| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kroměříž

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 19974  [Dalších 19584 >>]
Yuki 00,03,07 49504
18.1.2010 8:29:40
ahoj
chci se zeptat, jak se vám jezdí MHD v Kroměříži za posledních pár dní (co napadlo sníh)?
já jsem už docela naštvaná, protože autobus ráno klukům do školy má pravidelný zpoždění kolem 1/4 hodiny, kluci jsou zmrzlí na zastávce a do školy chodí pozdě jste na tom taky tak?
frufrufru 94074
17.1.2010 16:08:07
Tentokrát jsme se vydali na nákup lyžařského vybavení pro nejmenšího a celkem bezvýsledně.Značně přebrané.Tak přes týden vletíme i do bazaru.Jinak s mladým se zatím moc daleko nemůžeme vydat,protože nevydrží,ale je to kouzelné,když malý "Prckové" brázdí svah.Jednou snad dorazíme i dál na větší kopec.
lipoo 47870
15.1.2010 18:51:22
jinak určitě radši rusava-troják ne přeplněný a fronta jako prase...zkušenost i na kameře je to vidět.
Ale nejlíp je zajet si někde dál,kde nerýžujou na tom,že jsou tu tři kopce v kraji~:( /třeba Velké Karlovice-Kyčerka/
lipoo 47870
15.1.2010 18:50:14
frufru-my byli lyžovat na rusavě před sněžením /a bylo tam parááááádně,absolutně žádní lidi/-ale jak nasněží i ve městě,tak je tam plno~:(~:(..ale švagr byl včera a říkal,že paráda-že to mají upravené-ledovka by tam být neměla.
lipoo 47870
15.1.2010 18:48:34
amorku-pokladní beru...ale mi to dávala nějaká vedoucí směny/takže ta by snad měla mít přehled,jestli je někde něco prošlýho či plesnivýho-nehledě na to,že já kvůli tomu schválně jela zpátky do města~:(...pokladní to snad ani sama vrátit nemůže,ne?
frufrufru 94074
15.1.2010 10:15:11
Prosím Vás byli jste někdo teď lyžovat na Rusavě či Trojáku????Je to poledovica či to mají dobře zasněžené????Ty shniláňi,co si nebyli schopni za týden uklidit chodník mě s....,co z toho,že město v případě úrazu dostane pokutu.
a je to? 72327
13.1.2010 21:38:58
lipoo: tak nějak celkově všechno. Pozdravím, posloužím, vezmu prachy, poděkuju a ahoj. Příliš velká snaha se na dnešní dobu nějak necení nebo co. Můžu se omlouvat desetkrát za den, jenže proč mám ze sebe dělat idiota, proč se mám cítit před těma lidma blbě, když já jsem úplně ten poslední člověk, který může za to, že mají někde prošlý jogurt nebo plesnivý sejr. A taky mě štve, jak se člověk snaží, přijdeš k jiné pokladní a ta je příjemná jak vřed na prdeli. To je pak radost v takovým obchodě nakupovat.Nemysli si, že si mi lidi nepostěžují (taky nechápu proč zrovna mě ~;) )

Ale abych nekecala, taky umím být pěkně nepříjemná ~t~
Kór na ty místní ,,feťoše" ~j~
A dost o obchodě, jdu spát, tak abych v noci nepípala ~b~
lipoo 47870
13.1.2010 18:40:26
amorku-co hážeš za hlavu?~d~
pavla12345 73139
13.1.2010 14:31:06
amorku, já vím že je to o lidech, jak se k reklamaci postaví. Já tu šunku neplatila, prostě jsem řekla, že zelenou nechci. Mně překvapila ta reakce, správně by mi spíš měla poděkovat, že jsem ji na přítomnost takového fuj zboží v regále upozornila. Spíš mi to připadá, že prodejci tiše doufají, že zákazník nepoběží vrátit jednoho plesnivýho lipoše nebo 10dkg šunky. Kdybych to zjistila až doma, taky by to skončilo v koši. Benzín by mě stál víc, než nová šunka.
a je to? 72327
13.1.2010 12:26:36
Vodníčku, mělas dojít i bez dokladu, já bych ti prašule dala. Bohužel stává se to, nejen u nás. Proto není od věci brávat si lístek.Preventivně i kvůli cenám.
(jinak co se lipánků,pribináčků týče, jak jsou v těch jakoby papírových kelímcích, už se mi stalo, že to bylo plesnivé a datum bylo v pořádku,prostě nějaké špatné balení - albert i billa).
lipoo: nasraně vrátila peníze? Já se vždycky červenám až na prdeli,když se to přihodí.Jeden zákazník mi kdysi řekl, že dělám, jakoby mi ten obchod patřil. Tak to hážu za hlavu. Holky v tom mají hokej a je čistě jejich věc, jak se k tomu postaví.
Pavla1234: jednou jsem brala zákazníkovi šunku, po krajích byla nazelenalá, nebyla to plíseň, bylo to z obalu té šunky (asi pustila barva nebo co). Dala jsem to kolegovi z uzenin a datum nedatum, všechno balení se okamžitě stáhlo z prodeje.Mělas tu šunku otevřít a dát pokladní okoštovat, bys viděla, jak rychle by ti ,,datum nedatum" vrátila prachy.
Když si vezmeš banány a jeden z toho bude zhnilej,zvážíš to,tak na lístku bude datum. Ten ovšem neručí za čerstvost, že ano. Takže máš právo ty banány vrátit a vybrat si druhé.

~x~
Vodníčku, ale rohlíky byly dobrý,ne?
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 19974  [Dalších 19584 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.