Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka |
| • |
15.1.2006 17:06:26
Jani a Rendo, a jak Jonáškovi říkají ?
|
| Jana |
| • |
12.1.2006 10:57:13
Mé známé se narodil syn Jonáš v UH v půli prosince 2005.
|
| Renda |
| • |
8.1.2006 13:35:00
Ahoj Katko, tak já žádného Jonáše z UH neznám, ale znám 10letého, 2letého a ročního ze Zlínska. Musím říct, že se mi to jméno líbí čím dál víc.
|
| Katka |
| • |
2.1.2006 14:43:02
Zdravím všechny mamky a děti z UH a okolí a přeji vše nej do nového roku !
Prvním dítětem našeho města je Jonáš, narozený 1.1.2006 ve 3 hod 15 min. Tak hodně zdraví a štěstí jemu i mamince. Jestlipak je prvním Jonáškem v našem městě ? |
| Anna |
| • |
27.11.2005 22:56:47
Prosim, na Synot vubec s malym brouckem plavat nechod!!! Pracovala jsem tam v Aquacentru a vim, jak to tam chodi. Hygienicke podminy rozhodne neodpovidaji tomu, aby tam mohl jit clovek s malym ditetem... Ver mi. Mozna to tam vypada hezky, ale pravda je jina. Radeji bych preferovala plavani pro batolata v plaveckem bazenu v UH.
|
| Mirka, bezdetna |
| • |
14.9.2005 17:47:41
Ahoj holky, prestehovala jsem se do Uherskeho Hradiste a potrebovala bych poradit nejakou dobrou gynekolozku s kterou se muzete normalne o vsem poradit,dik moc
|
| Martina, Anežka 16.1.,Šimon/02 | 3407 |
|
|
24.8.2005 22:28:35
Ahoj!
Také přemýšlím o plavání s dcerkou, dík za informace! O tom Synotu jsem vůbec nevěděla. |
| Lí | 12157 |
|
|
9.8.2005 9:43:33
Milá Šiši - pokud sem ještě mrkneš :o) určitě začnete plavčit až od září, bo přes prázdniny se neplavčí. úroveň plavča na bazéně v UH je myslím velmi slušná, lektorky jsou různé, každá kapku jiná... ne každá se naší malé zamlouvala stejně, ale základem je že se malá naučila hezky potápět a že miluje vodu a nebojí se jí... Kurz je cenově velmi slušný (ve srovnání co vím z ostatních měst) a část ti proplatí pojišťovna (teda jak která, ale hodně jich to tak dělá). Můžeš taky chodit plavat na Synot, je to dražší, je tam míň dětí ale taky hlubší voda což je pro mamči dost namáhavé... je tam ale lepší zázemí. V UH na bazéně je to boj než si člověk zvykne.. kam dát dítě, jak to udělat aby se osprchovalo dítě i matka a nedošlo k nějakým úrazům... taky je v šatnách dost horko.. ale to jsou myslím detaily... plavčit můžete ve čtvrtek nebo v sobotu... zasmeškané hodiny se dají nahradit v druhém termínu.. jsme se rozkecala.. víc nevím, jen že my tam od září zase vlítnem... malá má teď 15 měsíců a má za sebou jeden kurz bazénu a jeden vaničkování a je z ní těžký vodomil :o)
UH - holky, kde je vám konec??? My furt válčíme na východě.. malá už běhá jak ďáblík, ale je hodná, takový flegmoš po tátovi... kecá moc ale většinou turecky, latinsky, japonsky a někdy francouzsky... jinak pohůdka :o))) Lí |
| Berush | 5363 |
|
|
11.7.2005 22:26:22
pro ty, co by me snad postradali - jeste ziju, ale web nam umrel.... muz sice pracuje na novem pripojeni, ale znate ty dodaci lhuty....
|
| Šiši |
| • |
15.6.2005 21:53:11
Mohli by jste mi prosím poradit? Chci začít chodit plavat do Hradiště se svojí pětiměsíční dcerou, nevíte někdo, jaká je tam úroveň výuky?
Díky |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.