| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jakou cenou se dá vykoupit dětský pláč?

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 1405 [Dalších 1345 >>]
7.2.2010 22:38:59
Štěpánko,
já měla víc možností:
-odklad-emočně a tím,že je srpnovej, by to nebylo až tak blbý...
-první česká třída-znalostně je napřed,emočně ne, jes rpnovej,byl by -jak jsem zjistila,jedinej mezi sedmi-až skoro osmiletejma dětma -nic moc...Navíc mluví plynně anglicky(kromě němčiny, tu má automaticky) a byla by škoda,že by o to tak nějak přišel...
-nebo tahle soukromá anglická škola,s velmi malým kolektivem, individuálním přístupem, děti max. o půl roku starší..O angličtinu by nepřišel, vzdělání dvoujazyčný, šikovnej je..ale přesto,prootže je to počítaný jako zahraniční škola, s individuálem,bylo mi slíbeno,že v okamžiku, kdy byhc měla pocit,že je to moc, můžu rozložit jeden ročník na dva roky...Tím bych pak dosáhla jakoby dodatečnýho odkladua on by měl víc času na zvládnutí látky.A v první třídě by se nenudil..
Je to ode mě trochu experiment, ale snad to vyjde...
7.2.2010 22:32:54
Lassie,
moji kluci to fakt neořvali..Učitelky se divily,že jsou tam, jako by tam byli odjakživa ..Zato oba řvali odpoledne,když jsem přišla dřív než jindy,když tam ještě někdo byl...Ještě si "nestihli" dohrát,domalovat, doblbnout...
štěpánka
  • 
7.2.2010 22:31:37
Týjo, federiko,
nebude toho mít chudák moc? I když jak tě tu čtu v diskusích, tak od tebe to není žádná hurá akce, ale promyšlený plán. Stejně, já bych se bála (se svými dětmi, tvoje neznám). Ale držím jemu i tobě palce!~x~~x~~x~
Anni&Annika
7.2.2010 22:30:12
aha Fed...tak to jo, jestli uz to dela, tak to je do zari o.k.....
Starsi ale najela oba jazyky najednou v prvni tride...takze par mesicu pozdeji to uz bylo o.k. a zadne dalsi problemy nebyly. Ale stejne jsem se s ni ucila. Zadarmo to nebylo~d~
7.2.2010 22:29:24
H&M
,
já nevím,jestli podcenila~t~-já vlastně ani neměla v plánu ji tam hned dát..Ale musela jsem něco jít řešit abylo mi to nabídnuto,tak jsem toho využila,přičemž jsem byla od kluků zvyklá na to,že jsem je kamkoli šoupla mezi děti a rázem na mě zapomněli, bez zvykání..A fakt nebrečeli,ani v jeslích,ani s paní na hlídání,ani ve školce...
Tak mě to spíš překvapilo, každý dítě je fakt jiný,no...A ona vlastně nebrečela, jen mě tam prostě postrádala ..
Marťa11
7.2.2010 22:27:26
Lassie, věř nebo nevěř, ale syn prostě do školky chtěl, tak jsem to zkusila a NIKDY tam nebrečel, jen když nechtěl domů... (chodil od 2 a půl let, ale od 2 let prostě chtěl..., osobně to pro mě bylo dost těžké, myslela jsem, že půjde později, ale prostě mu už nestačilo být jen a jen se mnou), dceři budou za měsíc 2 roky a prostě jak jsme mezi dětma, mizí v davu, ani se neohlédne... školku zná, protože tam se mnou chodila ráno i v poledne po bráchu od jejich 5 dnů věku... ještě ji nebyl rok a už mi pravidelně mizela ve třídě... máme malou soukromou školku, všechny učky znají mé obě děti a prostě tam děti obeně chodí rády...
já nevím... ty máš asi děti jiné, to je ok... ale prostě věř, že jsou děti, které chodí do jeslí či školky rády a to hned od začátku... rozhodně netvrdím, že všechny... ale jsou
7.2.2010 22:25:34
helenice,
a tys někdy byla v jeslích? já jen že tak přesvědčivě píšeš o tom, co se tam s těma dítkama děje? Naše maličká, pokud pro ní přijdu byť jen o půl hodinky dřív, naopak řve nééé domů néééé, ešťéééé bum bum (no jo, mají hudební výchovu, celej orchestr, to bych s ní doma dělat nemohla, mám jen dvě ruce)... takže kolikrát musím čekat v šatně, až se rozhodne, že už teda dost a jde se.
Nevím, třeba zrovna ty jseš ta super matka, která jediná ví, jak nejlépe vychovávat dítě a která ví nejvíc, co všechno potřebují všechny děti bez ohledu na to, že každé dítě je úplně jiné a i jejich mámy jsou individuality. Jen bych sama za sebe nenašla nikdy odvahu někoho poučovat o něčem tak strašně intimním, jako je výchova vlastního dítěte. Možná někdy na žádost přidám svou zkušenost nebo radu, ale jsem natolik soudná, že bych si ani nedovolila někoho odsoudit tak, jako vy. Jestli zde neplatí to pořekadlo: Potrefená husa....
7.2.2010 22:25:23
Musí,Anni. Pojede najednou český i bristký osnovy.Ale on už česky píše a začíná číst, do září už určitě bude číst dobře, já ho k tomu nijak nevedu. Ale že to nebude mít lehký,to vím,navíc je to vyučování denně do tří a pak ještě kroužky...
7.2.2010 22:24:59
helenice,
a tys někdy byla v jeslích? já jen že tak přesvědčivě píšeš o tom, co se tam s těma dítkama děje? Naše maličká, pokud pro ní přijdu byť jen o půl hodinky dřív, naopak řve nééé domů néééé, ešťéééé bum bum (no jo, mají hudební výchovu, celej orchestr, to bych s ní doma dělat nemohla, mám jen dvě ruce)... takže kolikrát musím čekat v šatně, až se rozhodne, že už teda dost a jde se.
Nevím, třeba zrovna ty jseš ta super matka, která jediná ví, jak nejlépe vychovávat dítě a která ví nejvíc, co všechno potřebují všechny děti bez ohledu na to, že každé dítě je úplně jiné a i jejich mámy jsou individuality. Jen bych sama za sebe nenašla nikdy odvahu někoho poučovat o něčem tak strašně intimním, jako je výchova vlastního dítěte. Možná někdy na žádost přidám svou zkušenost nebo radu, ale jsem natolik soudná, že bych si ani nedovolila někoho odsoudit tak, jako vy. Jestli zde neplatí to pořekadlo: Potrefená husa....
Anni&Annika
7.2.2010 22:17:49
Lassie66...ja taky....on za tim plitem uz byl bracha a ja mela pocit, ze je na tom lip......pred odchodem do skoly jsem zase na tom plote visela z opacne strany....bracha uz byl ve skole, ja ne a mela pocit, ze zase o neco prichazim~t~
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 1405 [Dalších 1345 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.