| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
26.2.2010 10:42:08
Ivetko, držím moc palečky a pokud to ted dobře nedopadne, budu za Tebe "bojovat" dál
![]() Foták, já mám canon G10, ale krásné fotečky měl i panasonic. Jen já jsem náročná, ale moc velké rozdíly v nich na klasických fotkách nejsou, je fakt, že oba fotáky patřily k těm drahším a lepším. Hihi, focení v úrovní očí je základ pěkných foteček ![]() Ale většina lidí to dělá instinktivně dobře ![]() Jinak momentky jsou všechny nearanžované fotečky ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
25.2.2010 20:41:40
Neteř má panasonic a krásný obraz, nejhezčí fotky od malého (i tuhle v ikonce) máme od ní.
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
25.2.2010 20:41:16
Jé tak to je mi líto, ale věřím, že s tebou byli spokojeni a něco do budoucna pro tebe vymyslí
![]() S tou živností tě naprosto chápu, taky bych osobně do toho nechtěla jít... Jinak zkrácený úvazek je fajn, že se můžeš věnovat dětem, ale zase ty peníze o ničem... Sabi můj názor je, že olympus fotí dobře jen na hezkém světle nejlépe venku při slunci,ale to pak fotí hezky každý foťák. A jak jsem teď koukala na recenze tak opravdu nemá dobré výsledky, už mi to řeklo i pár prodavačů, i když s těma je to v dnešní době taky těžké, každý tvrdí něco jiného,tak je prý nejlepší číst ty recenze..Ale prostě doma kde fotíme často jsme neměli nic moc fotky. |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
25.2.2010 20:16:48
ještě jsem chtěla doplnit proč sama na sebe nechci vydělávat...to je jednoduché, nejistý zisk, jisté měsíční odtahy ,dvě malé děti...to spojení mi přijde dost bláznivé
![]() |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
25.2.2010 20:11:31
Adri, já pořád kadeřničím, celý rodičák se snažím vydělat nějakou kačku navíc..........
ale sama nasebe dělat nechci ,tudíž si vlastní živnost zakládat nehodlám, a práce u soukromníků...ti nabízejí z 90% zkrácený úvazek tudíž nějakých 6000 plat....jsan s tringelty se to navýší ale to nejí jistý zisk ....a s prací....zítra mi končí v domově smlouva....ředitel řekl klientů, že semnou počítá na Šumbarku, ale pořád se nic neděje...tak to vidím že se zítra rozloučím s klienty pobulím si, neboť většina "bábrlinek" mi přirostly k srdci a jdu posvých |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
25.2.2010 19:41:17
Jj Ivet máš recht, neteče mi do bot zatím... A ty si třeba kadeřničením nepřivyděláváš, i když to teď momentálně neděláš jako práci? Já mám dvě kamarádky kadeřnice a ty obě vydělají víc než 8000, ale dělají samy na sebe... A jak to plánuješ s prací co máš teď, zůstaneš tam? To je otázek co?
![]() Jinak já myslela, že momentky jsou spíš, když fotíš někoho kdo to nečeká nebo o tom skoro neví... Mně vždycky s tím focením níže péruje manžel, já taky fotím kolikrát jak mě to napadne Navíc musíme znovu a opět koupit foťák, protože jak nás vykradli tak si ho samozřejmě přibrali. Ale aspoň už vím, že olympus ne. |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
25.2.2010 16:21:40
Ivetko
poloprofesionálně![]() To ne, do toho mám daleko ale je fakt, že mne to baví![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.