| sabka | 47799 |
|
|
26.3.2010 13:21:23
Ivetko, od tebe mám vždycky nejrásnější melír na světě !!!!!
![]() ![]() ![]() a co ten pohovor v Shimanu jak jsme se bavily? |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
26.3.2010 12:28:47
ááách ten češtin
![]() prostě doma kadeřničím, aler práci hledám mimo ....nevím ...občas slyším že je to škoda že nejdu k oboru....nevím jaká jsem kadeřnice...to musí posoudit zákazníci...vím jen že jsem podctivá...proto o to víc mně to stresuje:o) tak chci od toho spočnout |
|
|
26.3.2010 12:25:48
Né do oboru se nehlásím.
Byla to firma vyrábějící kola...a sportovní věci...... Nechci chvulku kadeřničit, lidí si neuvědomují jak je to stresující...aby se vše podařilo, práce s lidmy to je psychologie jak brno a hlavně velmi nejistý výdělek ...chci udělat své a jít s čistou hlavou domů...uvidíme.. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
26.3.2010 12:23:26
aha takže to nebyl tvůj obor jo? No já prošla pohovorů docela dost, na místa kde se hlásím je vždy plno zájemců, takže to bylo docela těžké. Hlavně nás všude testovali jak pokusné králíky..
|
|
|
26.3.2010 12:11:09
Andy, proto já když chce někdo barvu říkám kup i co chceš za výsledek neručím
![]() ty "obchodní" je vždy velký risk já s prací , byla jsem na pohovoru, super podmínky ...platdobrý ,jen ranní směny, blízko, vypadalo to dost slibně ...ale bohužel to místo dostal někdo jiný se zkušeností, s tím že zůstávám v pořadníku kdyby se něco uvolnilo, tak zatím vyčkávám moc se mi nechce kukat jinde....v těch větších "fabrikách" bývá často něco volného tož vyčkávám do konce měsíce a pak jdu "dál" |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
26.3.2010 11:52:25
Ivet a tobě se s prací něco nerýsuje?
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
26.3.2010 11:50:26
Ivet tak to jsem taky zvědavá na fotečku, vidíš kadeřnice a stejně nemůžeš odhadnout jaká barva z toho vyleze, co pak máme dělat my normální pozemšťané
![]() My do knihovny chodíme už i s malým, já sobě nepůjčuji není na to čas, jen když potřebuji spíš nějaké informace, ale malému už půjčujeme knížky a čteme pokaždé před spaním někdy i přes den, já čtení jako malá milovala ![]() |
|
|
26.3.2010 11:05:32
TY SE MÁŠ :o)
o víkendu se fotnu jo už jsem si i zvyklajá přilítla pro prádlo jdu ho věšet ven,my jsme venku Ali už zas lítá jako drak, tak na doporučení dr. jsme fičeli ven jen co přešly teploty....tak jsem umyla židle a stůl, a odpolko bude kafe už venku ![]() |
| sabka | 47799 |
|
|
26.3.2010 10:41:27
Ivetko, hoď foto, to chci vidět
určitě ti to sluší ![]() já v knihovně nebyla tak čtyři roky a to jsem tam chodila dooost často, ted není čas a pokud je tak sedím u noťasu, že.... dneska je úžasně venku, že? Konečně jsme se dosčkali !!! Už jsem měla z toho počasí depku! Aďka je dneska u našich, projdu se po práci po obchodech, pak počkám na manžílka a zajdeme na pivko ![]() ![]() ![]() |
|
|
26.3.2010 8:05:45
ahoj ahoj všem.... po delší době nakukuji..
Andy gratulace k práci ![]() ![]() Nějak nemám čas sem nakouknout....přihlásila jsem zase se do knihovny tak ve volných chvílích čtu jak o život:o) Mám doma Aliho, zkolila ho nemoc ,v pondělí jsem ho ve školce vyzvedla s horečkou z 25 dětí jich zbylo zdravých 4. Jinak u mně nic nového snad jen to že jsem černovláska ![]() koupila jsem si 10-ti minutovou barvu Loreál-snad nejdrahší barvu co jsem kdy na sebe použila ...koupila jsem si měděnou...že budu zářivá zrzka...po 10 minutách jsem byla černá jako bota...tedy rozhodně nedoporučuji ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.