| adriM+M+N | 55217 |
|
|
27.3.2010 19:06:43
Ivet a já myslím,že si nárok na reklamaci měla, prostě to zkusili a vyšlo jim to,ale ty boty prostě 2 roky vydržet mají a s rozlepenýma se těžko chodí..
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
27.3.2010 19:00:04
Ivet já tu barvu moc nevidím, je tam na té fotce celkově černé pozadí
![]() Holky tak my zatím všechny boty měly z klasických obuví a zdravotní, teď posl. dobou chodíme nakupovat do suché na Císařství, mívají tam dlouho výprodeje 50%. Ale do školky by to chtělo asi botky navíc a nějaké tenisky,tak se taky budu muset poohlídnout. Jen vím,že ne bílé, na značce taky asi nebudu nějak lpět u malého. Jak byl malý občas jsem ulítla na nextu,ale čím jsem byla dýl na rodičáku,tak jsme začali kupovat cherokee a jsem spokojená ![]() My byli dnes taky na zahrádce, ale spíše pracovně. A okna jsem umyla doma všechny tento týden, protože chci udělat co můžu než nastoupím a nebude na nic čas. |
| Monalíza | 73713 |
|
|
27.3.2010 14:45:36
Teda není čas joooo
![]() ....tak když já dojedu,tak si ho uděláš joooo .....no jo tak počkáme až zas zmoknem v Havířově![]() Náhodou...vlasy dobrýýý...sem čekala,že to bude horší...uplná čern |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
27.3.2010 14:40:40
no jo ty seš právě ten případ nevyzpytatelnosti kupných barev
u tebe jsem počítala že to chystne tmavě a chytlo přesně dle obrázku a já chtěla měděnou dle obrázku a byla jsem černá ![]() |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
27.3.2010 14:34:45
Jé, Ivet, ještě, že jsi hodila foto, bych Tě za chvilku neputila do zahrady:o) Bych Tě nepoznala, se dáváš ztmavit jak já jo:o) Jsem Tě nakazila? Jen teda u mne sis na tak tmavou netroufla
![]() My měli jen cordon blue a a zítra nevím, musím jet nakupit, je u nás jak před výplatou![]() |
|
|
27.3.2010 14:25:50
Moni, zní to divně...ale není čas
![]() ale letos bychom mohli zas dát pivko u vás v Havířově jak jsme tam posledně zmokli ![]() tady je slíbené foto, tu největší "černotu jsem už vymyla...mám v tom i trochu melíru...tak z nejhoršíhu jsem venku,ale tak tmavá jsem už dlouho nebyla ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
27.3.2010 13:41:47
![]() ![]() ![]() tak ted si mě fakt rozesmála![]() ![]() s tou babičkoujj...uvažuju že 15.4.konečně začnu dělat ten řidičák,Renek už uvažuježe si dá i havarijko kvuli mě jak to auto otřískám ..Zatím mužeš dojet ty na ![]() ![]() ...pujčím ti nový balkon .....hod Aliho do školky a dojed na čumendo |
|
|
27.3.2010 13:31:21
MONI UDĚLEJ ŘIDIČÁK A DOJEĎ NA ZAHRÁDKU NA KAFÍČKO KE MNĚ
![]() ...I NAŠI "BABIČKU" TI PŮJČÍM. Taky sekačku na trávu kdybys chtěla pracovat, nebo se domluvíš s tchýní a ona ti půjčí motyčku |
| Monalíza | 73713 |
|
|
27.3.2010 13:26:37
tak mi dneska měli jen narychlo kotletku....a ted si dávám ledovou kávičku akorát ne na zahradě
já vám tak závidím to posezeníčko venku...chjoooo vy se máte...strašně mi to chybí...prakticky celé dětství Denči jsem byla na zahradě s Renkovou babičkou a když ted nežije......i po skoro 5 letech se mi chce bulet,kopali jsme brambory a celou zahradu..mě to tak bavilo...chjoooo....ted už pomalu upouštíme i od koupě zahrady,neb Renek má hodně práce přes léto..relaxovat chodí na ryby a já bych tam byla pořád sama...tak asi nic nekoupíme![]() |
|
|
27.3.2010 13:15:55
mňam dobrééé bylo, po dlouhé době co Ali snědl oběd bez řečí....
![]() hm ...rajčatový salát miluji, POMALU TY RAJČATY MAJÍ I CHUŤ RAJČAT PO ZIMĚ...už se těším až bude grilování a udělám ŠOPÁK |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.