Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pavča |
| • |
16.12.2005 12:48:38
Ahojky všem Prostějovákům,
tak jsem sem nakoukla i když tu moc živo není, nevadí :) Jsem už nějakou chvíli přestěhovaná z Moravské Třebové Právě k Prostějovu. Do Charvát. Moc známých tu věru nemám a mrzí mě to. Tak třeba touto cestou se s někým potkám či poznám. Viděla jsem maminky s dětma a taky těhulky. Tak všem přeju pěkné svátky. Já na své mimi teprva čekám a doufám, že to ještě chvilku vydržíme. Termín mám až v únoru-nakonci. Rodit kvůli zdravotním komplikacím (mojim) budu určitě v Olomouci. Doufám, že to bude bez problému. Hani, přeju rychlý porod, už to musíš mít naspadnutí. Tak se zatím mějte dobře a doufám, že se brzo s někým seznámím. |
| Hanka 2 rostaci | 7328 |
|
|
16.11.2005 20:31:03
Linn, cekam prvni, takze si uzivam zbytku te relativni pohody, kterou jeste mam, pac jeste kolem miminka nemusim litat:-) To mas fajn, ze jsi jeste tak na zacatku, to se jiste do vseho vlezes:-) Jeste jsem ti chtela rict, ze bys mohla vyzkouset plavani pro tehotne v laznich - je kazdou stredu od jedenacti do dvanacti. Asi ctvrt hodky nebo 20 minut se cvici, jinak se muzes ve vode vyplavat podle sveho:-)
Hanka |
| Linn + bříško |
| • |
13.11.2005 20:11:50
Ahoj Hani :o)
toz diky za privitani :o) no koukam, ze to mate za par :o)Uz se asi tesis, az to budes mit za sebou. Cekas prvni mimco? Ja jsem teprve na zacatku (12 tt) a teprve se zacinam na maminkovstvi psychicky pripravovat :o) Moje tehotenstvi doted probihalo az podezrele v pohode, takze si to uzivam :o) Jenom to bydleni je na prd a jsem trochu nervozni z toho, jak to vlastne vyresime. Zatim poradne nevim, kde budu rodit :o/ Kazdopadne diky za informace. Mrkla jsem na ty stranky a vypada to, ze uroven se zlepsuje asi i v Prostejove. A ono vlastne Olomouc je kousek a tam je prece jen taky dost moznosti...no, zkratka se uklidnuju, kdybych nahodou musela odtud zpatky, ze ten Prostejov neni zas tak mrtvej :o) nasla jsem dokonce i materske centrum Cipisek, takze by snad byla i moznost seznamit se s jinyma maminama :o) mej se zatim hezky, zas se ozvu Linn |
|
|
11.11.2005 19:12:24
Ahoj Linn, tož tě tu vícu:-)
Jsem ráda, že se tu koooooonečně objevil nějaký (byť bývalý) prostějovák:-) My budem rodit za nedlouho, jak ostatně vidíš na mém nicku:-) Do porodního kurzu jsem teď chodila na Husák (Husovo náměstí). Ta porodní asistentka, která kurz přednáší, má svoje stránky, takže můžeš mrknout: www.pamad.cz a nová nemocnice má předporodní kurzy taky. Jinak porodnice je teď asi rok nebo dva přestěhovaná na novou nemocnici, takže prostředí je tu velice pěkné a snad by tu měl být i bezva přístup porodnického personálu. Jinak ještě můžeš mrknout na www.aperio.cz kde najdeš aktuální informace právě o prostějovské porodnici. Nebo si najdi přímo stránky nemocnice, ale tam už adresu z hlavy nevím:-( Jinak se měj a ještě někdy se stav, připadám si tu hroooooozně opuštěná:-/ Hanka |
| Linn + bříško |
| • |
11.11.2005 10:50:07
Ahoj holky :o)
vypada to sice, ze sem nikdo nechodi, ale treba nekdo nakoukne :o) Neziju ted sice v Prostejove, ale narodila jsem se tam a dlouha leta zila. Ted jsem v Praze, ale vypada to, ze se budem muset s mimiskem vratit. A to kvuli bydleni. Praha je v tomhle smeru dost nepratelska :o( Chci se zeptat, jestli mate nejake informace o moznosti cviceni pro tehotne, o prostějovské, popř. olomoucke porodnici, plavani pro miminka nebo jinych aktivitach pro maminky s miminama v Prostojove nebo v Olomouci. Uz tam nikoho skoro neznam, takze se nemam koho zeptat a mam docela hruzu z toho, ze to bude pekne bidy, pokud jde o sluzby a aktivity pro maminy :o/ Ale treba se mylim :o) Tak diky moc za odpovedi mejte se krasne Linn |
|
|
17.10.2005 22:15:05
Ahoj, chodí sem vůbec někdo z Prostějova a okolí?:-)
Hanka |
| p. |
| • |
23.7.2005 13:34:51
Omlouvám se, že obtěžuju zdánlivým hoaxem. V Prostějově nebo okolí se ztratil člověk, Jste-li odtamtud nebo míříte-li do té oblasti, pomozte. http://hledaseigor.aktualne.cz/ |
| Sonka + Linda + Max | 31894 |
|
|
15.7.2005 6:55:17
maminky i jejich deti
![]() ![]() ![]() |
| kiu |
| • |
14.7.2005 12:09:48
![]() |
| Petra, Marek 5 let, Emma 1rok |
| • |
9.6.2005 18:32:05
Ahojky, kdyby sem náhodou zavítal někdo z Pv, tak napište, je tu fakticky mrtvo...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.