| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kroměříž

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 19974  [Dalších 19694 >>]
Belatrix+A(10/09)+J(09/11) 70978
17.3.2010 20:14:32
Jaké chci výsuvy jsem si vybírala sama, výklopy jsem ani nechtěla. Vlastně všechen materiál se vybíral v Dolních Zahradech v areálu Řempa, tam jsem si vybrala i desku. Ale snad by nebyl problém si poručit něco jiného. Jsem se dívala na fotky a zjistila jsem, že tam je i naše kuchyň. ~t~
lesley 28930
17.3.2010 18:57:57
HELP ~5~

Mám kontrolní dotaz ~z~. Když už se nám otepluje, co udělat konečně ten předvánočně - jarní srazík ~3~ ?
KatVafi 69093
17.3.2010 17:37:04
Holky, bydlíte někdo na Zacharu 1, na Albertové? Nebo znáte někoho, kdo tam bydlí? Jak se tam žije, jsou tam někde cigáni? Našla jsem tam docelalevný byty, ale nevím, no, jestli do toho jít, abysme pak nelitovali a nikoho, kdo tam bydlí, neznám. Ale zase ty byty se mi tam líbí, tak nevím.~d~ A za ty peníze ~:-D.
Vodníček 70106
17.3.2010 11:13:47
Ne,tak agent fakt nejsem.~t~Ale provize by se šikla,to jo.~z~
Já jen chápu Tvoji situaci, řešila jsem to samé co Ty před rokem a něco.~6~
Já pocházím z Veselí n.Mor.,tam otevřeli jejich prodejnu.Tak po cenových nabídkách z Kiky jsme zavítali „jen tak“ do té prodejny u nás pro cenovou nabídku.Lákala nás kromě jiného doprava zdarma,protože jsme kuchyň chtěli „zavézt“ sem do KM,tady jsme zrovna rekonstruovali byt.Taky jsme chtěli spotřebiče Elektrolux,ty jsme měli v minulém bytě,ale protože jsem měla jen cenový limit(rekonstruovali jsme celý byt),tak jsem nakonec vzala ty jejich.Ale pokud máš vysoký rozpočet i na elektrospotřiče,tak běž do Elektroluxu a výš.Já to neřeším,ty se lehce vymění.
Uličku mám 93cm.Není to na tancování,ale na běžný provoz to stačí,hold bydlíme v blbém paneláku.~q~
Z ceny jsem nesmlouvala.Pokud to stále platí,tak montáž i dopravu mají zdarma.~R^A my jsme měli cenu na 100tisíc,tak jsme měli elektrospotřebiče v hodnotě necelých 25tisíc zdarma.Takže plynovou desku a troubu mám po 1Kč.
Zaplatila jsem jen zálohu 50procent z ceny a až je zakázka skladem(tj.2 dny před montáží) se doplácí zbytek.Neměli tehdy na skladě myčku,hned ji dodali,byli k dispozici na telefonu,s reklamací by žádný problém být neměl.Fakt to všechno proběhlo na jedničku,hlavně montáž.Jsem „punťa“,takže mi vadí kde co,ale tady nemám výtku,fakt.Agent nejsem.~l~
Snad dobře pořídíš. ~3~
pavla12345 73139
17.3.2010 10:31:23
Vodníčku, nejsi ty náhodou jejich agent? Bys měla brát provize ~t~
Jejich spotřebiče určitě brát nebudem, mám navybíraný Elektrolux (manžel chtěl Miele, ale když viděl konečnou sumu, rád si to rozmyslel).
Ještě mám pár otázek, tedy pokud můžu.
Jak širokou máš uličku? Teď mám 120cm, plánuju 100 a nejsem si jistá, jestli to stačí.
Objednávalas v Přerově? Nedivili se, proč nejdeš v KM do Koryny?
Dalo se ještě z ceny něco usmlouvat? Platilas plnou cenu ještě před montáží, jako je to v Koryně, nebo jenom zálohu?
Díky ~6~
Vodníček
  • 
16.3.2010 19:06:03
Pavli,my si vzali od nich i "jejich" elektrospotřebiče,některé byly za 1Kč,takže to vyšlo celkem pěkně.Ty elektrospotřebiče oni berou od různých firem(co jim přijde ok kvalita- cena) a dají na to svou značku.Miele to není,ale až odejdou,koupí se lepší,ale cena kuchyně je ok.Montovali to i super chlapi,říkali,že tam ty výklopy mají ty nejmodernější panty co jsou na trhu,dojezdy jsou samozřejmostí,....však uvidíš,až si to necháš nacenit.Jediný rozdíl je ten,že na těch pantech chybí logo "koryna",ale jinak je to od nich,za to ti ručím.
pavla12345 73139
16.3.2010 16:51:43
Vodníčku, našla jsem si jejich stránky a asi se vypravím do Přerova. V podstatě mi půjde jen o cenu, kvalitu kuchyní z Koryny mám odzkoušenou, už jsem od nich měla dvě.

Bel, na stránky truhlářství Břest jsem narazila, když jsem hledala na netu. Trochu mě odrazuje, že mají v realizacích ( a nejen toto konkrétní truhl.) takové postarší modely kuchyní, žádné výsuvy, výklopy, desky z corianu atd. Mám obavy jestli nejedou ve svých starých kolejích.
Vodníček 70106
16.3.2010 9:36:41
Pavli,pro představu:je to při montáži,spousta věcí ještě nehotových.

Belatrix+A(10/09)+J(09/11) 70978
15.3.2010 17:27:07
Tak jsem našla i jeho stránky http://www.truhlarstvi-brest.cz/o-nas/. Nevím, jestli tam má prodejnu, nám byl doporučený, přišel k nám poměřil si to, domluvili jsme se, jak by to mělo vypadat a on mi poslal návrh a cenovou nabídku.
pavla12345 73139
15.3.2010 16:49:44
To budeš hodná, zkusím je obejít všechny a uvidím.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 19974  [Dalších 19694 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.