| Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 | 
| 
 | 
 14.2.2007 16:52:19 
Já taky na péřové nedám dopustit, máme prošívané z Ikei a jsme s nima móóc spokojeni.   
Verula má pořád ještě tu dětskou-taky péřovou, takže jí chci už pořídit klasickou velkou. A v létě to děléme tak, že pokud jsou fakt vedra a i v noci 20, tak spíme jen v povlečení, Verule jsme tam dávala deku. Ale já jsem strašný zmrzlík, věčně studené nohy a ruce, takže já mám peřinu i v létě :-)) Jo a jinak v Cipísku jsem teď zahlídla miminu se dvěma dětma, mladší bylo věkově stejné, jak vrsteníci (kolem 3 let) a měla sebou i starší holku, té bylo asi 5-6 a nikomu to nevadilo. Sice je pravda, že se vytratila dřív, protože kolem 10:30 tam začíná program pro ty prcky, ale jinak si tam normálně od rána hrála. Kdyžtak si tam zavolej a uvidíš.  | 
| Gabulina,Eliska a Alenka | 3543 | 
| 
 | 
 14.2.2007 15:45:27 
Jo a na perove periny ja nedam dopustit - me vyhovuje, ze jsou tezsi. Pod lehkou, i kdyz teplou dekou, mam blby pocit, ze nejsem zakryta  :o) 
 | 
| 
 | 
 14.2.2007 15:44:16 
Jirino, diky za odpoved  :o)    Muzu se zeptat, kde v PV bydlite???  Jestli letos prijedeme na prazdniny, tak budeme shanet nekoho na hrani. Moje starsi dcerka je narozena v prosinci 2000.  My by jsme bydleli u koupaliste(koupelek). 
S tou skolou - zkusim si to obvolat a domluvit. Nevis prosimte, kdy jsou zapisy ?! A taky me nejde o celorocni chozeni do skoly, ale jenom o cerven kazdy rok a psani pisemek a nebo skladani nejakych zkousek - to si musim zjistit co a jak - zijeme v cizine. Ja jsem jako dite chodila na Brnenskou, ale bliz od nas bylo Sidliste Svobody.  | 
| Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 | 36255 | 
| 
 | 
 14.2.2007 10:59:33 
Tak jsem sem koukla po delší době a musím říct, že jste se parádně rozkecali :-D. 
Kači, jasně, že jsem to já z fyzioterapie v nem., ale nevím kam tě mám zařadit, řekni nebo aspoň napověz :-). Fotečka je krásná, ale pro mě malá :-(. Gabi zápis dětí je takový, že dítě můžeš dát zapsat kamkoliv, ale přednost mají děti, které patří do školy spádově, čili pokud se přihlásí víc dětí, než kolik mají kapacitu vezmou ty z okolí. A pokud jde o aktivity pro větší děti, tak mě přes prázdniny nic nenapadá :-(. Terísku a proč chceš vůbec péřové peřiny? My je měli a už jsem všechny postupně vyměnila za peřina z dutých vláken z Jysku a jsem moc spokojená. Jsou lehké a je v nich teplo ( ale máme ty dvojeté - terno - jsem namrzlá).  | 
| 
 | 
 10.2.2007 15:16:05 
Ribicko, diky za odkaz na MC Cipisek, ale jak jsem se tam divala, tak to je jenom pro mensi deti - pro vetsi deti nic neni ???  A kde to na Sidlisti Svobody je- v byvalich jeslich, ve zdravotnim stredisku ?  V Prostejove jsem nebyla 5 let, tak nejsem v obraze. Knihovna nema nejake aktivity pro deti?! 
Predem vsem diky za jakoukoliv odpoved.  | 
| Kača, Terezka 7/06 | 59712 | 
| 
 | 
 9.2.2007 21:57:59 
Tak jsem si najela na jejich stránky (díky rybičko) 
a asi se platí nějaký členský příspěvek.  | 
| Kača, Terezka 7/06 | 59712 | 
| 
 | 
 9.2.2007 21:42:27 
Terísku, 
takže je to v tom centru super? No, já si to moc nedovedu představit. Mám asi blbej dotaz, ale platí se tam něco a kolik za co?  | 
| Del | 40592 | 
| 
 | 
 9.2.2007 20:47:08 
http://www.mcprostejov.goo.cz/index.html 
 | 
| 
 | 
 9.2.2007 19:19:46 
Ahoj holky, prominte , ze vam sem vpadam, ale potrebuji se na neco zeptat.  Premyslim, ze bych stravila leto u rodicu v Prostejove-kam se da jit s detma. jsou tam nejake akce pro deti, MC a kde - prosim, prosim...  Mam holky 3 a 6 let. A taky nevite, jak se zapisuje do skol - podle toho, kde bydlite a nebo si muzete skolu vybrat ? 
 | 
| Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 | 
| 
 | 
 9.2.2007 13:49:37 
Ahojky, vidím, že Ribička tady funguje tak trochu jako navigátor :-)) 
Taky jsem zavítala do cipíska-dnes poprvé. Verulku jsem tam na hodinu zanechala (mají tam pro předškolkovské děti školičku) a vypravila se do města. Bylo to příjemné. Až na to počasí... :-( Jí se tam moc líbilo, takže příště jdeme zase. Jiři, já na to peří zatím nespěchám, takže v klidu. Ještě rozmýšlím, jestli si tu peřinu nechám udělat nebo ji koupím v Ikei.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.