| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Vyškov

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 516  [Dalších 426 >>]
Maddy + 1 38713
4.1.2007 18:20:59
Jani, tak co, už máš výsledky?

Moni, co ta přihláška na VŠ, doufám, že ji dáš.
Maddy + 1 38713
3.1.2007 9:31:20
Holky, také vás zdravím v Novém roce , přeji hodně zdraví, lásky, dobrých vztahů v rodině a štěstí.

Jani a speciálně tobě, A´t ti vyjdou dobře výsledky a mimnko je zdravé.

Jinak Vánoce byly fajn,stihli jsme ZOO, divadlo ( Figarova svatba, bylo to super), posezení s kamarády a na Silvestra jsme vyrazili do hor za naší bandou známých. Bára se učila na snowboardu, Jony lyžovat a pak se slavilo celou dobu venku. Jony vydržel až do jedné. Dětí tam byla kupa a pořádali jsme pro ně různé hry.

Mám pár fotek v albu, ta mrkněte.

Jani u nás teď také začne série narozek - 9 manžel ( tomu asi koupím nové CD U2), 10 neteř, 16 mamka a 22 tchýně. Tak mám po Vánocích zase co vymýšlet.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
2.1.2007 21:23:47
Ahoj holky, moc vas zdravim v novem roce.
Jsem tu na skok, tak jen pridam svou trosku ohledne porodnice.Ja rodila ve Vyskove dvakrat a nestezuju si.Porodni saly maji krasne nove, oddeleni nevim jak je ted na tom, ale pred ctyrma rokama to bylo dobry, byla jsem na nadstandartu a byla jsem spokojena.Sestricky byly fajn.

Co je u vas noveho?Jani, co miminko?
Lenka Nova 56619
2.1.2007 12:42:48
Rozhodně doporučuju Brno, rodila jsem na Obilňáku 2x a bylo to super, poporodní je tam sice horší, ale dá se to vydržet, poprvé jsem byla na dvoulůžáku a podruhé a 5 lůžáku, ale nevadilo mně to, aspoň si má člověk s kým popovídat. Porodní sály mají nový, pěkný, personál příjemnej. S vyškovskou nemocnicí nemám dobré zkušenosti, byla jsem tam s malým na interně asi týden, zažila jsem tam dost nepříjemnejch sester i doktorů, doktoři byli neochotní cokoliv vysvětlit.
Ibizza
  • 
1.1.2007 13:17:48
Ahojky,mám dotaz. Už jsem se ptala na Brno, ale do Vyškova to mám stejně daleko, tak se chci zeptat i vás. Jaké zkušenosti máte s prodnicí ve Vyškově popř. v Brně. Budu rodit sice až v dubnu, ale chci mít ve všem jasno. Jsem hrozná streska a chci potom jet do porodnice aspoň s troškou klidu z toho, kam jedu. Díky všem moc a přeji hodně zdravíčka v novém roce vám i vašim dětem.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
23.12.2006 22:52:32
Ahoj holky,
taky vam preju, at se vam Vanoce vydari, detickam radost z darku a hlavne hodne zdravi a spokojenosti.
Maddy + 1 38713
23.12.2006 16:40:11
Moje milé internetové kamarádky,

přeji vám krásné a pohodové Vánoce, hlavně ať jste pohromadě s rodinkou a spolu pěkně oslavíte Štědrý den.

My pojedeme zítra k rodičům na chalupu, rozhodli jsme se ,že je v tý pustině nenecháme samotné , doufám, že budou mít radost a bude veselo.
Maddy + 1 38713
20.12.2006 20:29:03
Jani, moc gratuluji k úspěchům Davida!!! Teda, musíš být pyšná matka, já bych se dmula jak ( teď mě žádné zvířátko nenapadá, holub?).
Nemůžeš PF ukázat, třeba v albu ráda bych se podívala.Ale v prváku takový úspěch, to je bomba, o tom klukovi ještě uslyšíme a já se budu chlubit, že si dopisuji s jeho mámou!

Jinak to pečení...mamka přes týden nadělá všechny těsta a my pak se sestrou a dětmi, válíme, vykrajujeme, pečeme, slepujeme atd a stihnem udělat i nějaké čokoládky a jiné nepečené. Kecáme, popíjíme vínko a jde to docela rychle. Taková ta pravá vánoční atmosféra ( a ještě nemám doma binec, to je to nrjlepší, haha).
Maddy + 1 38713
20.12.2006 14:31:08
Ahoj,
Jani to je prima, že se David tak zlepšil. Třeba se dočkáte na výzo i překvápka. Ale je moc fajn, že si sám vše uvědomil a dělá pro to co nejvíce. Hlavně, když jej baví odborné předměty, které by ho měli jednou živit.

Nemoci nás stál drží. Sice chodím dopol do práce, ale pod vlivem různých preparátů, pak se přimátožím domů a padnu. Ale je mi blbé, aby za mě někdo teď suploval.

Zítra máme jít na koncert Čechomoru, naší oblíbené rodinné kapely. Moc se těším, jdeme na jejich vánoční zpívání potřetí a já pak z toho žiji celé Vánoce. Doufám, že budu aspoň trochu fit, ujít si to nenechám.

Jani, odpočívat,ať je mimi v pořádku. já na úklid také prdím, jen decentně, stejně uklízím průběžně. Napečené máme, vždy to děláme společně s mamkou a ségrou na chalupě ( což proběhlo minulý týden). Výzdobu mám vždy od 1. 12, na to čančení se vždy těším.

Moni, jak jsou na tom kluci?
pavlaaa 7713
19.12.2006 8:15:25
Holky, omlouvám se, že sem lezu, ale sháníme nutně pronájem dílny na zámečnické práce, cca 40m2, Slavkovsko, Rousínov a okolí. Pokud o něčem víte, pište prosím na meil. Díky moc a krásné Vánoce.
Doktorku ve vašem okolí neporadím, pediatričky ve Slavkově i Bučovicích mi z doslechu přijdou strašné.Ale v Brně můžu doporučit Mudr. Dostálovou v Bohunicích, problémů jsme bohužel měli docela dost a vždy ochotně psala žádanky na odborná vyšetření, žádosti o příspěvky pojišťovny, je ochotná plno věcí řešit po telefonu, má docela dlouhou ordinační dobu. ATB dává v nutných případech, dělá výtěry, atd.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 516  [Dalších 426 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.