| Del | 40592 |
|
|
7.3.2007 8:08:00
to je nějaká vlna nemocí nebo co - já asi dostala do prsa zánět :o(
|
| Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 | 36255 |
|
|
3.3.2007 21:54:40
Ahoj holky, tak vidím, že to tu odumřelo. My jsme všichni nemocní a manžel má další embolku, ale je doma. Achjo, ať pořádně mrzne nebo ať už je teplo, je to děs.
V cipískovi jsem na burze nikdy nebyla, tak nemůžu poradit :-( Mějte se krásně a hlavně buďte zdraví!!!! |
| Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
|
|
23.2.2007 15:11:09
Ahoj holky, tak mi jsme taky nějací nemocní. Taky jsem dnes rušila v Cipískovi školičku. Veruška tak nějak pořád mým bacilům odolává, ale stejně, myslím, že už v sobě něco má, tak nechcem šířit bacily.
Holky, byly jste někdo v Cipískovi na té burze obleční? Přemýšlím, že bych tam pár oblečků donesla, tak jestli to stojí za to. My jsme teď byly celý týden samy samotinké, taťka se nám vrací až v neděli, tak už se moc těšíme. Tak všem hezký víkend!! |
| Del | 40592 |
|
|
22.2.2007 20:12:38
Bohužel jsem nebyla - malá opravdu není ve své kůži a tak jsme kromě návštěvy lékárny nikde nevyrážely :o( ALe byla tam moje kamarádka a říkala, že to bylo fajn. Moc mě to mrzí - no třeba se to bude ještě někdy opakovat.
|
| Kača, Terezka 7/06 | 59712 |
|
|
22.2.2007 9:10:04
Ahojky,
Rybičko, byli jste nakonec v tom Cipískovi na šátkách? A co malá, už je lepší? Jaké to bylo? K |
| Romča, 2+1 na cestě | 30629 |
|
|
20.2.2007 14:46:15
Ribičko, nejsem naštvaná, asi to tak jen vyznělo. My do cipíska chodíme od 3 měsíců a malej je zvyklý na kolektiv 5 dětí, co se scházíme s holkama z porodnice, takže v tom problém není. jen když vidíš v cipískovi, jak tam kašle dítko, tahá "nudli" a maminka si tak vesele vykládá s kamoškou, je to k zamyšlení. Rýma zase tolik nevadí, jen si dávejte pozor, aby k té rýmě nepřibyla i nějaká laringitýda...protože JIPka v nemocnici je fakt plná miminek...doktorka mi sama řekla, že malej získá imunitu než půjde do školky, ale že tyhle centra jsou teď při epidemii rizikový.
Jinak malej je už v pořádku, ale ta hospitalizace mi dala hodně. |
| Del | 40592 |
|
|
20.2.2007 14:25:55
ještě mi to nedá - cítím z tvého příspěvku podráždění (chápu taky bych byla naštvaná po tvé zkušenosti) ale zas na druhou stranu - až bude malej chodit do školky/školy a bude mít rýmu - budeš s ním doma na neschopence?
My jsme prostě prochladly, teploty nemáme, kýcháme stejně často už od porodnice, prostě jen máme v noci plnej nos soplíků. Chtěla jsem tam jít nacvičit si s malou úvazy, nehodlala jsem ji pokládat mezi ostatní děti ani používat žádné hračky. |
| Del | 40592 |
|
|
20.2.2007 14:04:06
Romi máš recht - přemýšlela jsem spíš, že půjdu, ale malou nechám babičce na hlídání venku v kočárku a půjdu tam sama kvůli těm šátkům víš.
|
| Romča, 2+1 na cestě | 30629 |
|
|
20.2.2007 11:46:06
Ribičko, do cipíska určitě běžte, ať nakazíte další děti, jako ty před vámi nakazily nás...třeba se najde někdo, kdo zkončí v nemocnici kvůli cizím bacilům....nemám nic proti, ale i z rýmy může být nadělení!!
|
| Del | 40592 |
|
|
20.2.2007 10:42:41
malá dostala rýmu jako trám tak nevím jestli zítra půjdu do toho cipíska :O/ No nerada bych aby tam malá dostala ještě nejakej bonus k té rýmě - ale zas když jsem tam to s těma šátkama tak zpískala tak je mi blbý tam nejít
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.