| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jakou cenou se dá vykoupit dětský pláč?

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 1405 [Dalších 1335 >>]
&
7.2.2010 22:15:36
Lassie, nevysel na plote, ale ani tam nerval. Ja jsem psala po dvou tydnech stal nedockave na okne a vyhlizel "Bety" ridicku autobusu. Pro jeho vyvoj mely jeslicky ohromny vyznam, ja bych mu takovou socializaci doprat nemohla. Jenomze u nej byl uspech, ze byl schopny stat v rade na klouzacku. Nehlede na to ze nemame zadny babicky, takze furt s mamou.
7.2.2010 22:15:18
Lassie, u nás to vypadalo následovně: syn na podzim přešel z jeslí do školky. Když jsem ho vyzvedávala a dcera byla se mnou, většinou utekla do třídy mezi děti, zabavila nějakou hračku nebo se chytila některého z dětí a striktně odmítala odejít ~t~ - to jí byl necelý rok. Takže jsme od února tu zvykačku v jeslích zkusili, a šlo to vcelku dost dobře.
Lassie66
7.2.2010 22:12:07
Anni, jinak - ty jsi visela taky?~t~
Lassie66
7.2.2010 22:11:27
Anni, v pořádku. Tebe eviduji. Netřeba to opakovat.
Anni&Annika
7.2.2010 22:07:58
tak nase dite teda neplace a neplakalo...ale jak pise H&M, taky nikde nemizim, rozloucim se, reknu kdy prijdu...a na plote jsme teda viseli od 2 let~k~
Lassie66
7.2.2010 22:03:52
Jakkoliv se to nazývá - většina dětí to ořve. Ale oceňuji, že alespoň ty mi zde nevěšíš bulíky na nos, jak ti dítě viselo v roce a půl na plotě a chtělo se jít zapsat.
&
7.2.2010 22:01:13
Lassie,

on je rozdil jestli je dite zlomeny nebo rezignovany.. Rezignovany deti jsou apticky deti v kojenaku nebo v nemocnici, kde jsou dlouho bez rodicu. Ty deti uz neplacou. ale podle mne ty, jako milujici rodic poznas velice dobre, kdy je tvoje dite rezignovane a kdy si zvyklo. Maly dite, je casto vystraseny s nejistoty. Ja treba synovi nikdy nelzu, ikdyz jsem si rikala, ze mi stejne nerozumi. Tak jsem udelaly loucici ritual a rekla jsem, ze se vratim. Jinak maly by schopny, sedet za dvermi a brecet pokud sel mazel dolu do auta, aniz by se s nim rozloucil. Podle takvyto rychle odejdu, aby me nevidel je nejhorsi.
Proste se rozloucim, mozna si polace, ale zase prijdu, to vi protoze jsem se rozloucila a nezmizela.
Anni&Annika
7.2.2010 21:57:19
jo jeste..ty dve slova...slo o cteni...dite holt cetlo nemecky~k~
Ecim
7.2.2010 21:56:15
Ve škole mi učitelky (ty hodnější) říkávaly: "Neplakej, až se vyspinkáš, tak si pro tebe maminka přijde." A proto jsem si šla hned po příchodu do školky někam lehnout, abych se co nejdříve vyspala a maminka co nejdříve přišla. ~n~ Učitelky se pak mojí maminky vyptávaly, jestli mi doma nedává nějaké prášky na spaní. A protivnější učitelky mě rovnou seřvaly a já jsem se - ach ten údiv - vždycky rozbrečela nahlas. ~n~ A tím jsem je naprosto znechutila. ~n~ Jak může být někdo ve čtyřech letech tak neskutečně blbý a rozmazlený, že brečí, když mu někdo vynadá? ~a~

Ve školce, kam chodila jeden můj příbuzný, se za pláč dávaly tresty. Když dítě plakalo, zakázaly mu učitelky hrát s oblíbenými hračkami. Situace se zlepšila poté, co tam maminka toho příbuzného udělala pěkné dusno.
Anni&Annika
7.2.2010 21:55:14
Fed...a musi se to naucit najednou? To se teda priprav na neco.....nezapomenu nikdy na prvni tridu od te starsi....cestina a nemcina slovem a pismem najednou.....takze jsem cestinu v uceni trochu vypustila a naucila dite cist a psat az na konci prvni tridy, kdy mela jeden jazyk v hlave urovnany....jeji pthaaaak, misliveeec......mamo, co to je?... No ptak a myslivec...aha.....
tak na to nikdy nezapomenu~y~...podotykam, slo o skolu v nemecku a dite se kvuli zkouskam v cechach muselo ucit i cesky~k~
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 1405 [Dalších 1335 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.