| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 4610  [Dalších 4400 >>]
adriM+M+N 55217
27.3.2010 19:06:43
Ivet a já myslím,že si nárok na reklamaci měla, prostě to zkusili a vyšlo jim to,ale ty boty prostě 2 roky vydržet mají a s rozlepenýma se těžko chodí..
adriM+M+N 55217
27.3.2010 19:00:04
Ivet já tu barvu moc nevidím, je tam na té fotce celkově černé pozadí :-)
Holky tak my zatím všechny boty měly z klasických obuví a zdravotní, teď posl. dobou chodíme nakupovat do suché na Císařství, mívají tam dlouho výprodeje 50%. Ale do školky by to chtělo asi botky navíc a nějaké tenisky,tak se taky budu muset poohlídnout. Jen vím,že ne bílé, na značce taky asi nebudu nějak lpět u malého. Jak byl malý občas jsem ulítla na nextu,ale čím jsem byla dýl na rodičáku,tak jsme začali kupovat cherokee a jsem spokojená ~t~
My byli dnes taky na zahrádce, ale spíše pracovně. A okna jsem umyla doma všechny tento týden, protože chci udělat co můžu než nastoupím a nebude na nic čas.
Monalíza 73713
27.3.2010 14:45:36
Teda není čas joooo~l~~:-D....tak když já dojedu,tak si ho uděláš joooo~:-D.....no jo tak počkáme až zas zmoknem v Havířově~t~

Náhodou...vlasy dobrýýý...sem čekala,že to bude horší...uplná čern
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
27.3.2010 14:40:40
no jo ty seš právě ten případ nevyzpytatelnosti kupných barev
u tebe jsem počítala že to chystne tmavě a chytlo přesně dle obrázku a já chtěla měděnou dle obrázku a byla jsem černá~y~
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
27.3.2010 14:34:45
Jé, Ivet, ještě, že jsi hodila foto, bych Tě za chvilku neputila do zahrady:o) Bych Tě nepoznala, se dáváš ztmavit jak já jo:o) Jsem Tě nakazila? Jen teda u mne sis na tak tmavou netroufla~t~

My měli jen cordon blue~2~ a a zítra nevím, musím jet nakupit, je u nás jak před výplatou~q~
27.3.2010 14:25:50
Moni, zní to divně...ale není čas~t~
ale letos bychom mohli zas dát pivko u vás v Havířově jak jsme tam posledně zmokli:-)

tady je slíbené foto, tu největší "černotu jsem už vymyla...mám v tom i trochu melíru...tak z nejhoršíhu jsem venku,ale tak tmavá jsem už dlouho nebyla

Monalíza 73713
27.3.2010 13:41:47
~t~~t~~t~~t~tak ted si mě fakt rozesmála~t~~t~~t~s tou babičkou

jj...uvažuju že 15.4.konečně začnu dělat ten řidičák,Renek už uvažuježe si dá i havarijko kvuli mě jak to auto otřískám~t~..

Zatím mužeš dojet ty na~c~~c~~c~...pujčím ti nový balkon~t~.....hod Aliho do školky a dojed na čumendo
27.3.2010 13:31:21
MONI UDĚLEJ ŘIDIČÁK A DOJEĎ NA ZAHRÁDKU NA KAFÍČKO KE MNĚ~s~

...I NAŠI "BABIČKU" TI PŮJČÍM.
Taky sekačku na trávu kdybys chtěla pracovat, nebo se domluvíš s tchýní a ona ti půjčí motyčku
Monalíza 73713
27.3.2010 13:26:37
tak mi dneska měli jen narychlo kotletku....a ted si dávám ledovou kávičku akorát ne na zahradě~l~já vám tak závidím to posezeníčko venku...chjoooo vy se máte...strašně mi to chybí...prakticky celé dětství Denči jsem byla na zahradě s Renkovou babičkou a když ted nežije......i po skoro 5 letech se mi chce bulet,kopali jsme brambory a celou zahradu..mě to tak bavilo...chjoooo....ted už pomalu upouštíme i od koupě zahrady,neb Renek má hodně práce přes léto..relaxovat chodí na ryby a já bych tam byla pořád sama...tak asi nic nekoupíme~d~
27.3.2010 13:15:55
mňam dobrééé bylo, po dlouhé době co Ali snědl oběd bez řečí....~w~

hm ...rajčatový salát miluji, POMALU TY RAJČATY MAJÍ I CHUŤ RAJČAT PO ZIMĚ...už se těším až bude grilování a udělám ŠOPÁK
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 4610  [Dalších 4400 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.