štěpánka |
| • |
16.10.2009 21:18:40
Tinas,
je vidět, že jsi neměla MOJE děti. Měli jsme na ně totéž, poděděné z jiné dvojčecí rodiny,kde se postroj prý moc osvědčil. No nevím, u nás to ale fakt nešlo. Nejmenší z problémů byl, že po vypuštění se okamžitě začali promotávat navzájem a s kočárem a s pánem co šel kolem a se psem od kolemjdoucí paní.... Dodnes nechápu, jak to udělali, když neměli ani půl metru "na volno". Když jsme byli 2 dospělí, tak omotali nás nebo si lehli na zem a váleli se, dokud jsme jim to nesundali. Výsledek - do tří let se pohybovali po Praze jednom v kočáře a vypuštěni byli pouze na OPLOCENÉM hřišti.............. Ty trojčata (?) na první fotce - tak to si vůbec neumím představit. V tomto věku kluci JENOM běhali - a padali. NIKDY nechodili pomalu a spořádaně...... |
Osamělá |
|
|
16.10.2009 21:14:34
Teda tak to mi dcera v ní jedla ještě před půl rokem, a to měla 3 roky!
![]() |
tinas |
|
|
16.10.2009 21:14:04
Já zase všechno po holce hned lifrovala ségře. Ona má,ale dva kluky a holku,takže Majda dostala,ale pro kluky musela sehnat. Teď ovšem trojčata mojí holku dorostli,takže to vypadá,že dědit budeme my.
))) Ségra je vysoká a já prcek,tak asi děti jsou po ní. Jinak taky jsme pro trojčata měli spousty věciček poděděných. A kočár koupení od jiné paní s trojčaty,protože ten se fakt blbě shání ten trojčecí a zase ho ségra prodala dál. |
Osamělá |
|
|
16.10.2009 21:13:20
No my máme se švigrou taky štěstí, že toho oblečení máme dost poděděných, taky jsme zpočátku na tom dost ušetřili
Ale teď už to tak snadno nejde. Ale je fakt, že záleží na konkrétních dětech. Já třeba byla starší a dědila jsem po mladší sestře. ![]() |
susu |
| • |
16.10.2009 21:11:43
dokazals bys prijmout odpoved-je to jejich volba a jejich svobodne rozhodnuti?
|
Tvoje horší já |
|
16.10.2009 21:11:33
Židličky určitě ano - zkušenost od mé sestry, má děti 17 měsíců od sebe.
|
Tvoje horší já |
|
16.10.2009 21:10:15
Jsme dvojčata a dědily jsme jednak po maminčině nejmladší sestře a své sestřenici, byly asi dva roky od seba a měly často stejné nebo podobné věci, jednak po sestřenicích, které byly rok od sebe.
Brácha po nás, samozřejmě, nedědil. |
tinas |
|
|
16.10.2009 21:10:15
Štěpánko šilhat se nemusí. Jde o to dobře si to ošetřit.
))))))![]() Já měla děti po jednom,ale také jsem si to pojistila. Fakt šikovná věc v tom zdrhacím období.![]() |
Tvoje horší já |
|
16.10.2009 21:08:48
Proboha, kdy už pochopíš, že rodičák je příspěvek pro rodiče za dobu,kdy nemůže vydělávat a musí se starat o malé dítě? Ať už živí doma jedno dítě nebo pět? Na to nikdo nehledí. To by musely dostávat vyšší rodičák i ty maminky, co mají doma nějaké starší děti, nejen maminky dvojčátek a vícerčátek. Co je na tom tak složitého?
Jiná věc jsou přídavky. Tam dostanou dvojčátka dvakrát, i když dnes asi málokdo nějaké dostává. |
Osamělá |
|
|
16.10.2009 21:08:43
No s tím děděním u skorodvojčat to nebude tak žhavé, já bych tipla tak akorát možná ten kočárek a zavinovačku. Jinak např. moje dcera a neteř, rozdíl 1 rok a jsou stejně velké, takže dědění nehrozí.
Roční dítě např. taky ještě spí v postýlce stejně jako mimino. Pleny totéž. Takže víceméně stejně musíš všechno pořídit 2x. Řekla bych, že je to tak nastejno. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.