| pavla12345 | 73139 |
|
22.4.2010 11:04:57
Salačovou rozhodně nedoporučuju. Je nepříjemná, neschopná a její vyšetření bolí. Byla jsem u ní jako mladá holka (byla jediná ženská široko daleko a k chlapovi jsem se tehdy styděla) a před státnicema mi "diagnostikovala" těhotenství. Bránila jsem se, že je to velmi málo pravděpodobné, přesto mi hned vyplnila průkazku, prý 6.týden. Žádná krev, žádný UTZ, ona to přece pozná! Byla jsem úplně na mrtvici a státnice málem vzdala. Pak mě vzal přítel na vyšetření do fakultky a samozřejmě jsem těhotná nebyla. Šla jsem tedy průkazku Salačové vrátit a hlavně jsem chtěla vědět, co ona na to. Průkazku rozškubla se slovy "tak třeba příště". Víckrát jsem k ní nešla a od té doby chodím k Hábovi.
Ten jeho průšvih bych nerozmazávala. Podle toho, co jsem slyšela já, to byla chyba sestry, on byl stíhaný proto, že měl její práci zkontrolovat. Ale kdoví jak to bylo doopravdy. Já jsem u něj spokojená. |
| Belatrix+A(10/09)+J(09/11) | 70978 |
|
|
22.4.2010 9:13:38
Já hledala novýho gynekologa asi před 2 roky. Wiedarmanna chválila kámoška, ale nebral, Konečný myslím, taky nebral. Salačovou mi nedoporučila a slyšela jsem spíš horší reference, ale na co si konkrétně lidi stěžují, nevím.Pak se nedávno vrátila z mateřské jedna doktorka, ale jméno si nevzpomenu a ta je prý taky fajn. Já chodím nakonec k Hábovi a jsem celkem spokojená. Ordinace pěkná, mám to i blízko, má dobrou ordinační dobu, některé dny na 7, některé až do 6, takže se mi to dobře kombinovalo s prací. Známou prý vyšetřoval i v sobotu. Neobjednává se, takže příjdeš, kdy se ti to hodí, většinou byla přede mnou 1 - 2 ženský. Má za sebou jeden průser, vím o něm spíš z drbů, takže nic konkrétního. Ale vzhledem k tomu, že se na podobný zákrok nechystám, tak je to ok. Záleží, co očekáváš. Já jsem spíš alternativněji zaměřená, což on moc není.
Te´d jsem četla, že bude mít ambulanci dr. Hošek, ale v Holešově. Škoda, k tomu bych šla hned. Zažila jsem ho v nemocnici a je velmi vtipnej a příjemnej. řekla bych zlatý ručičky, ale v souvislosti s gynekologem to zní perverzně ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
21.4.2010 19:35:35
jo a měli tam normální dřevěný židle..takže mě po chvilce tlačila...zadek
,ale jídlo mi tam docela chutnalo.asi tím hladem![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
21.4.2010 19:32:23
http://www.stara-strelnice.cz/info-restaurace-kavarna-stara-strelnice-kromeriz.html
|
| lipoo | 47870 |
|
|
21.4.2010 19:27:38
amorku-oni tam mají nějaký dětský kouteček...jsou tam hračky a nějaká tabule s fixem či co....já to moc nesledovala...a dlouho?no mi tam byli teda na oběd a bylo tam plno /ale zas tak veliký to není/ a čekali jsme asi 45minut!!!a měli jsme hlad
![]() |
| Vodníček | 70106 |
|
|
21.4.2010 8:56:40
Já ty moje kulatiny a Maťovy 2.narozky budem slavit v restauraci v našem rodišti.To bude pohoda.Děti budou s babičkama a já si budu "užívat"-doma bych to taky nedělala-bude tam i manžova rodina a mí oba bráchové už mají "nastávající",takže ani u nás doma pro 15 lidí prostory nemáme a bylo by to jen o nervy.
|
| a je to? | 72327 |
|
20.4.2010 20:45:17
Vodníčku, úpřimně, chybí mi "moji zákazníci"
![]() S některými jsem ve styku po netu, někteří za mnou byli párkrát na hypce. Já bych taky nikam nechodila a něco bych uklohnila doma, ale přijede návštěva a tady v tom kurníku,...no nervy mám jen jedny a ty si musím šetřit na horší časy ![]() On totiž slaví narozeniny i náš táta, tak to chci vzít při jednom ![]() ![]() ![]() |
| Vodníček | 70106 |
|
|
20.4.2010 13:47:05
Amorku,škoda,žes šla jinam,takto už se moc vidět asi nebudem
![]() Já dělám společnou oslavu s Martínkem,doma ale taky nevařím....to bude paráda. |
| a je to? | 72327 |
|
20.4.2010 9:06:35
lipoo: co si mám představit pod pojmem dlouho? Malou v klidu dýl jak půl hodiny asi neudržím, nechci aby mi lítala kolem stolů a somrovala jídlo od druhých (to ona ovládá velice dobře).Scéna na Scéně mi před pár týdny bohatě stačila
![]() Ach jo, no já snad budu muset opravdu na ty její narozeniny uvařit doma ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
19.4.2010 20:55:18
Amorku...Na staré střelnici jsme byli o víkendu na oběd../vlastní to bratranec mojeho/-jako jídlo mi chutnalo,ale čekali jsme na něho šíleně dlouho
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.