| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 5325  [Dalších 5185 >>]
Janula
  • 
23.8.2007 13:38:07
zdravím Vás :-))
Simčo, já nejsem z Babic, naopak na druhou stranu - z Ostrohu. Ty odkud? A Ciriliko Vy? (Odpovězte jen pokud chcete, net skýtá možnost anonymity a to je fajn, sama nepíšu všechno, třeba zatím nemám nové uživatelské jméno na Rodině a staré užívat neplánuju apod.)
Mějte se moc prima, dětem ve škole ať se daří a my na mateřské se až na ty hromy blesky venku zabavíme taky :-) . Pá Jana
simca+klucíí 66211
22.8.2007 20:41:45
ahojky, na pizzu mi chodime do uh,ted se chystame do skoly syn jde do druhe tridy.
Cirilika 15884
21.8.2007 23:11:42
Všechny vás zdravím. My bydlíme 11 km od Uh. Hradiště taky v té naší vesničce střediskové ;-) Hradiště je moc krásné město, ráda tam jezdím - někdy jenom tak s mojí pětiletou dcerou. Jdeme do pasáže Slunce, tam se pohoupe na všech třech houpadlech, koupíme si zmrzku a něco pěkného na sebe :-) Zkrátka si uděláme hezký den. A na tu pizzu je dobré vyrazit do Medlovic do restaurace "U Macka". Tam dělají opravdu skvělou! Je tam posezení venku a pro děti 2 houpačky. Mají otevřeno každý den asi od 11 hod.
Filmová škola v Hradišti je skutečným skvostem, ale užívají si jí spíše dvě naše starší děti a pak doma vyprávějí.
Mějte se hezky!
simca+klucíí 66211
19.8.2007 18:36:10
ja mam kluka uz velikeho,bude mit 8 let.zkousime druhe a jak ty?bydlime v ve vesnicce nasí strediskové:)do hradiste jezdime vetsinou na nakup.a docela dobre se da s ditetem posedet na namesti,boze na jmeno si nevzpomenu,ale je tam i posta.myslim tu zahradku maji tam detsky stolek,pastelky a tak.
simca+klucíí 66211
19.8.2007 18:18:40
ahoj jak se mas? ja take nejsem primo z babic,asi 10 km od nej
Janula
  • 
19.8.2007 18:14:47
Ciriliko, moc Vám děkuji za tipy :-)) ... sem tam koupíme nějakou mapku nebo knížečku o okolí, tak se začínáme orientovat, uvidíme. Nových podnětů ale není nikdy dost, život je (snad) dlouhý a svět rozmanitý...
Simčo, taky bych uvítala trošku rozjezd, holt budem muset najít nějaké zajímavé téma :-)) Zpočátku jsem se sem obracela s dotazem, kde se dá v UH přebalit mimčo, mimčo už mi odrostlo, ale tip v hlavě zůstal (za to dík :-) ). Pak jsem hledala tipy na výlet, též úspěch, a teď už mě nic nenapadá. Sklenáře a elektrikáře v UH nehledám, protože bydlím kousek dál, a ptát se, kde je kontaktní místo na příspěvek v mateřství mi bylo hloupé, na to je net a mapy. Takže by to chtělo něco nadhodit :-) . Což takhle maminy a letní filmová škola? No, asi hloupé téma :-( ... a fajn cukrárna nebo pizzerie, kde se dá s dítkem v klidu a bez újmy pobýt? Třeba i v okolí?
Tak se mějte všichni krásně! J.
Cirilika 15884
15.8.2007 22:57:41
Zdravím Vás, to jsem ráda, že jste se už trochu aklimatizovala a vyrazila si do zámeckého parku do Buchlovic. Je to tam moc hezké, že? ZOO je mnohem lepší v Lešné u Zlína než v Hodoníně. Je to snad naše nejpěknější zoologická zahrada, každý rok tam mají něco extra nového. Je to výlet na celý den, tak určitě neváhejte a ještě o prázdninách tam vyrazte. S kočárkem to zvládnete (kočárky tam dokonce i půjčují). My tam jezdíme každý rok. A zkusili jste už zajet na Smraďavku (u Buchlovic), jsou tam lázně, v Út a Čt tam bývají o prázdninách dětské diskotéky od 16 hod. - pro tyto drobečky je to přesně to pravé.
Teď jsem tu dlouho nebyla - byli jsme na dovolené, ale jsem ráda, že jste se ozvala. Mějte se hezky a užívejte prázdnin!
simca+klucíí 66211
3.8.2007 20:23:42
bydlim kousek od uh a tak jsem se dosla podivat co je tu noveho:)skoda ze tu byva tak mala navstevnost,zatim pa pa
Janula
  • 
30.7.2007 23:53:54
O plavání se tu psalo tuším někdy v červnu, tak zkus mrknout o pár stránek dřív (jen mám nejasný pocit, že šlo o dilema UH vs.Zlín).
Děkuju za optání, jak se máme - až na ty nálady počasí docela dobře. Lidé se k nám chovají mile, občas se s námi zastaví na ulici (přece jen trošku venkovský ráz městečka a taky to musím přičíst roztomilosti dítka, že?), starší lidi mi rádi tykají :-) ...
Přes týden pořád malujeme, vybalujeme, uklízíme, do města to máme daleko,takže dopolední sprinty s kočárkem, ale už jsme i díky návštěvě malé sestřenky stihli navštívit ZOO Hodonín ( pro úplná mrňata postačující), krmit pávy v zámeckém parku v Buchlovicích (tip od Vás na téhle diskusi, paráda!), omrkli jsme i Horňácké slavnosti.
Tak uvidíme, jak se sžijeme s úplně novým krajem nadále - snad dobře.
Mějte se krásně a díky, že jste! J.
Italka*+Sebík 41121
27.7.2007 15:21:25
Ahoj, do 6 měsíců pořádá plavání pí Slivečková na OP Prostějov nebo pí KOnečná ve Starém městě. číslo ti pošlu na e-mail.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 5325  [Dalších 5185 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.