| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jedno a jedno nejsou vždycky dvě

[<<Předchozích 600] Příspěvky 601610 z 937 [Dalších 327 >>]
štěpánka
  • 
16.10.2009 21:18:40
Tinas,
je vidět, že jsi neměla MOJE děti. Měli jsme na ně totéž, poděděné z jiné dvojčecí rodiny,kde se postroj prý moc osvědčil. No nevím, u nás to ale fakt nešlo. Nejmenší z problémů byl, že po vypuštění se okamžitě začali promotávat navzájem a s kočárem a s pánem co šel kolem a se psem od kolemjdoucí paní.... Dodnes nechápu, jak to udělali, když neměli ani půl metru "na volno". Když jsme byli 2 dospělí, tak omotali nás nebo si lehli na zem a váleli se, dokud jsme jim to nesundali. Výsledek - do tří let se pohybovali po Praze jednom v kočáře a vypuštěni byli pouze na OPLOCENÉM hřišti..............
Ty trojčata (?) na první fotce - tak to si vůbec neumím představit. V tomto věku kluci JENOM běhali - a padali. NIKDY nechodili pomalu a spořádaně......
Osamělá
16.10.2009 21:14:34
Teda tak to mi dcera v ní jedla ještě před půl rokem, a to měla 3 roky! ~t~
tinas
16.10.2009 21:14:04
Já zase všechno po holce hned lifrovala ségře. Ona má,ale dva kluky a holku,takže Majda dostala,ale pro kluky musela sehnat. Teď ovšem trojčata mojí holku dorostli,takže to vypadá,že dědit budeme my. :-)))) Ségra je vysoká a já prcek,tak asi děti jsou po ní. Jinak taky jsme pro trojčata měli spousty věciček poděděných. A kočár koupení od jiné paní s trojčaty,protože ten se fakt blbě shání ten trojčecí a zase ho ségra prodala dál.
Osamělá
16.10.2009 21:13:20
No my máme se švigrou taky štěstí, že toho oblečení máme dost poděděných, taky jsme zpočátku na tom dost ušetřili ~;)Ale teď už to tak snadno nejde. Ale je fakt, že záleží na konkrétních dětech. Já třeba byla starší a dědila jsem po mladší sestře. ~t~
susu
  • 
16.10.2009 21:11:43
dokazals bys prijmout odpoved-je to jejich volba a jejich svobodne rozhodnuti?
Tvoje horší já
16.10.2009 21:11:33
Židličky určitě ano - zkušenost od mé sestry, má děti 17 měsíců od sebe.
Tvoje horší já
16.10.2009 21:10:15
Jsme dvojčata a dědily jsme jednak po maminčině nejmladší sestře a své sestřenici, byly asi dva roky od seba a měly často stejné nebo podobné věci, jednak po sestřenicích, které byly rok od sebe.
Brácha po nás, samozřejmě, nedědil.
tinas
16.10.2009 21:10:15
Štěpánko šilhat se nemusí. Jde o to dobře si to ošetřit. :-)))))))

Já měla děti po jednom,ale také jsem si to pojistila. :-) Fakt šikovná věc v tom zdrhacím období.

Tvoje horší já
16.10.2009 21:08:48
Proboha, kdy už pochopíš, že rodičák je příspěvek pro rodiče za dobu,kdy nemůže vydělávat a musí se starat o malé dítě? Ať už živí doma jedno dítě nebo pět? Na to nikdo nehledí. To by musely dostávat vyšší rodičák i ty maminky, co mají doma nějaké starší děti, nejen maminky dvojčátek a vícerčátek. Co je na tom tak složitého?
Jiná věc jsou přídavky. Tam dostanou dvojčátka dvakrát, i když dnes asi málokdo nějaké dostává.
Osamělá
16.10.2009 21:08:43
No s tím děděním u skorodvojčat to nebude tak žhavé, já bych tipla tak akorát možná ten kočárek a zavinovačku. Jinak např. moje dcera a neteř, rozdíl 1 rok a jsou stejně velké, takže dědění nehrozí.
Roční dítě např. taky ještě spí v postýlce stejně jako mimino. Pleny totéž. Takže víceméně stejně musíš všechno pořídit 2x. Řekla bych, že je to tak nastejno. ~d~
[<<Předchozích 600] Příspěvky 601610 z 937 [Dalších 327 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.