| H&N&L | 41551 |
|
|
22.3.2010 22:48:47
Sabi brečela ještě asi 20 min po propíchnutí a od té doby ani zmínka o oušku. V pátek jdem na kontrolu. Já si taky říkala, že tohle nás snad nepotká. Nejvíce se bojím toho, že se to bude opakovat.
Eri gratuluji k práci...co budeš vlastně dělat? |
| Monalíza | 73713 |
|
|
22.3.2010 20:48:15
Jééé tak velká gratulace k práci
![]() ![]() hlavně at vše dopadne podle tvých představ a líbí se ti tam...mě se to taky krátí a pak nebude na nějaké kafíčkování čas![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
22.3.2010 20:28:01
Moni díky za pozvání,ale právě mi dnes volali,že jsem přijatá na jedno místo do Ostravy-Hrabové a nástup 1.4.,takže zítra jdu domlouvat školku, ve středu kdy nejspíš půjdu vrátit tu masku mám jet ještě do té firmy se domluvit na podrobnostech a asi teď chvíli nebudu vědět kde mi hlava stojí...
Ale bylo by to fajn,kluci by si vyhráli,tak snad někdy jindy.. |
| Monalíza | 73713 |
|
|
22.3.2010 19:54:16
tak to nevím....já kupuju jen Silan...ale na mmb ji mají
|
| sabka | 47799 |
|
|
22.3.2010 17:33:55
Hani, a už je Nelince lépe, že? Posíláme pofoukání
my to nezažili a snad nás to ani nikdy nečeká...Holk, nevíte jestli někde u nás v okolí nebo v Ostravě koupím aviváž Softlan? |
| Monalíza | 73713 |
|
|
22.3.2010 15:30:04
JJ...Hani tomu věřím....Taky sem bulela,jak Denči 3x píchali obě uši a to jsem ji musela mit na klině,neb byla miminko....ale zas dr mě utěšovala,at nebrečím,že to nebolí a hlavně se uleví...doted ale vidím tu dlouhou jehlici a vatu s krví na ni...brrrrr..........Tak at je Nelince brzo dobře
![]() |
| H&N&L | 41551 |
|
|
22.3.2010 15:20:27
Ahojky,
moc děkuji za gratulace ![]() co bychom si přáli? upřímně mi je to jedno, hlavně, ať je miminko zdravé. Vůbec by mi nevadili 2 holčičky, když vidím kolik mám hader... Na druhou stranu páreček by byl taky fajn ![]() my byli večer na pohotovosti, Neli píchali ucho..bobíšek, byla statečná, seděla, vůbec se nebránila, chytit ji musel |radek, jelikož já bulela a byla otočená, aby mně neviděla. Brečet začla, až po píchnutí...a mně to málem urvalo srdce |
| Monalíza | 73713 |
|
|
22.3.2010 14:27:34
Ahojky...konečně je sluníčko,hned má člověk lepší náladu
a sundávají nám konečně lešení z balkou,tak si ho vypucuju a dám truhlíček s bylinkami mnam a vonavé prádýlko na balkon![]() A co ty Adri,sehnalas nějakou tu masku?Nechceš skáknout na když ji pujdeš vracet?Dneska byla u mě sestřenka našli jí znamínko s rakovinou ![]() ,tak je mi nějak ouzko...říkala,že se jí promítl celý život ..zatím ji ho vyřízli a čeká co bude dál ...... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
22.3.2010 12:45:22
Ahojky,
Hani moc moc gratuluji k přírůstku ![]() A co byste si přáli? Za chvíli už to budete vědět ne?Sabi tak matějská musí být fakt super, já tam nikdy nebyla,ale do domu hrůzy by mě nikdo nedostal, jsem hrozně lekavá a ještě mám arachnofobii,takže ani za milion ![]() |
| sabka | 47799 |
|
|
21.3.2010 18:51:27
joooo, a byli jsme na Matějské, super kolotoče, super draho
hrozně se mi líbil dům hrůzy psycho, a to jsem ani dovnitř nešla ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.