štěpánka |
| • |
16.10.2009 21:08:19
Ježíš se dvěma dětmi, né se dvěma auty tam mělo bejt....
|
|
|
16.10.2009 21:07:51
Každopádně skorodvojčata nepotřebují na 2,5 roku kočár, takže ten sourozenecký co se musí koupit pro začátek se dá zase rychle prodat za stejnou cenu. Skorodvojčata nepotřebují dvě autosedačky vajíčka. Skorodvojčata nepotřebují dvě postýlky, skorodvojčata nepotřebují dvoje zimní oblečení pro miminka, pokud jsou dvojčata narozená tak, že to potřebují. Skorodvojčata nepotřebují dvě miminkovské jídelní židličky a skorodvojčata jsou v hodně velkém procentu kojená.
Vychovávat bych skorodvojčata (děti max. roka a půl po sobě) nechtěla v tomhle si myslím, že dvojčata jsou lepší |
štěpánka |
| • |
16.10.2009 21:06:11
Jano a znáž tuhle:
Doktor: Paní, kdy jste začala šilhat? Paní: Když moje dvojčata začala běhat........ Jinak já měla pocit, že mi mateřská zatížila mozek (myslím, že by to bylo stejné i s jedním čivíce dětmi po sobě. Říkám tomu období intelektuální dovolená. Jeden známý, když to slyšel, tak si myslel, že jsem byla meditovat v Indii nebo v Tibetu. Tak jsem mu vysvětlila, že moje inteligence měla dovolenou. a návrat mezi normální lidi byl tedy těžký..... |
|
16.10.2009 21:04:45
no nevim, já jsem žádnou PPM ani při prvním ani při nynějších dvojčatech nebrala, mám svobodné povolání, předtím jsem byla studentka, takže jsem rovnou pobírala rodičák, teď na dvojčata ten čtyřletý...nikdy mě nenapadlo žádát si o nějaký příspěvek nebo přídavek, notabene když na něj nemám dle výše příjmu nárok... takže já jsem spokojená, 7.600 na dvojky mi přijde docela fajn, rozhodně to neutratim ani za Sunar ani za plenky, to bych nusela mít paterčata...porodné 26tis bylo příjemný bonus za dva porody v jednom...
|
|
16.10.2009 21:03:26
proč? Že logika velí- 1 dítě-polovina ?
|
Osamělá |
|
|
16.10.2009 21:02:55
Já myslím, že spousta rodin ani těch 16.000,- Kč nemá a žijou... Vždyť děti jsou to nejcenější, co máme, tak proč pořád omíláme peníze. Ano jsou důležité, ale přece né nejdůležitější.
![]() |
Tvoje horší já |
|
16.10.2009 21:02:21
Kdybych neznala svou maminku a kámošku a další, měla bych skoro pocit, že těhotenství s dvojčaty nějak nadměrně zatíží mozek.
![]() |
štěpánka |
| • |
16.10.2009 20:59:34
Jo, finanční rezerva pomohla. Mysleli jsme si totiž, že dvojčata zvládneme i bez auta. Za těch 100 000 jsme si koupili ojetého favotita (už je v autěcím nebi), byla to úžasná pomoc. S jedním mimčem bychom auto nepotřbovali, se dvěma auty to bylo nutné. (nezáleží na tom zda jsou dvojky nebo 2 děti po sobě - přsuny jsou těžké tak jako tak). Můj příspěvek jen reagoval na to, že všechno prostě naplánovat nejde......
|
Tvoje horší já |
|
16.10.2009 20:59:30
Odmítáš používat logické myšlení.
|
susu |
| • |
16.10.2009 20:59:17
tak znovu, neberete to na dite, ale jako nahradu platu za dobu co jste na materske. Kdyz jste na materske tri roky, berete rodicak tri roky, kdyz jste na materske 5 let, berete ho 5 let. Neni to dle poctu deti.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.