| Del | 40592 |
|
|
22.5.2007 22:22:07
My ty náušničky daly hold pozdě :O( Už sebou dost šila a taky to hůř prožívala, manžel byl naštvaný, protože naušničky nechtěl, no a když jí ještě viděl tak brečet tak sem pak dostala pěknou sodu :O)
![]() |
| Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
|
|
22.5.2007 22:08:50
My jsme naušničky dávali ještě v porodnici, taky to bylo hrozný, ale pak se hned přicucla a bylo zas dobře :-))
|
| Del | 40592 |
|
|
22.5.2007 16:52:58
Ahoj my už máme naušničky heč :o) bylo teda řevu jak blázen ale už je to dobrý :O))
|
|
|
17.5.2007 22:46:22
Po dlouhé době zdravím!!!
Změnila jsem ikonku, tak snad mě ještě poznáte :-)) U nás nic nového, Veruška je relativně zdravá. Relativně proto, protože se u ní před měsícem projevil nějaký ekzém. Má to jen na jedné půlce těla, ale teď už je to skoro pryč. Mazali jsme kortikoidama, bylo mi z toho na nic, ale teď už je to fakt lepší. Snad se to už nevrátí, i když počítat s tím nemůžu :-( Taťku máme pořád pryč, takže si ho užíváme jen o víkendech. Snad i proto se mi ještě nepodařilo otěhotnět, ale zatím to neřeším, ještě máme spoustu času... Užíváme si sluníčka a už se těšíme na léto!! Tak se mějte, já se zas brzo ozvu :-)) |
| Katka a 2 děti | 54911 |
|
|
10.5.2007 14:12:34
Ahoj,
dlouho jsem sem nekoukla, tak mě omluvte. Rybičko, když zoubek lezl, tak byla trochu víc protivná, pokňourávala, nebo jak šla spát, tak se za chvíli vzbudila s děsným řevem. Tak jsme mazali a mazali a je to OK. Stále máme 1zub, ale za to velkej:-))) Jiři, no tak budeš mít doma holt draky 2:-)) Máme pokrok - jsme na 4, sice jen chvilku, ale každá kapka dobrá. Ale ještě nelezem. Tak snad to stihnem do 15., to jdem na rehabku :-) Ale co jednou lízt musí ne? Tak pápá, mějte se krásně |
| Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 | 36255 |
|
|
2.5.2007 22:13:16
Ahojky, tak už jsme zdraví,nemocnici jsme přežily ve zdraví, chvíli to Martínkovi trvalo než se z toho vzpamatoval, ale už je to dobrý. Kati gratuluju k zoubku, ale sotva jeden vyleze, začne lízt další. Někdy mi připadlo že Martínkovi ty zuby snad lezou pořád :-). Jinak Martínek je pravděpodobně hyperaktivní dítě :-( a to to vypadalo, jaký to bude hodný brouček, když Julinka je taková dračice. tak se zatím mějte a písněte novinky. Páá Jiřka
|
| Del | 40592 |
|
|
27.4.2007 19:18:34
Tak gratuluji k zoubku :o) To je paráda :o) A jak probíhaly noci? Byl brekot?
|
| Katka a 2 děti | 54911 |
|
|
26.4.2007 9:29:51
Ahoj holky,
tady je fakt pořád mrtvo:-( Jiři brzo se uzdravte, ráda bych vás taky někdy viděla, jak už jste vyrostli a tak. Terísku, ať se brzo zadaří vítám novou těhulku My máme první zoubek, ale ještě nelezem a nesedíme a dr. nás poslala zase na cvičení. Tak mám hroooznou radost:-((( Asi se na to vypr.... |
| Del | 40592 |
|
|
21.4.2007 22:44:49
Teri písla jsem ti mailíka.
Mravenci jsou potvory, užili jsme si jich ve starým bytě a taky molů :o( Ti k nám lítali od sousedů v hejnech .O(( |
|
|
20.4.2007 14:51:03
Ribičko, ty Kralice vypadají zajímavě. Máš o tom víc informací? Kdo to prodává? Mohla bys mi to prosím kdyžtak poslat přímo na mail?
Děkuji :-) Dnes jsem měla doma nezvanou návštěvu-mravence :-((( Hrůza, v obyváku jich jich bylo teda požehnaně!! A to ještě máme takový skořicový koberec, takže nebyly skoro vidět. Ještě, že je Veru našla. Ta taky najde všechno. Takže jsem je vystříkala, pak všechno vysála, snad už bude pokoj. Lezly mrchy z okrajových lišt u stěny. Jsou tady staré parkety. Tak hezký víkend všem!! |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.