budou lebedit v zabehlych zvyklostech - na ukor jak soucasnych generaci, tak tech budoucich...
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 937 [Dalších 877 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.